Kod mene je malo zapuhao vjetric i sada je malo svjezije
EDIT: vecer Bellatrix i Ivo

Kod mene je malo zapuhao vjetric i sada je malo svjezije
EDIT: vecer Bellatrix i Ivo
Pozdravljam vas sve. Odoh lagano!...
Pozz svima,odoh i ja u krpe.
Laku noc svima koji su prešli spat!
...izgleda da su u ovoj temi za nespavalice sami pospanci, evo i Seneka je zaspal...
Ajde jedno pitanje za ekipu. Zašto jedan dio tema otvorenih iz nekog razloga koji može biti dobar ili loš (ali to nije bitno) se mora uništit, spamat i nakraju ga modovi moraju zaključat zbog jedne riječi koja mnoge smeta. Igrica. Danas je jedan forumaš otvorio temu o epizodi u x-files jer se radilo o FPS igri u epizodi i baš sam htio razgovarat o toj epizodi ali nakon završetka epizode vidim da je tema lockirana jer su se posvadjali oko riječi igra/igrica. Sad ja pitam vas zašto se tolko morate svadjat i tjerat modove da zaključavaju zanimljive teme, zbog te, takoreć, totalne gluposti da li je točan izraz igra ili igrica i kome to smeta a kome ne. To je tako prožvakana tema o kojoj se melje od početka foruma i nemam ništa protiv gospodina Maštruka koji je napisao članak smrt igricama ( mislim da je on, ako nije ispričavam se ) ali mislim da je time samo dolio ulje na već prejaku vatru. Zar nemožete to pretrpit ako netko napiše igrica a ne igra. Pa kolko toga se krivo napiše ili nekog zasmeta ako se ne napiše kako netko želi. Pa da svatko od nas to radi na šta bi ličio ovaj forum? Molim vas da prekinete ta svadjanja ili ćemo svakim danom sve više i više tema imat zaključano zbog jedne jedine riječi. Igrica.
I nemojte me odmah napast. Takodjer mislim da je bezveze reći igrica ali kao da je to najvažnija stvar na svijetu. Mislim, ohladite malo.
...izgleda da su u ovoj temi za nespavalice sami pospanci, evo i Seneka je zaspal...
ma idem ćakad se vrijeđate... laku noć
Vidim živo i sad ovdje. :) . Evo ja taman nadogradio Ubuntu 8.10 na 9.04 i desktop efekti mi nisu htjeli raditi. Nakon 3 sata guglanja napokon došao do rješenja...... Al ću lijepo poslije ovoga spavati :-)
ma idem ćakad se vrijeđate... laku noć
Vidim živo i sad ovdje. :) . Evo ja taman nadogradio Ubuntu 8.10 na 9.04 i desktop efekti mi nisu htjeli raditi. Nakon 3 sata guglanja napokon došao do rješenja...... Al ću lijepo poslije ovoga spavati :-)
Ljudi odo ja leć, svima laku noć! :)
...ha sad sam se uvjerio da neprijatelj nikad ne spava
ništa, odoh ja polako u krpe i laku noć svima...
Ajde da i ja otvorim jedanput nespavalice,pozz svima!Kaj se radi?
utakmica gleda
utakmica gleda
pozz...ljudi vece....evo skoro i 600str...;)
Večer