Vidio sam, mislim u Jutarnjem, slike s drifta. Jesi možda bio tamo?
a-a...na moru sam :)
Onda uživaj, kupanjac, laganini kavica i ostalo. Ko to more platiti (rekli bi dalmoši)?
Večer. 
Danas sam si uzeo pretplatu na Bug.
Mislim nisam još, sutra bi mi na mail trebao stići račun za uplatiti, al to je već kao da sam pretplatnik, ne 
Onda uživaj, kupanjac, laganini kavica i ostalo. Ko to more platiti (rekli bi dalmoši)?
ma radim ovdje...nema vremena za odmor...
Vece, malo GW jos igram, sutra kod doktorice da vidi prst i gotov sam sa bolestima, u skoli dezuran sutra, a preksutra zadnji dan :) jedva cekam, al rastati se od svih frendova ce biti malo tesko, ipak je to 8 godina :)
ma radim ovdje...nema vremena za odmor...
Opet bolje nego da si u ZG, miris mora...
Opet bolje nego da si u ZG, miris mora...
nisam ni vidio more xD
a i više volim miris planina :)
nisam ni vidio more xD
a i više volim miris planina :)
A ništa onda, imaš valjda nešto od one tvoje čuvene rakijice. Ona liječi sve...
Vecer narode.
A ništa onda, imaš valjda nešto od one tvoje čuvene rakijice. Ona liječi sve...
ima ovdje nekih komada pa se lakše podnese xD
Ode citati iscjelitelja, knjiga je skoro remek djelo Noaha Gordona, svi koji su u mogucnosti PROCITAJTE!!!!!!!!!
Večer , ubio sam se od trčanja 
Sretan novi dan!
Radije radi HIIT trening osim ako nisi maratonac.
Dajte neke komentare:
http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/prodaja-desktop-server-intel-xeon/103878.aspx
Nisam maratonac , trenirao sam savatebox jednu godinu , ali nisam bio zadovoljan sa opremom i veličinom prostora u kojem smo trenirali . Tako da sam se prebacio samostalne treninge.
Nisam maratonac , trenirao sam savatebox jednu godinu , ali nisam bio zadovoljan sa opremom i veličinom prostora u kojem smo trenirali . Tako da sam se prebacio samostalne treninge.
Ako imaš pristup teretani radi ovo.Znanstvena je činjenica da veća snaga rezultira većim mišićima,što misliš zašto je u bodybuildingu Ronnie Coleman uvijek pobjeđivao Jay Cutlera(trenirao je dosta teško 5x5,tek kad se je Ron umirovio Jay je počeo pobjeđivati).
EDIT:Nek su obojica koristili steroide,ali poanta je da ćeš postići bolje rezultate s ovim treningom.
Ako imaš pristup teretani radi ovo.Znanstvena je činjenica da veća snaga rezultira većim mišićima,što misliš zašto je u bodybuildingu Ronnie Coleman uvijek pobjeđivao Jay Cutlera(trenirao je dosta teško 5x5,tek kad se je Ron umirovio Jay je počeo pobjeđivati).
EDIT:Nek su obojica koristili steroide,ali poanta je da ćeš postići bolje rezultate s ovim treningom.
Nemaju dosta sprava i bučica za sve članove .. . npr , oni rade kružni trening i uzmu ti utege i kaj ću onda -.- , kad trčim upacim par serija sklekova, skok čučanj . Ne furam se na bildere , najbolje kad dođe neki zeleni u teretanu i već kupuje one kemije i za jedan tjedan mu se više neda . Zapravo najviše mi se sviđa to što se mogu iskorist "sprave" dječjim parkovima i ostalim mjestima .
Čovječe što su ove stare igre zarazne eee..
Zadnje što sam igrao bio je moh onaj stari 
Zadnje što sam igrao bio je moh onaj stari 
Ja ti pičim Breath of fire 1(SNES) na kompu i još dost starih igara čak sam počeo pičit od nitenda64 neke!
Evo tu imaš još par što sam poslikao..
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/koje-igre-trenutno-prelazite-dojmovi/53785.aspx?page=51
dobra večer momci 
ekipa me počela zvat lex, po onom "negativcu" iz supermena, iako mi nije 100% jasno zasto
dobra večer momci 
ekipa me počela zvat lex, po onom "negativcu" iz supermena, iako mi nije 100% jasno zasto
jer si ćelav
jel tko igrap qwop i koliki vam je rekord?
dobra večer momci 
jer si ćelav
\o/
kazu jer sam evil scientist, al taj lex bome ima para, što ja baš i nemogu reć za sebe
jel tko igrap qwop i koliki vam je rekord?
50 metara do prve zapreke =D
Ima netko da će prodbijet još jednu noć samnom?
geez.. gj. nemrem prec 10 metara. ok odigrao sam možda deset puta al ono.. ko debil se osjecam..
Pozdrav ekipi
Sta se radi
kao uči...