Dali netko zna kako spojit kompjuter sa pojacalom? htio bih malo jaci bas i muziku upalit a zvucnike koje za komp imam su mi slabi
Ako netko zna nek mi kaze jer mi je hitno.
Dali netko zna kako spojit kompjuter sa pojacalom? htio bih malo jaci bas i muziku upalit a zvucnike koje za komp imam su mi slabi
Ako netko zna nek mi kaze jer mi je hitno.
Dosegli ste dnevni limit slanja privatnih poruka. Molim pokušajte ponovno za 24h
Šta nam sad brane i spamat PM-ovima???
Dosegli ste dnevni limit slanja privatnih poruka. Molim pokušajte ponovno za 24h
Šta nam sad brane i spamat PM-ovima???
Ta opcija je uvedena odavno.
pozz ljudi evo baš skeniram komp , da vidim dal kakve gamadi imam XD
Dobra večer! Bio malo vani kada je još dan pa stavljam slike na Facebook.
Ima nešto novog kod vas?
Ima nešto novog kod vas?
Ma ništa nema!Dosadno je cijeli dan!Al idem sad neki film pogledat,valjda će me oraspoložit!
dobro vece nespavalice....šta se radi?
Ima nešto novog kod vas?
Ma ništa nema!Dosadno je cijeli dan!Al idem sad neki film pogledat,valjda će me oraspoložit!
niti meni nije dan bio naš nešto. detaljno ocistio komp (formatiranje pa svježa instalacija) te sada lagano punim disk slikama, pjesmama, igrama i ostalim stvarima.
večer... boli me drob, živci su mi na nuli samo da mi još neko reče rič razbi ću ga ko majmuna...
uvik neki skandal mora bit kod mene... idem se ja naist u pekaru onda će proć drob...
bar nešto, skida se i seeda se...
večer... boli me drob, živci su mi na nuli samo da mi još neko reče rič razbi ću ga ko majmuna...
uvik neki skandal mora bit kod mene... idem se ja naist u pekaru onda će proć drob...
bar nešto, skida se i seeda se...
Eto i mene bok svima, pa kaj si to pojel da te boli probaj popit limunade to ti zna pomoc barem meni je kad sam imal problema slicnih!
Vecer svima!
Tako se sugavo i lose osjecam da bi najradije skocio kroz prozor.
Vecer svima!
Ako je prozor metar i pol od zemlje, slobodno skoči. Neće ti niš bit.
Večer.
Daj rješi prvo ovog. Osjećat ćeš se bolje nakon crvenog/crnog, a i tako je zaslužio...
Nisam tamo mod.
Ljudi, ja vas polako napuštam... ODmah najavljujem neaktivnost jedno 2 tjedna. Nadam se da neću za to vrijeme izgubiti ovo pola zvjezdice što se mjesecima trudim da skupim...
Dižem se prije 5, tako da sada idem spavati.
Laku noć svima.
Uživajte.
Pozz
Vecer!
Evo konacno zadnjih sat vremena uploadam kao čovjek, cijeli dan je mutavi tŠtrot za*ebavao
Bok sused, uzivaj na moru i pazi kaj delas
Vecer svima!
Tak nazalost je kaj se moze bit ce bolje sigurno glavu gore i bit ce ok doci ce i bolja vremena sigurno i s njima bolje zdravlje!
Vecer svima!
Tak nazalost je kaj se moze bit ce bolje sigurno glavu gore i bit ce ok doci ce i bolja vremena sigurno i s njima bolje zdravlje!
I pare si zaboravil,a kada ima para ima i novih komponenti :D..
ma život je sranje....
sad bi sebi da thumb up, al ne mogu
ima ona pisam od tbf-a, tudududu nema nam pomoći... pa nema i gotovo...
I jel bolje danas?
I jel bolje danas?
vidiš njemu je, a ja još više u depri..
Zna netko kako se zove film o onim Japanitosima sto trce po drvecu?Naziv filma ima veze sa zivotinjama al se ne mogu sjetit trenutno kako se zove da ga **bes
EDIT: Sjetio sam se;Tigar i Zmaj se zove.
znate šta me nasmijalo ona tema di traži biciklu, ona druga bicikla zavaria sam...
dobor si reka bolje sutr...
ma kakve krpe sad se tek izlazi vanka lol