Pas previše laje

poruka: 8
|
čitano: 1.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pas previše laje

imam ženku hrvatskog tornjaka i zadnji par noći laje, laje, laje cijelu noć. zatvorena je u boksu i ko da ga oće rastrgati.

je sad sezona parenja ili tak nešt?

to se dešava zadnjih ~5 dana

18 godina
odjavljen
Re: Pas previše laje
k1ckstar kaže...

imam ženku hrvatskog tornjaka i zadnji par noći laje, laje, laje cijelu noć. zatvorena je u boksu i ko da ga oće rastrgati.

Mozda je zivcana na macke jer je sad njima sezona parenja. {#}

Nisi nikad cuo macje zavijanje ?? Ajoj . 

Head.Fi-er
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 11:47 (unimatrix001).
16 godina

Prenoći ti sljedećih par noći u boksu pa će ti biti jasno zašto laje.

13 godina
protjeran
Pas previše laje

Stavi mu u vodu malo apaurina da se smiri.

13 godina
Pas previše laje

Znas kako kazu?  Pas koji laje nije dovoljno kuhan 

Finger Up
16 godina
k1ckstar kaže...

Da, sad je i njima sezona parenja, jos nekih ~15 dana traje.. Imam muskog i zenskog psa vec godinama tak da znam o cem pricam.. Nemres tu nis napravit osim pretrpit, naravno ak neces par stenaca..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
12 godina
Pas previše laje

probaj pokrenut malware ili hitman pro,mozda je virus. nadalje preporucujem stres test. zavezi mu dvi gume na ledja i opteretiga sa pola sata sprinta po polju. prati obvezno temp.ako se pregrijava obrij ga. cime ga hranis,mozda nije kompatiblan sa kupovnom hranom. izvadi ga iz kucice i ostavi ga vani 20ak min. ako to neupali,zamjeni kucicu. neznam sto bih  ti jos preporucio. ispuni pod moj pas sve detalje,gdje je kupljen,kolka je garancija, kolko je star, za sto je namjenjen... zadnja opcija ti je servis kod veterinara.

12 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...

probaj pokrenut malware ili hitman pro,mozda je virus. nadalje preporucujem stres test. zavezi mu dvi gume na ledja i opteretiga sa pola sata sprinta po polju. prati obvezno temp.ako se pregrijava obrij ga. cime ga hranis,mozda nije kompatiblan sa kupovnom hranom. izvadi ga iz kucice i ostavi ga vani 20ak min. ako to neupali,zamjeni kucicu. neznam sto bih  ti jos preporucio. ispuni pod moj pas sve detalje,gdje je kupljen,kolka je garancija, kolko je star, za sto je namjenjen... zadnja opcija ti je servis kod veterinara.

HAHAHAHAHAHAHAHA

404 Greške a nema ih nigdje
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice