Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.786.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
BORG kaže...

Kod mene je malo zapuhao vjetric i sada je malo svjezijeCool

EDIT: vecer Bellatrix i Ivo

večer i tebi borg... što se radi?
btw. taman sam zaradio 200 kuna... weee.. kako volim teamwiever..... xD
 Ti to na crno mlatis pare mozda a bit ce bjezanja kad navale poreznici naveliko!Belji seCool
 hahahaSmijeh ma nee.. nije na crno... bijelo kao dan.. lol

frend, ali ne baš svakakav frend, mi daje to kao nagradu što sam mu očistio komp od virusa preko wiewera... na banci sutra je 200 kunića... :D
mogao je i više s obzirom na njegovo imovinsko stanje.. škrt je malo.. ali meni dosta...Namigiva
Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
 pa kaže se stara koka dobra juha...
 A da ti ne bude ona: Stara koka žilava juhaNamigiva
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...
 Ja zavaljen u kožnu direktorsku fotelju u boksericama, hladna piva kraj mene i hladim jajaCool E to je život, a ne ova sunjara popodneMršti se
 Nemoj i ti još otić na balkon u boxericama i zaspat, i da se probudis u 10 h, i zavrsis na njihovim digitalnim fotoaparatima i mobitelima, xD!
I don't care...
16 godina
markoal kaže...
Paolo2612 kaže...
 Ja zavaljen u kožnu direktorsku fotelju u boksericama, hladna piva kraj mene i hladim jajaCool E to je život, a ne ova sunjara popodneMršti se
 Nemoj i ti još otić na balkon u boxericama i zaspat, i da se probudis u 10 h, i zavrsis na njihovim digitalnim fotoaparatima i mobitelima, xD!
 to bi završilo u kronici....
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
Paolo2612 kaže...
 Ma probudit ću se u 7.00, opet moram u prokletu teretanu. A i nemam balkon, samo ogromnu terasu s ležaljkamaSmijeh
16 godina
Paolo2612 kaže...
markoal kaže...
Paolo2612 kaže...
 Ma probudit ću se u 7.00, opet moram u prokletu teretanu. A i nemam balkon, samo ogromnu terasu s ležaljkamaSmijeh
 samo, da je meni tako.......
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Paolo2612 kaže...
 A što ćeš u teretani, gledat ljude kako vjezbaju i jest pizzu , kao Dino iz Lud Zbunjen Normalan.
@Makić  ta ti je dobra, slažem se :)
I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 1:16 (markoal).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdravljam vas sve. Odoh lagano!...Bogataš

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina
Za nespavalice

Pozz svima,odoh i ja u krpe.Cool

bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
Paolo2612 kaže...
 A što ćeš u teretani, gledat ljude kako vjezbaju i jest pizzu , kao Dino iz Lud Zbunjen Normalan.
 A moram ići inače padam tjelesni na faksu, da se mene pita ne bi ja ni primirisao teretani.
17 godina
Paolo2612 kaže...
markoal kaže...
Paolo2612 kaže...
 A moram ići inače padam tjelesni na faksu, da se mene pita ne bi ja ni primirisao teretani.
 Tjelesni, malo mi je to čudno, pa sto vi radite na tjelesnom, sta tko neuspije napravit skok od 6 m dobije 1 ili  izvodite neke akrobacije ?
Mozda ti je tesko radit trbusne, sklekove, visit na onomu, trčat 1 km i etc mislim itd.
I don't care...
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
 Tjelesni, malo mi je to čudno, pa sto vi radite na tjelesnom, sta tko neuspije napravit skok od 6 m dobije 1 ili  izvodite neke akrobacije ?
Mozda ti je tesko radit trbusne, sklekove, visit na onomu, trčat 1 km i etc mislim itd.
 Ma imamo na izbor treninge iz atletike, nogomet, rukomet, košarka, plivanje, teretana i moraš odraditi 60 termina. Svaki termin traje sat vremena. I nema nikakvih zahtjeva, ali ako dođeš na trčanje moraš trčat, igrat nogomet itd. jer inače ne dobiješ + iz dolaska. Ali u teretani nema profesora nego je voditelj te teretane pa nas on često pusti da zabušavamo
A što se tiče ovog ostalog - ne mogu se pohvaliti da sam neki sportski tip, a ujutro sam totalno ukomiran. Jednostavno ne funkcioniram ujutro
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 1:39 (Paolo2612).
17 godina
Paolo2612 kaže...
 Ma imamo na izbor treninge iz atletike, nogomet, rukomet, košarka, plivanje, teretana i moraš odraditi 60 termina. Svaki termin traje sat vremena. I nema nikakvih zahtjeva, ali ako dođeš na trčanje moraš trčat, igrat nogomet itd. jer inače ne dobiješ + iz dolaska. Ali u teretani nema profesora nego je voditelj te teretane pa nas on često pusti da zabušavamo
 A tako znači, pa onda je i dobro, malo se jos morete zezat sa frendovima, bolje to nego stat u Dvorani, pa kad izađeš uznojiš se ko riba!
E da mi je se sad okupat u moru(mislim tamo oko podne, ne sad po noci), vruce mi je !!!
I don't care...
17 godina
Za nespavalice

Laku noc svima koji su prešli spat!Cool

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

...izgleda da su u ovoj temi za nespavalice sami pospanci, evo i Seneka je zaspal...Osmijeh

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
17 godina
Za nespavalice

Ajde jedno pitanje za ekipu. Zašto jedan dio tema otvorenih iz nekog razloga koji može biti dobar ili loš (ali to nije bitno) se mora uništit, spamat i nakraju ga modovi moraju zaključat zbog jedne riječi koja mnoge smeta. Igrica. Danas je jedan forumaš otvorio temu o epizodi u x-files jer se radilo o FPS igri u epizodi i baš sam htio razgovarat o toj epizodi ali nakon završetka epizode vidim da je tema lockirana jer su se posvadjali oko riječi igra/igrica. Sad ja pitam vas zašto se tolko morate svadjat i tjerat modove da zaključavaju zanimljive teme, zbog te, takoreć, totalne gluposti da li je točan izraz igra ili igrica i kome to smeta a kome ne. To je tako prožvakana tema o kojoj se melje od početka foruma i nemam ništa protiv gospodina Maštruka koji je napisao članak smrt igricama ( mislim da je on, ako nije ispričavam se ) ali mislim da je time samo dolio ulje na već prejaku vatru. Zar nemožete to pretrpit ako netko napiše igrica a ne igra. Pa kolko toga se krivo napiše ili nekog zasmeta ako se ne napiše kako netko želi. Pa da svatko od nas to radi na šta bi ličio ovaj forum? Molim vas da prekinete ta svadjanja ili ćemo svakim danom sve više i više tema imat zaključano zbog jedne jedine riječi.  Igrica.

I nemojte me odmah napast. Takodjer mislim da je bezveze reći igrica ali kao da je to najvažnija stvar na svijetu. Mislim, ohladite malo.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...izgleda da su u ovoj temi za nespavalice sami pospanci, evo i Seneka je zaspal...Osmijeh

Kome ti govoriš da je pospanac. Pa nećemo da se vrijeđamoNamigiva
16 godina
Za nespavalice

ma idem ćakad se vrijeđate... laku noć

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vidim živo i sad ovdje. :) . Evo ja taman nadogradio Ubuntu 8.10 na 9.04 i desktop efekti mi nisu htjeli raditi. Nakon 3 sata guglanja napokon došao do rješenja...... Al ću lijepo poslije ovoga spavati :-)

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

ma idem ćakad se vrijeđate... laku noć

...mislim da ti fali razmak između "ća" i "kad" ali nema veze, to je zato kaj ti se spava...Osmijeh
17 godina
scorpion667 kaže...

Vidim živo i sad ovdje. :) . Evo ja taman nadogradio Ubuntu 8.10 na 9.04 i desktop efekti mi nisu htjeli raditi. Nakon 3 sata guglanja napokon došao do rješenja...... Al ću lijepo poslije ovoga spavati :-)

A, tako sam i ja nesto na laptopu frendu nije radio ja googla po noci, spavalo mi se.
A necu ni ja još dugo, idem leć za par minuta!
I don't care...
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Jurra kaže...

...hehe ako ne zadremaš prije neg' ovo napišem, častim sa kavom...
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...
Paolo2612 kaže...
Jurra kaže...

...hehe ako ne zadremaš prije neg' ovo napišem, častim sa kavom...
 Ne pijem kavu, ali hvala na ponudi.
17 godina
Za nespavalice

Ljudi odo ja leć, svima laku noć! :)

I don't care...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

...ha sad sam se uvjerio da neprijatelj nikad ne spavaOsmijeh

ništa, odoh ja polako u krpe i laku noć svima...

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajde da i ja otvorim jedanput nespavalice,pozz svima!Kaj se radi?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

utakmica gledaCool

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

utakmica gledaCool

Gleda se Star TrekSmijeh
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozz...ljudi vece....evo skoro i 600str...;)

>$#$$$$%&ivan<
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer

AGP je zakon, a socket 478 legenda :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 22:21 (Oly_E3).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice