Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.053.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor
Dino_Mujkić kaže...

nn nekontam

Čini se meni da ti puno toga ne kontaš...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Jedna od najboljih ikada.

Polako citajte i zamisljajte.

evo i ovaj

I am awesome.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 14:31 (dj_beni).
16 godina
neaktivan
Humor

Koja je razlika između naših i američkih policajaca?

- Američki su policemani, a naši su polupismeni

Što je zajedničko policajcu i psu?

- Oba te gledaju kao da te razumiju

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 17:49 (joze).
17 godina
neaktivan
joze kaže...

Koja je razlika između naših i američkih policajaca?

- Američki su policemani, a naši su polupismeni

Što je zajedničko policajcu i psu?

- Oba te gledaju kao da te razumiju

Ovaj prvi je bolji kad napišeš polismeni za amere

15 godina
neaktivan
Humor

Zadnji komentar.

17 godina

Išao je Mujo na plac da proda tele. Prolazili su kraj šume, a tele zaigrano uvjek je skakalo oko Muje. Najedamput Mujo čuje pucanj, a tele pade mrtvo. Mujo stade nad tele i poče psovat. Tada doleti lovac i čim vidi što je napravio poče se pregovarati. I kaže lovac da mu dade novac za tele i da će dopustit i da Mujo uzme i tele. Na to Mujo ne pristane i to završi na sudu. Na sudu lovac sve ispriča kako je bilo i tada sutkinja pita Muju. Mujo, pa zašto ne prihvatiš to. Lovac će ti platit i još ćeš dobit tele. Nato Mujo ne pristaše. Tada veli sutkinja: "Mujo pa ti si stvarno jedan zaostao čovjek." Tada veli Mujo: "Da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene!" Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 20:44 (Pero).
16 godina
neaktivan
Pero kaže...

Iša je Mujo na plac da proda tele. Prolazili su kraj šume, a tele zaigrano uvjek je skakalo oko Muje. Najedamput Mujo čuje pucanj, a tele pade mrtvo. Mujo stade nad tele i poče psovat. Tada doleti lovac i čim vidi što je napravio poče se pregovarati. I kaže lovac da mu dade novac za tele i da će dopustit i da Mujo uzme i tele. Na to Mujo ne pristane i to završi na sudu. Na sudu lovac sve ispriča kako je bilo i tada sutkinja pita Muju. Mujo, pa zašto ne prihvatiš to. Lovac će ti platit i još ćeš dobit tele. Nato Mujo ne pristaše. Tada veli sutkinja: "Mujo pa ti si stvarno jedan zaostao čevjek." Tada veli Mujo: "Da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene!" Smijeh

to bolje ide kad tele i mujo prelaze ulicu pa tele potrci preko ulice a auto ga ubije.... i onda mujo kaze "da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene" al ok

WAKA WAKA EH EH :) :)
17 godina
Hambrle kaže...
Pero kaže...

Iša je Mujo na plac da proda tele. Prolazili su kraj šume, a tele zaigrano uvjek je skakalo oko Muje. Najedamput Mujo čuje pucanj, a tele pade mrtvo. Mujo stade nad tele i poče psovat. Tada doleti lovac i čim vidi što je napravio poče se pregovarati. I kaže lovac da mu dade novac za tele i da će dopustit i da Mujo uzme i tele. Na to Mujo ne pristane i to završi na sudu. Na sudu lovac sve ispriča kako je bilo i tada sutkinja pita Muju. Mujo, pa zašto ne prihvatiš to. Lovac će ti platit i još ćeš dobit tele. Nato Mujo ne pristaše. Tada veli sutkinja: "Mujo pa ti si stvarno jedan zaostao čevjek." Tada veli Mujo: "Da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene!" Smijeh

to bolje ide kad tele i mujo prelaze ulicu pa tele potrci preko ulice a auto ga ubije.... i onda mujo kaze "da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene" al ok

Ja znam samo za ovu prvu verziju. Ali može i ovo tvoje. Cool

15 godina
neaktivan
Humor

Išao slijepac ulicom i slučajno štapom udario invalida bez ruku. Kaže invalid:- 'oćeš da ti opalim šamar!?Kaže slijepac:...- Baš bi to volio vidjet..

Sjedi
punker u autobusu, a do njega starac koji ga čudno gleda.Punker: "
Stari sta buljiš?"A stari će na to: " Ma jednom davnom sam jeb?? papigu
pa se pitam jesi li mi ti sin..

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 22:16 (DoDSrcolomac).
15 godina
neaktivan
Humor

Kosorka je bila u Hrvatskoj dok je dan poslije jučer bila u mađarskoj. XD

Dont bug me!
16 godina
protjeran
Humor

neka klinka veli na fejsu da joj je dosta ljudi od 30 god kaj su pedofili i nedeju joj mira, ja reko, to ti je to kad imas milion frendova, i velim da je glupo imat prek 300, ona mi uzvrati da zato kaj imam samo 166 sam jadnik i da me nitko nevoli, FAIL

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
15 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

neka klinka veli na fejsu da joj je dosta ljudi od 30 god kaj su pedofili i nedeju joj mira, ja reko, to ti je to kad imas milion frendova, i velim da je glupo imat prek 300, ona mi uzvrati da zato kaj imam samo 166 sam jadnik i da me nitko nevoli, FAIL

Za nju :D Za nju :D
Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
protjeran
Humor

u subotu je bila neka svadba i jako su ljudi trubili, ja zapitam: ko se zeni? a frend odgovara: nitko pametan

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

A ne vidin što je tu smiješno...svak ima svoje ukuse..njoj je gušt valjda imati toliko frendova i to je to...sama si je kriva..

16 godina
protjeran
Humor

meni je smijesno to sto me nazvala jadnikom i rekla mi da me nitko nevoli samo zato jer imam samo 166 frendova

16 godina
neaktivan
Humor
Uđe mladić u apoteku i pita:
- "Imate li perzervativa?"
Kaže apotekar:
- "Imamo, naravno."
Mladić kaže:
- "Dajte mi onda jedan."
Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić:
- "Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje."
I tako mu apotekar da još jedan perzervativ, i taman da mu naplati kaže mladić:
- "Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda."
I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.
Večera:
Svi sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže:
- "Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?"
Mladić odgovori:
- "Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar."
nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
protjeran
Humor

Darth Vader opljackao banku 

http://gothamist.com/2010/07/22/darth_vader_robs_bank_photos_oh_yes.php

(valjda treba pare za death star)

Im from CYBER POLICE
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

@ DarthVader

EPIC! EPIC!
Music is my life :)
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Humor

Komična situacija mi se maloprije dogodila. Sedim za računarom, čitam neke članke kad čujem izvana veoma irtantini zvuk, par puta pa prestane i tako u nekoliko navrata, dosadi mi i odem do prozora da vidim o čemu je reč. Ide omanji kamion u kojem su naslagana drva - dakle za prodaju, samo čekam da ponovo čujem onaj zvuk, isprava sam pomislio da kamion ima neku retardiranu trubu a kad se približio vidim u čemu je stvar - vozač i vuvuzela...

Eto ti oglašavanja - na balkanski način...

Remember boys, flies spread disease, so keep yours closed...
16 godina
neaktivan
Humor

Jeste kad gledali topshop reklamu za masažer. Kad ona žena reće ja sam poletna, sva sam poletna.. haha uvik se nasmijem

http://gtabalkan.com
16 godina
odjavljen
Humor

vecernji list :

stoji zena s djeteom u zapaljenoj zgradi a ispod se okupila gomila... odjednom se zacuje : ne brinite nista, prije sam bio golman slobodno mi bacite dijete... 

i zena ga poslusa i baci dijete a iz gomile se zacuje : GOOOOOOOOOL!!!

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
neaktivan
joze kaže...

Jeste kad gledali topshop reklamu za masažer. Kad ona žena reće ja sam poletna, sva sam poletna.. haha uvik se nasmijem

Nije to to,al ovo je sto puta bolje ja se na to nasmijem počnu mi suze na oči ić

16 godina
neaktivan
Humor

Prije me znao muž namasirat >8) Nije to to, nije to to, al ovo je 100 puta bolje >8D

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
protjeran
makaweli kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

@ DarthVader

lol  

Takano
17 godina
neaktivan
Looka kaže...

Prije me znao muž namasirat >8) Nije to to, nije to to, al ovo je 100 puta bolje >8D

?

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
protjeran
mejt kaže...
Looka kaže...

?

reklama za masazer

17 godina
neaktivan
killer4987 kaže...
mejt kaže...
Looka kaže...

?

reklama za masazer

a to smece sad i vi ovdje reklamirate...iako nema veze s humorom....

on topic

Mujo vodi ljubav sa ženom svog jarana Hase. Odjednom zvoni mobitel, javlja se ona, a Mujo će nakon razgovora:

- Tko je zvao?
- Haso je zvao, kaže da je s tobom na kuglanju!

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
Humor

Kako ubiti mrava: staviš sol, kapljicu rakije, granćicu i kamenčić. Ide mrav da uzme malo soli i vidi da mu nije dobro uzme on malo rakije, napije se padne preko grančice i lupi glavom u kamen

Google IS your friend!!!
16 godina
neaktivan
passat kaže...

Kako ubiti mrava: staviš sol, kapljicu rakije, granćicu i kamenčić. Ide mrav da uzme malo soli i vidi da mu nije dobro uzme on malo rakije, napije se padne preko grančice i lupi glavom u kamen

...

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice