Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.251.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

xxx man na slici vidim uljeza, treća s ljeva bar po meni.{#}

16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Tiby kaže...

xxx man na slici vidim uljeza, treća s ljeva bar po meni.{#}

što? zašto?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...

što? zašto?

To skinny  {#}

14 godina
neaktivan

Konverziramo.

Mijenjam Origin account sa BF3 Limited Edition (Back to Karkand i Physical Warfarea Pack) i Bad Company 2 za Diablo III key. Ponude na PP
16 godina
moderator
Tiby kaže...

To skinny {#}

nije...

kut slikanja + osvjetljenje...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
Unix kaže...

Konverziramo.

15 godina
XXX-Man kaže...

nije...

kut slikanja + osvjetljenje...

Onda isprike ipak treba vjerovati profesionalcu.{#}

15 godina
neaktivan

Ponekad volim ovaj Bug chat na face.

~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
14 godina

Večeer {#}

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // EU West: ToxicOwner
14 godina
Večer ekipa, treba mi pomoć od nekoga tko se razumije u sinkrone strojeve (točnije generator). Ovako, nek rece svojim rijecima zasto je generatoru u pogonu potrebno prikljuciti automatski regulator. Zahvaljivam na pomoci, nisam htio otvarati temu radi ovoga, ali zaista neznam sta napisati. Pa ako netko moze ukratko amaterski objasniti bio bi zahvalan.
Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 22:40 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
odjavljen
Et_Tu_Brute? kaže...
Večer ekipa, treba mi pomoć od nekoga tko se razumije u sinkrone strojeve (točnije generator). Ovako, nek rece svojim rijecima zasto je generatoru u pogonu potrebno prikljuciti automatski regulator. Zahvaljivam na pomoci, nisam htio otvarati temu radi ovoga, ali zaista neznam sta napisati. Pa ako netko moze ukratko amaterski objasniti bio bi zahvalan.

Možeš malo preciznije postaviti pitanje? Kakav automatski regulator? Generator s permanentnim magnetima ili sa nezavisnom uzdudom?

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
@jakovp Sa nezavisnom uzbudom, a sto se tice za automatski regulator pise u zagradama "I aut. reg. brz." i iza podcrtano napon... Uglavnom niti sam nerazumin pitanje a i nije bas citljivo, biljeznica mi je od frenda.... Pod navodnike je veliko "i" pa ispod "i" u nastavku aut. reg. brz. (automatski regulator brzine?? O.o)
Aut vincere, aut mori!
16 godina
odjavljen
Et_Tu_Brute? kaže...
@jakovp Sa nezavisnom uzbudom, a sto se tice za automatski regulator pise u zagradama "I aut. reg. brz." i iza podcrtano napon... Uglavnom niti sam nerazumin pitanje a i nije bas citljivo, biljeznica mi je od frenda.... Pod navodnike je veliko "i" pa ispod "i" u nastavku aut. reg. brz. (automatski regulator brzine?? O.o)

To nema baš smisla. Mislim brzina se apsolutno mora regulirati, tj stroj mora pratiti frekvenciju mreže, a regulator uzbude se brine o cos fi, tj regulira jalovu struju.

Evo da ti iskreno kažem nisam siguran kako se održava brzina vrtnje, ali vjerujem da mora biti takva zbog fiksne frekvencije mreže.

Ne znam, kad biš mi malo detaljnije rekao bih ti pokušao pomoći, probaj pitati prijatelja.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
Aj ja zahvaljivam na pomoci... Jos samo nesto, da te sutra profesor izvede pred plocu i pita te zasto je generatoru u pogonu potrebno prikljuciti regulator (nezavisna uzbuda) i ti mislis "aj reci cu to, pa kud puklo da puklo"... Sto bi ti rekao? makar rekao nesto deseto samo da si nesto rekao. Iako pitanje nisi dobro cuo :)
Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 23:42 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
odjavljen

Pa problem je što ne znam na koji regulator se misli, mogu ti reći šta bih rekao za regulator uzbude, a rekao bih da se s njime upravlja jačinom polja uzbude, objasio kako to utječe na jalovu struju i nacrtao vektorski dijagram i objasio ga.  A za regulaciju broja okretaja ne znam, no ako je generator priključen na mrežu onda ju mora pratiti, bo, to stvarno nisam siguran.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
Unix kaže...

Konverziramo.

:)

Pa kad ocu... Vidis me, sidin kuci i tupim po Win 9x umjesto da odem van i zbarim nesto.

Aliser kaže...

Ponekad volim ovaj Bug chat na face.

A de me nadje :D

Veceras sam prosipao gluposti. Jedino nisam izveo onu foru sa FAP-om. Ostavit cu sa slijedeci put :D

Mijenjam Origin account sa BF3 Limited Edition (Back to Karkand i Physical Warfarea Pack) i Bad Company 2 za Diablo III key. Ponude na PP
15 godina
neaktivan

Ovaj Diablo je zaraza živa {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
protjeran
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
neaktivan

OTVORENO.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan

Opet sam zakasnio.

~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
14 godina
protjeran
Nema veze budeš sutra otvorio
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
14 godina
neaktivan

@xxx man koji sam ja jazavac tek kad sam malo pročitao skužio sam da je lažan profil.Kaj si ga to ti napravio ili netko drugi.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
Aliser kaže...

Opet sam zakasnio.

Porihtaj si sat.  {#}

16 godina
moderator

večer :)

16 godina
moderator
Ikarus01 kaže...

@xxx man koji sam ja jazavac tek kad sam malo pročitao skužio sam da je lažan profil.Kaj si ga to ti napravio ili netko drugi.

nisam ja, al znam tko je :)

15 godina
XXX-Man kaže...

večer :)

Pa jesi ti normalan, znaš kakvo je vani vrijeme ( hladno, kiša... ) a ti nama slike mora i plaže, sramota čista.{#}

14 godina
protjeran
Sutra maturanti pišu maturu tak da je škola popodne :)
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima :)

15 godina

@Unix dobro je, dobra je ona teta na plaži vidimo i sami.  {#}

14 godina
neaktivan
Unix kaže...

Pozdrav svima :)

Nice probaj ovo ako uspiješ http://www.sadanduseless.com/image.php?n=1336 sa svim verzijama windowsa od windows 1.0 do win 8 beta.Kladim se da bi to lijepo izgledalo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 22:23 (Ikarus01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice