- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jbte sad svi na forumu imaju svoje forume
Ja nemam. Još mi samo to treba.
ajmo nas dvojca napravit isto forum.....hm recimo nekakav poljoprivredni pa ćemo seljake privlačiti,a čemo biti mi admini
Trebali bi mi napraviti privatan torrent tracker
ajmo nas dvojca napravit isto forum.....hm recimo nekakav poljoprivredni pa ćemo seljake privlačiti,a čemo biti mi admini
Sad kad si napisao ovo o poljoprivredi sjetio sam se jednog zagorca iz vojske. Taj nije mljeo o nicem drugom osim svom traktoru. Jos bi bilo i podnosljivo da sam ga ista razumio.
Znam ja jednoga Zagorca isto prica o svom traktoru stalno, neki dan
ga je traktor zezao pa nije mogao u brzinu prebacit.
Danas me opet napadao da moramo napravit svoj forum
i napravii smo na kraju.
P.S i ima neke cudne rijeci, tesko ga razmem
@ Drakon, glavno da sam mod :D
@ Paolo, moze i to posalji mi invite code
po sistemu: bolje biti najveća riba u maloj bari nego mala riba u velikom jezeru...
istina...hehe..
rađe se potrudite i izborite se tu za status moda...
ja skidam 3 filma i pogledat ću ih čim se skinu do kraja
i danas sam gledala Madagascar 2: Escape to Africa i Coraline...prvi nije baš nešto,ali Coraline je fkt jbn crtić
btw.hu kers
Sad imas Flat da pa mos skidat na kamione i udri po filmovima gledat onda!
O Space admine kako je
Pa jesam spamer ili nisam
A mogao si mi rec da si admin tamo.
ja skidam 3 filma i pogledat ću ih čim se skinu do kraja
i danas sam gledala Madagascar 2: Escape to Africa i Coraline...prvi nije baš nešto,ali Coraline je fkt jbn crtić
btw.hu kers
Sad imas Flat da pa mos skidat na kamione i udri po filmovima gledat onda!
samo skidaj....i gledaj...tak i ja radim iso...
Moj forum ima najmanje postova. Jos se nisi ni ulogirao a vec crvendac na vratima.
hebali vas forumi... -.-'
Čuli smo, a dobra ti je taktika dodes
tu i ispitujes kakav je forum taj.
da vidite koje osvježenje, zaleđena nutela, mljacc
Evo i ja sam otvorio forum.
Sad si kao faca, vidi moj: Crnjak sa zlatnim obrubom kao znak dobrodošlice. forumotion.net
e dobar dar za dobrodošlicu..hehehe
da vidite koje osvježenja, zaleđena nutela, mljacc
Ajd ti bokca daj meni malo te Nutele a ako ne das moral te bum prijavit radi nanosenja dusevnih boli!
odoh ja pogledat neki filmić,pa ako se ne javim više vjerovatno sam zaspo(de se ne brinete što me nema)
vecer vecer ljudi kolko vas ima ja evo pricam o moru jedva cekam da idem pa ono nemogu docekat vi?
Vecer Jurra.
Pravo je Seneka rekao da gledas dokumentarac.
Bok, jebasu!
vecer vecer ljudi kolko vas ima ja evo pricam o moru jedva cekam da idem pa ono nemogu docekat vi?
Ja sam na moru al bi rado u planine u hladnije (ako takvih uopce trenutno ima u nasoj drzavi) krajeve.