samo da vas pozdravim ,a posebno anshiku koje nema u zadnje vrijeme..a sad vidim da djeluje..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A moreš li mi poslat ako ima 100 tinjak stabala, bar 1 GB (hehe, 1 KG) trešanja!

LAN....A curka...ma di ću pol kilometra po jedno pivo ? pih
coder jok kod Pejačevića
Reklame na seinfeldu, pa rekoh da navratim...
da i usput naletite na neku slobodnu curu i onda se oduzmete šalim se...kakve sam sreće ovi bi imali inventuru kad bi se sad uputila po pivo ,a onda bi morala na štrosiku produžit ili do tifona
LAN....A curka...ma di ću pol kilometra po jedno pivo ? pih
coder jok kod Pejačevića

da i usput naletite na neku slobodnu curu i onda se oduzmete šalim se...kakve sam sreće ovi bi imali inventuru kad bi se sad uputila po pivo ,a onda bi morala na štrosiku produžit ili do tifona
samo da vas pozdravim ,a posebno anshiku koje nema u zadnje vrijeme..a sad vidim da djeluje..

Ljudi pozdrav svima!
O cem se prica da se i ja ubacim u raspravu?
da ...to su prave rijetkosti da se nepoznati opuste samo tako...baš gledam kako se sve drže ko kipovi fine mamine curice
kakvi pijanci oko mene........
nadam se da će slika doć kad smo već kod piva
nadam se da će slika doć kad smo već kod piva
onda nebi pio ni pivo...i fanta bi ti prošla
ajme gušta, slušam mjuzu i čitam mangu... ludilo

Sad ce još prolit po tipkovnici, pa ce procurit u kućište pa ce se procesor napit, kompjutor ce mu poludit, doci ce malo i do grafičke, sve ce mu biti drugacije, neceznati sta pise, gotov je, kad bude dizajnirao stranice će biti naopačke!!!!
Okani se piva kad si za kompom, xD

trenutno čitam bleach (izbjeljenje) kao moj mozak
evoooooooo

Sad ce još prolit po tipkovnici, pa ce procurit u kućište pa ce se procesor napit, kompjutor ce mu poludit, doci ce malo i do grafičke, sve ce mu biti drugacije, neceznati sta pise, gotov je, kad bude dizajnirao stranice će biti naopačke!!!!
Okani se piva kad si za kompom, xD

Ajd' laka vam i ugodna noćica,ode FCTH u krpice.
društvo pivopija i trešnjojedaca...laka vam noć