Poklon za valentinovo

poruka: 16
|
čitano: 4.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Poklon za valentinovo

Ajmo ljudi vjerovatno nisam samo ja u banani {#}

Trazim ogrlicu,lancic sta vec sa imenom njenim , al ne mogu nigdje nac a na ebayu spora postarina jer mi to tek danas palo napamet , a na njusci nema ovakvo kakvo bih zelio 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
neaktivan
Poklon za valentinovo

Mogu ti jedino predložiti... Pravac Watch centar u Roses outletu ili west gateu ( neznam gdje ih jos ima) i tamo im as lijepih Guess Lancica i narukvica, ima i takvih na kojima pise Gues, Tete se pale na to :P {#}
a i nisu skupi

13 godina
neaktivan
Re: Poklon za valentinovo
Goddish kaže...

Mogu ti jedino predložiti... Pravac Watch centar u Roses outletu ili west gateu ( neznam gdje ih jos ima) i tamo im as lijepih Guess Lancica i narukvica, ima i takvih na kojima pise Gues, Tete se pale na to :P {#}
a i nisu skupi

Ma rijesio naso sam vec je i napravljeno i ceka se da stigne := 

12 godina
neaktivan
Poklon za valentinovo

to si moga uzet i u nekoj vecoj zlatari....oni slazu imena isto....

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Goddish kaže...

a i nisu skupi

Ma rijesio naso sam vec je i napravljeno i ceka se da stigne := 

Gdje ako smijem znati, kako izgleda i koja je lova u igri?

13 godina
neaktivan
Poklon za valentinovo

https://www.facebook.com/pages/Ogrlice-s-imenom/306793022775550 ovog tipa u 7 ujutr kontaktiro u 8 mu pcoo frend radit i u 10 bilo gotovo poslo mi sliku, platio 280 kn i postarinom salje u BIH jer mi cura tamo pa sam poslo frendici da joj da za valentinovo, uplatio sam mu unaprijed jer nismo mogli obavit to pouzecem jer ide za BIH i postenjacina je !  Evo kako je ispalo, Prva moja, a druga mi je poslo da vidim kako je sa dva imena 

12 godina
neaktivan
Poklon za valentinovo

jel ti cura neka reperica kad misliš da bu to nosila???

13 godina
neaktivan
zlatkor kaže...

jel ti cura neka reperica kad misliš da bu to nosila???

dobit ce poklon za valentinovo da se mene pita Dildo bi joj poslo , to bi joj sigurno koristilo ! ... ne mora nosit nek joj bude uspomena, da mi kupi carape ja bih cijenio , valjda ce i ona :)

14 godina
Damir1908 kaže...

Ajmo ljudi vjerovatno nisam samo ja u banani {#}

Trazim ogrlicu,lancic sta vec sa imenom njenim , al ne mogu nigdje nac a na ebayu spora postarina jer mi to tek danas palo napamet , a na njusci nema ovakvo kakvo bih zelio 

Pa kako to nemos nacc ..jooooj ..pa imas na sto misa ... u new yorku ,wasingtonu, sacramentu,vancouveru  ... 
posto nisi napisao odakle si pretpostavio sam da si amerikanac ...

:facepalm:

{#} 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Pa kako to nemos nacc ..jooooj ..pa imas na sto misa ... u new yorku ,wasingtonu, sacramentu,vancouveru  ... 

{#} 

Nasao sam i stiglo je paket frendici u BIH i ceka se vaneltinovo samo {#}

A ja ovo citajuci sam odma skonto da si Hrvat {#}

13 godina
Poklon za valentinovo

Ogrlica s imenom poklanja se psu, a ne gospođici.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ogrlica s imenom poklanja se psu, a ne gospođici.

a cuj imamo 16-17 godina ne idem neku damu zadivit ili nesot nego da ima uspomenu od mene

16 godina
Poklon za valentinovo

Gotovo sve srebrnarnice prave te ogrlice. Lančić se uzima najjeftiniji a natpis se naplačuje po slovu.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
Damir1908 kaže...
ante5656 kaže...

{#} 

A ja ovo citajuci sam odma skonto da si Hrvat

Kolega damire naravno ja sam se zezao ali iduci put kad budes imao slicno pitanje reci odakel si da ti ljudi znaju pomoc i navedi na kakve sbe oblike kupnje pristeješ 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina
neaktivan
ante5656 kaže...
Damir1908 kaže...
ante5656 kaže...

{#} 

A ja ovo citajuci sam odma skonto da si Hrvat

Kolega damire naravno ja sam se zezao ali iduci put kad budes imao slicno pitanje reci odakel si da ti ljudi znaju pomoc i navedi na kakve sbe oblike kupnje pristeješ 

Drug sve pet,vjerovatnije si stariji od mene, al na profilu pise odakle sam i ovu gore sliku sto sam stavio takvo sam nesto trazio tj. tako sam joj uzeo i eto jos 3 dana cekam da joj frendica da , a do tad samo se nadat da ga neces dobit natrag u glavu sa nogom

14 godina

Ok ..sretno s tom curom :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice