Microsoftov inzinjer 9 godisnjak

poruka: 12
|
čitano: 7.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo bas sad citam na teletextu da mali od 9 godina je postao microsoftov inzinjer.Vise dole na slici procitajte. Ili tu

LINK

SLIKA OBAVEZNO POGLEDATI

Kada bolje razmislim,pa i igrice nista u zivotu ne donose ali nije lose nekada poigrati sa ekipicom malo koji sat kada imate slobodnog vremena ali naravno u normalnim mjerama.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
17 godina
RE: Microsoftov inzinjer 9 godisnjak
Fake_Alert kaže...

Evo bas sad citam na teletextu da mali od 9 godina je postao microsoftov inzinjer.Vise dole na slici procitajte. Ili tu

LINK

SLIKA OBAVEZNO POGLEDATI

Kada bolje razmislim,pa i igrice nista u zivotu ne donose ali nije lose nekada poigrati sa ekipicom malo koji sat kada imate slobodnog vremena ali naravno u normalnim mjerama.

Takvu djecu treba tuc! Ima vremena kad ce ucit, sad nek se igra kao i svi devetogodisnjaci!!!

I'm going woo woo
16 godina
tnakir kaže...
Fake_Alert kaže...

LINK

SLIKA OBAVEZNO POGLEDATI

Takvu djecu treba tuc! Ima vremena kad ce ucit, sad nek se igra kao i svi devetogodisnjaci!!!

Imas pravo ali kaj mozes kad malog to zanima.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
Fake_Alert kaže...

Imas pravo ali kaj mozes kad malog to zanima.

-ne, zanima njegove roditelje... (ili ste/smo toliko naivni da vjerujemo da je 9-godišnjak otvorio firmu?). Dječačić je možda stvarno nadaren, ali roditelji su u ovom slučaju 'čudo od djeteta'. De-ža-vu :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Microsoftov inzenjer... ddd Izlanuo se od 9 god... Pa to dijete se nece razvit kako spada, dal ce imat svoje djetinjstvo ? Dal ce ga se sjecat... To je tako konfuzan potez od MS-a (bar meni) da je tesko pronac prave rijeci za takvo sto...

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Fake_Alert kaže...

LINK

SLIKA OBAVEZNO POGLEDATI

Ne treba ih tuci ali nece drustveno proci dobro u životu jer se sad vjerojatno ne druži sa vršanjacima nego radi to što radi.Žalosno Plač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Eh... mali je lumen, ali pošto ga igre ne zanimaju onda možda da počne raditi na windows kids edition.

Tu bi se mogla mlatnuti para na nekoliko edicija.

Klinci 4-6 god... starter

6-8... basic

....

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
17 godina

Da se mene pita, ja bi poceo djecu ucit na linuxu, ali mene se ne pita :)

16 godina
Batista kaže...

Da se mene pita, ja bi poceo djecu ucit na linuxu, ali mene se ne pita :)

-srećom,... jer windowsi su puno veseliji OS, primjeren dječici. Na kraju razbijanje prozora je uglavnom povezano s dječjom igrom. Tako da mislim da su windowsi idealni za djecu, pogotovo u ranoj (jasličkoj) fazi kad ih termini kao sigurnost samo zbunjuju... dok moje malo zlato već (doslovno) rastura windowse. Istina, rastureni prozor je susjedov, pa nije šteta.

Najsretniji je kad izađe novi ServicePack, instalira ga po cijele dane... jedva dočeka novu verziju ili fix. Jedino šteta što je OLPC propao, s onom kurblom za struju je baš bio zabavan i bez windowsa... Ah, tatino zlato... sutra ga šaljem fixat sve strojeve po firmi, opet nova zakrpa za explorer, naravno, a on to obožava.

Nisu mi jasni linuxaši, zar stvarno mislite da je linux za djecu? -djeca se trebaju zabavljati. -kao i 9togodišnjak... -zato radi u microsoftu! (a ne u Transmeti.)

(naravno, sarkazam do bola, da nebi bilo zabune..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

"Kaže kako dnevno na računalu radi u prosjeku četiri sata, no ponekad je to i više od deset sati. Ne igra igrice, jer smatra da one ne nude ništa vrijedno, a svojim vršnjacima poručuje, žele li se igrati, da iziđu van i potraže društvo svojih prijatelja."

Ironija?

alrighty then
17 godina
neaktivan

wtf, porucuje vrsnjacima da se idu van igrati a on sta radi? 4 do 10 sati na dan na kompu

i ono, mogao bi i ja smisliti neki prijenos hd videa preko mreže ili sta vec, naravno, da imam 10 programera koji nocu sanjaju klase u c++u

edit: malo zakasnio :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 22:05 (fps_gamer).
15 godina
neaktivan

10 h dnevno. LoL Ode mu najbolje doba života

ceRina:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice