Zasto cigo farba kontejner u crveno i zuto!?-Pa da mu djeca misle da jedu iz McDonalds'-a
Zasto cigo farba kontejner u crveno i zuto!?-Pa da mu djeca misle da jedu iz McDonalds'-a
Evo jedan slovenski:
Zašto u slovenskim školama nisu potrebne karte za geografiju?
Sve se vidi kroz prozor.
Evo jedan slovenski:
Zašto u slovenskim školama nisu potrebne karte za geografiju?
Sve se vidi kroz prozor.
Valjda školi, ne školama :D
Volim jabuke :)
http://www.24sata.hr/politika/pogledajte-kako-se-ministar-d-milinovic-namucio-s-engleskim-226075
U ovoj državi niko engleski nezna..
Vjerovao ili ne ovo s klimom sam doživio(i preživio :)),ali sam ja bio taj koji drugog drži za noge :)
OTKaramarkić ima novi modni đir.
Uhvate 3 plavuše zlatnu ribicu, i zlatna ribica im obeća da će im ispuniti svakoj po jednu želju ako je puste.
I kaže prva plavuša:
"Želim da budem pametna", druga kaže:
"Želim da budem pametnija od nje", a treća plavuša kaže:
"Želim da budem najpametnija".
I kad su se plavuše ujutru probudile, prva se pretvorila u crnku, druga u smeđekosu, a treća se pretvorila u muškarca
Naming your daughter Kit, in case she marries a guy, last name Chen.
Čestita djed unuku prvi rođendan "Sretan rođendan dragi sine dabogda poživio još toliko"
Tako si glup da neznas sta na nogama ima macak u cizmama

kanđe?

kanđe?
dlaku 
Cizme 
E stvarno ne mogu vjerovat, pa čizme
I know :)
...
Cizme 
E stvarno ne mogu vjerovat, pa čizme
I know :)
Puna plaža, mali Darko otplivao daleko od obale. Ustade njegova majka pa viće, Darkooooooo nemoj plivat' daleko od obale uhvatiće te grč. Nekoliko minuta kasnije ustaje plavuša i viće svom sinu, ne idi daleko od obale ima grčeva. 
(stari ali dobar)
Šeta se gladna roda obalom i ugleda žabu, te je pojede. Nakon što je poletjela pita nju žaba iz trbuha: -Rodo, rodo, na koliko letiš? Roda: Tri hiljade! žaba: Nemoj srati!
na sličnu mošu
Uhvatio Mujo zlatnu ribicu. I kao uvijek ona će njemu: -Ispunit ću ti jednu želju ako me pustiš! -Ma nemoj srat‘! I ribica ugine od začepljenja crijeva!
Vepar s tri noge?
Nepar