Ovo ukidanje postova je dotuklo spamere!
Samo su hrabri ostali
Samo su hrabri ostali
Evo mi se skinula TrackMania idem ju instalirat i malo razbijat ako budem uopće mogao...
Samo su hrabri ostali
Bas :)
šta ima ovdje novo???????????
Gdi ste spameri ,kaj ima!?
a nego šta neg nas je ubilo... dao ivo pozivnicu zaa ip torrents skinia ja overloard 2 al neće seeda... wtf
šta ste opet svi na msn-u
a nego šta neg nas je ubilo... dao ivo pozivnicu zaa ip torrents skinia ja overloard 2 al neće seeda... wtf
Prvo se skida freeleech ja sam tamo uplodao 30gb skinuo 1,5 gb.
ja nešto tamo tražio za kaspersky i ono vidim avatar ko od ive. pogledam ime, ono on hehe
ajde odo spavat, zz.
Nema nikog. Zanimljivo.
Izgleda da je Bug našao naćin da se riješi spamera.
Prvo se skida freeleech ja sam tamo uplodao 30gb skinuo 1,5 gb.
pa bia je freelech
Nema nikog. Zanimljivo.
Izgleda da je Bug našao naćin da se riješi spamera.
I msn je pomogao
Dobro večer ekipa...
Eto mene sa ribljih večeri iz Davora. Najeo se šarana i napio piva...i sad ode spavat kao beba... :))
Dobro večer ekipa...
Eto mene sa ribljih večeri iz Davora. Najeo se šarana i napio piva...i sad ode spavat kao beba... :))
Laku noć.
Ma,kak nema nikog...evo da se i ja javim jedared da sam janpi....hehehehehe:)
Bio malo s ekipom iz Rl vani,red je da se ljude počasti.Nismo se jako zgazili,ipak je recesija...lolololol
Nego,jučer je bila generalka na kompu....čišćenje,preslagivanje i montaža novog coolera na proc.....
i mogu reći da sam zadovoljan.....temperature u idele-u su manje za 7°C....što uopće nije loše.
A,vi ekipa...čime se bavite????
Dobro večer ekipa...
Eto i mene kaj se dela, zapravo oces rec da si se najel i napil ko letva i sad ides spat to je ok da!
Dobro večer ekipa...
Eto i mene kaj se dela, zapravo oces rec da si se najel i napil ko letva i sad ides spat to je ok da!
Manisam se napio. Popio sam dva piva.. to je ok. Al je zato jedan ogromni šaran puko ko od šale... :))
Ljudi, idem ja na spavanje. Treba se rano dić ujutro...
Pozz
ja upravo reinstalirao windoze pa sad osvježavam drivere i tako
a moga bi i ja uskoro na win7...
jeb.. seedanje neće seeda...
odoh ja laku noć...
Zaspao sam u 22h,sad sam se probudio i ne mogu više spavat.
Laku noc ode ja, ona đubrat iz tŠrota mi smanjila upload na 25kb/s
a moram nabijat ratio sramota koji mutav provider
Srce je moje violina
večer otvoreno
PozzzzzzzzzzzzzzdraV!-Svima!
Dobro veče!Baš sam instalirao Chaos Theory,prejaka igra!!!
Malo ću halat Sam Fishera,popit si pivicu pa gledat gole tete prije spavanja!!!Život je bajan!
Pozdrav svima. Kaj se šljaka?
Ima li danas nekog ili je spamerski duh napokon uništen...
Pozdrav svima. Kaj se šljaka?
Ima li danas nekog ili je spamerski duh napokon uništen...
Mogu nam napraviti bilo što,mučiti nas ali nam na mogu uništiti spamerski duh...
Pozdrav ljudi. Ja danas ne bum dugo, idem sutra na more i moram se rano dić (u 5 krećem)...