Svi vi koji ste za kompom za novu napišite koliko ste trenutno pijani u skali od 1-10
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo mene u frenda na party-u ... nisan znao da ce bit ovak ludo xaxaxxx....do sad mu je razorena kuca a tek je 22h... ajoj.. iako sam dosta popil hehe uspio sam uc na forum i bas nisam u potpunosti svjestan sta se dogadja.. al skala je na 8
RAMPAGE
Premalo
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Na mene curu i frendicu puklo 4 dvoguze,oko litre brlje i boca pjenušca i još ide(mladi pa možemo hhhhh)
btw
sve najbolje svima ;)
trenutno 1
Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
jedna kava, zasad. tj mix crne kave + espresso
Evo mene u frenda na party-u ... nisan znao da ce bit ovak ludo xaxaxxx....do sad mu je razorena kuca a tek je 22h... ajoj.. iako sam dosta popil hehe uspio sam uc na forum i bas nisam u potpunosti svjestan sta se dogadja.. al skala je na 8
Ovo je izgledalo koda je pisao netko od 10 godina tko se pokusava pravit da je pijan haha 
Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
Dovoljno :P
ne pijem kad se drogiram
Previše.
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
56 piva
bolje piva nego negativa
bolje poljupci vruci,
slavimo pjevajuci
sve je bolje nego
da si sama kuci
Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Ništa.
https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
6 piva, čaša gemišta, 3-4 čašice medice, pjenušac u ponoć.
Jeo sam cijelo vrijeme pa mi nije zlo danas, al nije ni najbolje... Ali pošto se uopće sjećam koliko sam popio to je znak da je dobro prošlo 
U 2016 ne pijem više, a ni manje 
Coca cola + crno vino izmješano dovoljno da se opustim i dalje ostati pri sebi.