Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.786.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

idem i ja laganini u carstvo snova.. :)

noć svima.. :)

"The Boss"
17 godina
Za nespavalice

Aj zz svima koji idu leć, laku vam noć!

I don't care...
17 godina
Za nespavalice

Kakvo sad spavanje vas napalo no onima koji ipak odoše hrkat onda i laku noc kaj drugo!Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 2:05 (rambox).
17 godina
RE: Za nespavalice
rambox kaže...

Kakvo sad spavanje van napalo no onima koji ipak odoše hrkat onda i laku noc kaj drugo!Cool

Hehe, osjecam da i ja necu još dugo, heh.
I don't care...
16 godina
Za nespavalice

a neću rano mater će mi tek doć sa posla oko 11 da donese marendu tako

da se neću dizat rano kao jutros u 5.45

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Taman sada stavljam finale DS9, baš je sad napeto.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Za nespavalice

Eto kaj se događa  pa mislim kaj da covjek kaze na ovog idijota kaj se njemu dogodilo u glavi uopce?Mršti se

17 godina
rambox kaže...

Eto kaj se događa  pa mislim kaj da covjek kaze na ovog idijota kaj se njemu dogodilo u glavi uopce?Mršti se

Imaš link od toga?
I don't care...
16 godina
Za nespavalice

ma nevjerojatno, baš sam danas vidia na tv-u, kako čovjek samo tako pop.izdi,

stvarno ne mogu virovat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
markoal kaže...
rambox kaže...

Imaš link od toga?
 Evo pa vidi ali stvarno kaj napravi jedan klik u glavi da covjek od normalne osobe postane krvnik superteske kategorije istina bog da je imao nekih problema vezano uz rat  i tak dalje ali ovo je stvarno previse!Viče

http://www.vecernji.hr/home/index.do

17 godina
Makić kaže...

ma nevjerojatno, baš sam danas vidia na tv-u, kako čovjek samo tako pop.izdi,

stvarno ne mogu virovat

Ma da, btw laku noc.
To je veoma loše, zamislite da vaš otac ili vi poživčanite, ubijete djecu ili vašu braću i mater ili ubijete ženu, i samo sebe ostavite živa, ono poslje mislite sto sam to ucinio, gledas slike, nemores od tuge, psiha bi te ubila, zato je taj kad je vidio sta je napravio sebe ubio, a da je samo 1 ubio, stalno bi mislio nanj, i govorio drugome to si mogao biti ti a ne tvoj brat, heh malo sam se uzivio, al kad se zavucem u njegovu kozu sve mi je jasno osim zasto je to ucinio, mozda ga je piće, šušenje, droga uništilo, heh tko ce znat !
I don't care...
17 godina
Za nespavalice

Laku noc svima ode ja spat dosta je napora za danas bilo i previse!Iznenađen

16 godina
protjeran
Za nespavalice

kak u ovo vrijeme mogu bit prazni serveri??? ne kužim

ideš...
17 godina
neaktivan
pad0branac kaže...

kak u ovo vrijeme mogu bit prazni serveri??? ne kužim

Niti jaSmijeh
Svim spavalicama laku noć.
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 3:29 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

katkad se stvarno zapitam o porijeklu zla, zlocinima, samo/ubojstvima, nasilju... sto se dogodi, kakav klik u covjekovoj glavi/psihi da pocini takvo sto, pobije obitelj i sebi oduzme zivot? zasto ljudi opcenito cine takve stvari, drugima i sebi? ako cemo krajnje racionalizirat mi ni sami o sebi zapravo ne znamo puno. tko smo? koji nam je smisao? kuda idemo? zasto uopce zivimo? je li nasilje u nekoj unutarnjoj dubini bit naseg bica, nepokretni pokretac? od rodjenja nam usadjuju znanja, vjestine, jezik, kulturne i drustvene norme i formiraju identitet prihvatljiv za vecinu (drustvo u cijelini), ti neki ljudi oko nas... obitelj, okolina cimbenici su koji nas oblikuju, programiraju, a ponajvise ucimo oponasanjem. vecina je ta koja odredjuje pravila (makar ona katkad jesu pogresna...) i tko ih ne slijedi biva sankcioniran (zatvor, smrtna kazna, vjesanje, elektricna stolica...). neki su na zalost zivi spaljeni jer se nisu slagali da je zemlja centar svemira ili im je odrubljena glava jer su bili protiv rezima... sto bi se dogodilo kada bi zdravog i drustveno prihvatljivog covjeka stavili u neku neobicnu, lisenu humanosti i za zivot opasnu situaciju (recimo u kavez s divljim zivotinjama) na duze vrijeme? on bi u vecini slucajeve pokusao ostati ziv no pitanje je kakav bi nakon svega toga iskustva izasao? da li bi sacuvao ugradjenu zdravu pamet? ono sto zelim rec jest to da je upravo drustvo odgovorno za takve pojedince. duboko pokvareno, zlo i moralno izopaceno drustvo radja zle, izopacene, slomljene ljude lisene opceprihvacenih drustvenih normi. odakle rat, surovost, nasilje ako ne od covjeka i drustva kojeg je tisucama godina stvarao? u svijetu bez mrznje, podjela, ratova, nasilja, izopacenosti... ne bi bilo mjesta ovakvim tuznim ljudima i tuznim sudbinama...  je li on idijot? ili drustvo koje ga je stvorilo? zalosno...
laku noc, i uzivajte uz ovu zgodnu melodijicu...

real life is for people who suck at video games
16 godina
Za nespavalice

3, 2, 1, pozdrav svima još jednom....

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo da se i ja uključim u društveni život BOL foruma.Zasad sam većinom participiro u "ozbiljnijim" temama

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
16 godina
neaktivan

Join the club

Večer

AGP je zakon, a socket 478 legenda :)
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Join the club

Večer

Sad sam samo part-time participant - al uskoro ću bit stalno gost.Kad škola završi.
http://www.njuskalo.hr/oglas380962
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

...Dobro veče!

...evo, uspio sam se spojit, "zadavit" ću nekog u zgradi, kakve to veze imaju?Viče

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
16 godina
Za nespavalice

joj ubija me ima 2 dana da me neka alergija uvatila, stalno kašljem i curi mi nos,

biće od one šugave ambrozije, ima ko kakvi ljek.........Plač

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

joj ubija me ima 2 dana da me neka alergija uvatila, stalno kašljem i curi mi nos,

Imaš one Belupo tabletice, meni pomažu
16 godina
Oly_E3 kaže...
Makić kaže...

zovu se belupo, daj mi ime tako da mogu kupit sutra u apoteci....Belji se
16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Oly_E3 kaže...
Makić kaže...

Piše belupo alergija......
16 godina
Oly_E3 kaže...
Makić kaže...
Oly_E3 kaže...
Makić kaže...

Piše belupo alergija......
 hvala, ujutro čim se dignem pravac po njih
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozz...ljudi

sta radite...ja upravo instaliram office 2010

>$#$$$$%&ivan<
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...Dobro veče!

...evo, uspio sam se spojit, "zadavit" ću nekog u zgradi, kakve to veze imaju?Viče

no krasno..Belji se
moljac
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi pozdrav,

kaj se radi ovdje kod mene je katastrofa vrijeme niš ne radim a opet se kuham... Vi?

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

hmm....evo instaliro

skoro pa isto koa i 2007....

>$#$$$$%&ivan<
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobro večer svima! evo malo mene kod vas. šta se radi?

Bubamara na steroidima.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice