xxx man na slici vidim uljeza, treća s ljeva bar po meni.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
xxx man na slici vidim uljeza, treća s ljeva bar po meni.
što? zašto?
što? zašto?
To skinny 
To skinny 
nije...
kut slikanja + osvjetljenje...
nije...
kut slikanja + osvjetljenje...
Onda isprike ipak treba vjerovati profesionalcu.
Večeer 
Aut vincere, aut mori!
Možeš malo preciznije postaviti pitanje? Kakav automatski regulator? Generator s permanentnim magnetima ili sa nezavisnom uzdudom?
Aut vincere, aut mori!
To nema baš smisla. Mislim brzina se apsolutno mora regulirati, tj stroj mora pratiti frekvenciju mreže, a regulator uzbude se brine o cos fi, tj regulira jalovu struju.
Evo da ti iskreno kažem nisam siguran kako se održava brzina vrtnje, ali vjerujem da mora biti takva zbog fiksne frekvencije mreže.
Ne znam, kad biš mi malo detaljnije rekao bih ti pokušao pomoći, probaj pitati prijatelja.
Aut vincere, aut mori!
Pa problem je što ne znam na koji regulator se misli, mogu ti reći šta bih rekao za regulator uzbude, a rekao bih da se s njime upravlja jačinom polja uzbude, objasio kako to utječe na jalovu struju i nacrtao vektorski dijagram i objasio ga. A za regulaciju broja okretaja ne znam, no ako je generator priključen na mrežu onda ju mora pratiti, bo, to stvarno nisam siguran.
Konverziramo.
:)
Pa kad ocu... Vidis me, sidin kuci i tupim po Win 9x umjesto da odem van i zbarim nesto.
Ponekad volim ovaj Bug chat na face.
A de me nadje :D
Veceras sam prosipao gluposti. Jedino nisam izveo onu foru sa FAP-om. Ostavit cu sa slijedeci put :D
Mijenjam Origin account sa BF3 Limited Edition (Back to Karkand i Physical Warfarea Pack) i Bad Company 2 za Diablo III key. Ponude na PP
Ovaj Diablo je zaraza živa 
OTVORENO.
Opet sam zakasnio.
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
@xxx man koji sam ja jazavac tek kad sam malo pročitao skužio sam da je lažan profil.Kaj si ga to ti napravio ili netko drugi.
Opet sam zakasnio.
Porihtaj si sat. 
@xxx man koji sam ja jazavac tek kad sam malo pročitao skužio sam da je lažan profil.Kaj si ga to ti napravio ili netko drugi.
nisam ja, al znam tko je :)
večer :)
Pa jesi ti normalan, znaš kakvo je vani vrijeme ( hladno, kiša... ) a ti nama slike mora i plaže, sramota čista.
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
@Unix dobro je, dobra je ona teta na plaži vidimo i sami. 
Pozdrav svima :)
Nice probaj ovo ako uspiješ http://www.sadanduseless.com/image.php?n=1336 sa svim verzijama windowsa od windows 1.0 do win 8 beta.Kladim se da bi to lijepo izgledalo.