Desetogodisnjeg klinca na ulici udara autobus,odjednom se okupi mnostvo ljudi,i neko iz mase povika:
-zovite svestenika! Zovite svestenika!
A neko drugi ce na to:
-Kako mozete u ovakvim trenucima misliti na sex!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slovenski policajac na duznosti
snimljeno juce, profesionalnost a ne kao kod nas
pokusaj turisticke atrakcije u Dalmaciji
pas ga počne je.bat, ali nema veze nastavlja on igrat wii koda se ništa nije dogodilo
Windows 7 Pentium:)
A ča je ovo zeleno ispod ispod imena? :)
A ča je ovo zeleno ispod ispod imena? :)
to modovi citaju nas pm :))
isto je humor :)
hhahahahahhaha
Pita Ivica poznanika narkomana, dal' se još 'fiksa', a ovaj diplomatski odgovara:– Pa, u jednu ruku da, u drugu ruku ne.
Kaže Mujo Sulji: - Suljo, spavao sam ti sa ženom svu noć! A Suljo će: - Ja sa tvojom oka nisam sklopio!
---
U Bosni uveden novi zakon o penziji - tko ima 8 djece dobije penziju, starost nije važna. Huso sretan ima sedmero djece i jedno vanbračno, pa kaže Fati: - Ženo, priznajem imam osmo dijete, idem ga donijeti pa pravo ti i ja u penziju. Ode Huso iz Sarajeva u Bihać uzme dijete i vrati se kući, kuća prazna, nema djece. - Fato gdje su ti djeca bona? - Otišli, svako doš'o po svoje. Nisi samo ti čuo za novi zakon!
---
Igrala BiH protiv Brazila. Mujo glavni igrac BiH, a Ronaldinho Brazila. U toku utakmice Mujo skrši Ronaldinha pred šesnaestercom i sudac svira faul. Golman Hasagić postavi živi zid i svi okrenuti prema Ronaldinhu samo Mujo prema Hasagiću. Pita ga Hasagić: - Mujo što si se prema meni okren'o? - Ma ne bi ovaj gol propustio ni za milion maraka!
---
Izlazi plavuša iz WC-a i moli konobara: -"Možeš li mi usitniti ovih 70 EUR?" -"Ne postoji novčanica od 70 EUR, ovo je falsifikat." -"Kuku meni, pa ja sam silovana."
---
Pričaju Englez, Francuz i Bosanac čija je žena gluplja pa će Englez: - Ja sam svojoj kupio auto, a ona i dalje ide pješke na posao. Stvarno je glupa. Na to će Francuz: - Ja sam svojoj kupio mašinu za pranje suđa, a ona i dalje pere ručno. Stvarno je glupa. - Nije to ništa, kaže Bosanac, moja na ljetovanje nosi dvadeset kondoma, a ni nema čunu.
---
sry on bad language
pa ljudi dajte mu palac gore a ne dolje... jadan se trudi a vi tako..
pa ljudi dajte mu palac gore a ne dolje... jadan se trudi a vi tako..
dao