Kako dobit curu? zaključana tema

poruka: 405
|
čitano: 92.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kako dobit curu?
ulinsky kaže...

U pravu si mentalni ali neće on sa 14 godina nju "probati" Namigiva

nažalost, i to je upitno danas

14 godina
neaktivan
Sax kaže...
Don Salvatore kaže...
Grgapm kaže...
Don Salvatore kaže...
Grgapm kaže...

BTW, meni je bio walk in the park prvi put jer me cura kroz sve vodila buduci da je bila stara iskusnjara Namigiva

A tek kad probaš tuđu curu... Smijeh

Tu si vec na tragu necemu... Sramim se

Na tragu problemima. Što je najgore sve zadnje su bile tuđe Smijeh Nikako da nađem nešto normalno s osjećajem morala i vjernosti.

Ali opet, nije da nam je loše Smijeh

Ovo je još najbolje. Bez brige, bez obaveza...

Ak si malo pokvaren, još njenom platiš koji put pivu...

Ma niti ne poznajem ga Smijeh. Ali klasika: Radi dokasno a ženu niti ne primjećuje. Nije ni čudo zašto mu radi iza leđa. Samo je problem zamisliti sebe danas-sutra s takvom ženom a niti biti svjestan da je takva

15 godina
protjeran
Grgapm kaže...

Tako onda mozes reci da igru ne iskoristis potpuno ako ne predes na najtezem nivou sa svim likovima i ne skupis sve achievemente. Ako to ne planiras raditi, onda nema smisla igrati. Osim toga, zasto bi morao curu "potpuno iskoristiti", ako je vec i "djelomicno iskoristavanje" prilicno zadovoljavajuce iskustvo? Zasto bi isao na sve ili nista ako ne moras.

To je kao da kazes da je bolje ne pojesti nista nego cetvrt pizze jer ne mozes dobit cijelu pizzu.

Ovo s pizza-om si pogrijesio, jer kad jedes pizza-u dobijes sve sto ona moze dati, nema veze koliko pojedes. Jer mi pricamo o dogadjaju, ne o kolicini dogadjaja.

A sto se igre tice, dijelomicno iskoristvanje je nikakvo iskustvo (u vezi prihvacam, vjerovatno jest malo), jesi li probao ikada igrati CoD samo pistoljem?

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
neaktivan
Don Salvatore kaže...

Ma niti ne poznajem ga Smijeh. Ali klasika: Radi dokasno a ženu niti ne primjećuje. Nije ni čudo zašto mu radi iza leđa. Samo je problem zamisliti sebe danas-sutra s takvom ženom a niti biti svjestan da je takva

Pa onda nije ni čudo.

Znam jednog takvog, kirurg, pričo nekom liku kako više od svega voli noćne operacije, a nije imao pojma da dok on po noći operira pacijente, da mu ovaj operira po ženi.

14 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Takav pogled na stvar s 16+ godina mogu shvatit, ali bas sa 14...

17 godina
neaktivan
Grgapm kaže...

Klinci su sve napredniji?

Iako logično zvuči da jesu, u tom pogledu ipak nisu.

15 godina
protjeran
Grgapm kaže...

Mogu samo reci, nisi mi vidio dlake ispod pazuha...

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Grgapm kaže...

Tako onda mozes reci da igru ne iskoristis potpuno ako ne predes na najtezem nivou sa svim likovima i ne skupis sve achievemente. Ako to ne planiras raditi, onda nema smisla igrati. Osim toga, zasto bi morao curu "potpuno iskoristiti", ako je vec i "djelomicno iskoristavanje" prilicno zadovoljavajuce iskustvo? Zasto bi isao na sve ili nista ako ne moras.

To je kao da kazes da je bolje ne pojesti nista nego cetvrt pizze jer ne mozes dobit cijelu pizzu.

Ovo s pizza-om si pogrijesio, jer kad jedes pizza-u dobijes sve sto ona moze dati, nema veze koliko pojedes. Jer mi pricamo o dogadjaju, ne o kolicini dogadjaja.

A sto se igre tice, dijelomicno iskoristvanje je nikakvo iskustvo (u vezi prihvacam, vjerovatno jest malo), jesi li probao ikada igrati CoD samo pistoljem?

Semanticka razlika. Poanta je u tome da je nekad bolje zadovoljiti se s onim sto mozes dobiti nego ne dobiti nista. Onda mozes rec da je bolje ne bit s curom koja ti ne zeli po****t jer ne dobivas sve sto mozes. A sto se pizze tice, onda bolje ne jest mijesanu jer nema na sebi spek, kulen, jaje i feferone

17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

yebla vas pizza sad sam gladan.

14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Grgapm kaže...

Mogu samo reci, nisi mi vidio dlake ispod pazuha...

A i to sta kazes, neki su sa 14 zreliji nego drugi sa 16. Jedino se cesto zna dogoditi da emocionalna i fizicka zrelost nisu uskladene... No ako kod tebe jesu, nadi si neku curu od 16 pa je iskoristi do kraja Nevinašce

15 godina
protjeran
Grgapm kaže...
Mentalist kaže...

Semanticka razlika. Poanta je u tome da je nekad bolje zadovoljiti se s onim sto mozes dobiti nego ne dobiti nista. Onda mozes rec da je bolje ne bit s curom koja ti ne zeli po****t jer ne dobivas sve sto mozes. A sto se pizze tice, onda bolje ne jest mijesanu jer nema na sebi spek, kulen, jaje i feferone

Sto se tice savjeta iz drugog posta, to je to.

I opet mjesas plavuse, brinete, dugonoge...

15 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

jel ja sanjam il to stvarno postoji tema sa naslovom kako dobit curu? Smijeh

aha :D
17 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

jel ja sanjam il to stvarno postoji tema sa naslovom kako dobit curu? Smijeh

Ne sanjaš, Bug pokrenuo nagradnu igru, glavna nagrada zamamna plavuša raskošnih oblina, punih usana.

16 godina
neaktivan
Sax kaže...

Ne sanjaš, Bug pokrenuo nagradnu igru, glavna nagrada zamamna plavuša raskošnih oblina, punih usana.

Jedinstveni kod na 3 stranici...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
Sax kaže...

Znam jednog takvog, kirurg, pričo nekom liku kako više od svega voli noćne operacije, a nije imao pojma da dok on po noći operira pacijente, da mu ovaj operira po ženi.

Ja sam jedno ljeto zabrijao sa nekom cehinjom, bilo svega... Par dana smo brijali i to, nakon par dana dolazi ona sa djetetom i sa nekim likom i upoznaje mene i njega. Kao ja sam njen frend kojeg je tu upoznala koji joj je pokazao po mjestu dok je on lovio ribu :D... Ja pitam... a dobro, ko je taj lik... Vidis nje - pa muz mi :D, a ovaj klinjo mi je sin!!!!

Tako da... decki, dok vi pecate, netko vam peca zene i cure :D

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 14:47 (tnakir).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Sax kaže...

Ja sam jedno ljeto zabrijao sa nekom cehinjom, bilo svega... Par dana smo brijali i to, nakon par dana dolazi ona sa djetetom i sa nekim likom i upoznaje mene i njega. Kao ja sam njen frend kojeg je tu upoznala koji joj je pokazao po mjestu dok je on lovio ribu :D... Ja pitam... a dobro, ko je taj lik... Vidis nje - pa muz mi :D, a ovaj klinjo mi je sin!!!!

Tako da... decki, dok vi pecate, netko vam peca zene i cure :D

Sad mi je jasno zakaj frend di god ide vodi ženu sa sobom...

17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Momci bit konstruktivni, spamate bzz dajte decku neki pravi savjet, da ga netreba nebi postavio temu.

Podijelite par uleta svojih koji su prosli pa nek sam izvuce poantu iz toga.

Btw uz cigla u vugla ti dolazi i najbolja prijateljica desanka sakic.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan
bistri kaže...

Momci bit konstruktivni, spamate bzz dajte decku neki pravi savjet, da ga netreba nebi postavio temu.

Podijelite par uleta svojih koji su prosli pa nek sam izvuce poantu iz toga.

Btw uz cigla u vugla ti dolazi i najbolja prijateljica desanka sakic.

Ma nikakvi uleti... fino ju pozoveš na cugu, lagana zajebancija, šetnjica, držanje za rukice, pa kak bude išlo. Kanije neko kino, možda zoo (tradicija mene i cure na svaku godišnjicu) itd. Samo hrabro, nemaš se čega bojat ;)

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan

Nema ti do direktnog pristupa, kao što EnlightenedPhoenix kaže.

Reci: 'sviđaš mi se' i znat ćeš na čemu si.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Budi svoj i ako ima nekih znakova tec ce to polako.

17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Slazem se za direktni upad da ima svojih prednosti, ali isto tako ima i svojih mana, ako prodje super, ako ne prodje onda si u neugodnjak situaciji di si izletio ko tele i osto tele, po meni druzenje 1 na 1 prije takvih izjava ima puno prednosti jel mozes okvirno skuzit jel ima cega sa druge strane i dajes sam sebi prostora da se vratis na "prijatelj" spiku i odrzavas odnos onakav kakav je bio, a plain old: "svidjas mi se; ti meni NE" prilicno dovodi situaciju u neugodne vode.

Krivo sam gore formulirao, ocito decko nije pozvao nikad nikog van, malo ga je prpa pa podijelit par iskustva.

Osobno sam protiv uleta u glavu, jel u tim godinama je malo drukcije. Kasnije kad si 20+ pa dolazi drustvo, alkohol u igru situacija se mijenja a i bolje naucis signale sa druge strane i mozes si dozvolit direktniji pristup na prvu.

Neznam, razmisljam naglas.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 15:41 (bistri).
15 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Ma jednostavno,skupi hrabrost i reci da ti se svida!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Grgapm kaže...

Ako ćemo tako, on sa 14 skuplja iskustvo (experience pointse ako ti je tako lakše ) da kad bude došo do nekih 16,17,18 god (lvl) ima dovoljno skilla da provede stvar do kraja.

Teško ćeš dobit p*čke ako nisi nikad ni bario.

Ovo gore s pizzom nije dobra usporedba bolja je bi li jeo pizzu samo sa sirom ili ne bi jeo ništa?

Sa 14 ti prvi poljubac ili prvo držanje za ruke puno znači ;)

i da, pretpostavljam da nisi nikad imo curu Izlanuo se

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
protjeran
Ige kaže...

Ako ćemo tako, on sa 14 skuplja iskustvo (experience pointse ako ti je tako lakše ) da kad bude došo do nekih 16,17,18 god (lvl) ima dovoljno skilla da provede stvar do kraja.

Teško ćeš dobit p*čke ako nisi nikad ni bario.

Ovo gore s pizzom nije dobra usporedba bolja je bi li jeo pizzu samo sa sirom ili ne bi jeo ništa?

Sa 14 ti prvi poljubac ili prvo držanje za ruke puno znači ;)

i da, pretpostavljam da nisi nikad imo curu Izlanuo se

De, objasni mi kao retardu, uvijek to volim.

S 14 ti drzanje ruke i poljubac puno znaci, KOLIKO DUGO?

15 godina
odjavljen
Kako dobit curu?

Ma jednostavno nek pređe iskreno curi i to je to.

Neće mu ruka otpast.

Al su padobranci ovi što pišu da im je cura grafička kartica... Djeca od 10 god. Idite igrajte se u pjesku a ne sa grafičkom karticom, opeće vas po rukama.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Eh, mislim da je decko postavio pitanje na krivom forumu ;)

Ako treba 100 bugovaca da rijese problem sa zaruljom, bas me zanima kolko ih treba za ovaj problemcic :)

15 godina
neaktivan
bistri kaže...

Slazem se za direktni upad da ima svojih prednosti, ali isto tako ima i svojih mana, ako prodje super, ako ne prodje onda si u neugodnjak situaciji di si izletio ko tele i osto tele, po meni druzenje 1 na 1 prije takvih izjava ima puno prednosti jel mozes okvirno skuzit jel ima cega sa druge strane i dajes sam sebi prostora da se vratis na "prijatelj" spiku i odrzavas odnos onakav kakav je bio, a plain old: "svidjas mi se; ti meni NE" prilicno dovodi situaciju u neugodne vode.

Krivo sam gore formulirao, ocito decko nije pozvao nikad nikog van, malo ga je prpa pa podijelit par iskustva.

Osobno sam protiv uleta u glavu, jel u tim godinama je malo drukcije. Kasnije kad si 20+ pa dolazi drustvo, alkohol u igru situacija se mijenja a i bolje naucis signale sa druge strane i mozes si dozvolit direktniji pristup na prvu.

Neznam, razmisljam naglas.

Samo se mora paziti da ne postane BGFF s tim pristupom.

BGFF, lol sam sebe nasmijavam :))

Ige kaže...

-cut-

Ha ha, koja analogija.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

jedino pametno (?) čega sam se sjetio.

vuk vučo: kako sam prestao da sisam prst (podnaslov: kako sam po*ebo svoju prvu hiljadu žena)

uglavnom, vodič od nevinosti pa do iskusnjare.

Worry gives a small thing a big shadow.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 15:55 (magicmist).
16 godina
Kako dobit curu?

Curu ne mozes dobit, nije to neciji poklon. Curu treba (p)osvojiti. U svakom slucaju te kosta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 15:55 (zzib).
17 godina
neaktivan
zzib kaže...

Curu ne mozes dobit, nije to neciji poklon. Curu treba (p)osvojiti. U svakom slucaju te kosta.

Upravo si osvojio mnoge dame Smijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice