Stvarno ima li smisla u danasnje vrijeme kupovat novine u papirnatom obliku???
Bolje je uzet neki netbook i mobilni internet ili jos bolje iPad + moblini internet za te pare.
Bolje je uzet neki netbook i mobilni internet ili jos bolje iPad + moblini internet za te pare.
24sata i Jutarnji list... Nije isto, kada ti okreces papirnate stranice, i osjetis miris i papir na dodir, i ne naprezes oci :D
Glas Istre
Bilo bi zgodno...ali nije potrebno
Bilo bi zgodno...ali nije potrebno
pa nije ni potrebno kupovat novine svaki dan, al opet neki to cine
evo ja čitam novine skoro svaki dan u kafiću,nikako komjuter ili ipad ili nešto slično ne može zamijeniti užitak čitanja novina dok ispijaš kavu
prije smo doma svaki dan kupovali slobodnu dalmaciju,
zadnjih par godina ne, nezzz zasto, valjda ni neman sta
u njima procitat, sad kad san radia u kaficu bi procita sve,
a odkad ne radin, ne citam niti jedne...
I sta bih trebao, svaki put kad idem na wc da netbook nosam??
Po meni je bolje novine, a citam 24 sata i Sportske novosti.
evo ja čitam novine skoro svaki dan u kafiću,nikako komjuter ili ipad ili nešto slično ne može zamijeniti užitak čitanja novina dok ispijaš kavu
Hehe, slazem se, ali meni najvise tu fali da ne mogu komentirat clanak u novinama, vec procitam vijest i to je to.
Radije ipak vidim sto misle i sami citatelji.
i ja isto volim komentirati članke ali mi je velik gušt čitati papirnate novine a i prirodnije je za čitati od lcd ekrana
Čitam samo petkom zbog programa
ZAŠTO:Sjebo sam daljinski pa sam kupio neki univerzalni al na njemu nije bilo teleteksta,sad sam kupio digi tv...
Press RS.
Iste novine kao 24 sata samo što se bave našim vestima ..
ja čitam 24 sata al samo nedjeljom jer su tada pune križaljki.....
S iPadom ne mogu obložiti kutiju s pijeskom.
I sta bih trebao, svaki put kad idem na wc da netbook nosam??
hahaha podsjetio si me na lud zbunjen normalan kad je izet prenosio komp u wc i čitao online novine
Večernji je redovito subotom na stolu. Obožavam pročitati Obzor, pogotovo kolumnu Srećka Horvata (kad je ima) i Mazzoccove članke. Ostale dane, kako kad...
Ponekad znam u školi kupiti 24sata kad imam viška para.
Slobodna Dalmacija ...
Hehe, ali nije li malo dosadno citat stare vijesti koje si procital na webu dan prije?
hebiga ima križaljki, najviše žutila i tako
da ''24 ure'' imaju svoje draži..
Hehe, ali nije li malo dosadno citat stare vijesti koje si procital na webu dan prije?
Ne citam bas novosti na webu :/