Koliko dugo se bavite računalima?

poruka: 8
|
čitano: 572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znači pitanje je u naslovu.Svoje prvo računalo sam dobio 1999-te.Stoga ću kao svoj odgovor staviti kao 10+ godina.Međutim prvi puta sam se stvarima ozbiljnijima od gaminga bavio tek od 2006-e... 
edit:ne mislim da se profesionalno bavite računalima,nego i da hobistički 'prčkate' po računalima. 

7 manje od 5 godina
13 više od 5 godina
7 više od 10 godina
6 više od 20 godina
1 više od 30 godina
Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 17:58 (g12356).
17 godina
neaktivan

Ne bavim se racunalima.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
11 godina
protjeran

Baviti se racunalima,znaci li zivjeti od te aktivnosti,ili špranjati po igrama,tu i tamo nekom umetnut karticu ili podesiti hladjenje i glumiti gurua na Forumu?

15 godina
neaktivan

NIsam mislio samo profesionalno,u ovom slučaju sam pod bavljenjem računalima uklučio sve uključujući one koji iz hobija prčkaju po računalima.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
13 godina

ehhh baviti se racunalom im vise pitanja i odovora, na sto si tocno mislio??

uzizu
11 godina
protjeran

Pa posto  danas svaka šuša,poput uredskih Štefica kucka po PC-u,mozemo reci da ima puno onih koji se bave racunalima...čak su i profesionalke...{#}

15 godina
neaktivan
Re: Koliko dugo se bavite računalima?
PERO22 kaže...

ehhh baviti se racunalom im vise pitanja i odovora, na sto si tocno mislio??

pa editao sam početni post,svatko tko i najmanje prčka po računalu.Mislim da se 99% ljudi sa ovog foruma tu kvalificiraju.

13 godina

dakle, moj prvi PC sam dobio prije nekih 10 god
konfiguracija mu je bila  64mb rama 120mhz proc i grafa neznam dal je to znalo za grafu, vjerovatno izvedba intregrirane grafe.. mogu reci da sam bio presretan sto imam pc inace sam iz obitelji koja si nije mogla priustiti bolje.. znaci imao sam win 95 haah i tu mi se nesto pokvarilo.. prvo sto sam napravio otvorio sam ga i gledao da mu nije nesto otpojeno.. tu samse upoznao s ram plocicama s procesorom cijelom maticnom hahah posto sam previse prckao totalno sam ga sjebo.. ajd nakon 2 god dobijem pc s win 95.. tu sam dosta stvari otkrio presao sve one igre i zanimalo me je nesto vise od toga.. poceo sam ceprkati po windowsima i hardveru.. shvatio samako izvadim jedan ram da cu imat manje memorije i da se sporije pali windows.. shvatio sam da bez procesora nece raditi i tu sam otvorio hard disk i imao sam so da vidim... onu cistocu i dan danas me zanima kako mi je windows radio ako sam ga dirao prstima ali ubrzo je krepao.. prije 6 god sam dobio maticnu plocu s sd ramima 128mb procesor sam imao 500mhz i nabavio ssam grafu cca 16mb i tu sam sastavio svoj prvi pc.. ne dugo sam nabavio i hard tako da sam mislio da imam pc i pitao sam se kako da mu stavim win xp hahah jedan majstor mi je dao cd s instalaciom i nije mi tjeo objasniti kako instalirati rekao je "ako si mogao sam dosada mozes i nadalje".. sta da vam kazem nego da odrzavam oko 70 kompjutera u okolici.. svaki dan radim nesto drugo na svom pc naravno dan danas imam svoj pc koji sam si priustio od servisiranja.. drago mi je sto sam bio uporan i isplatio mise trud i citanje onih nerazumnih fajlova u windowsu :)

uzizu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice