nn nekontam
Čini se meni da ti puno toga ne kontaš...
nn nekontam
Čini se meni da ti puno toga ne kontaš...
Koja je razlika između naših i američkih policajaca?
- Američki su policemani, a naši su polupismeni
Što je zajedničko policajcu i psu?
- Oba te gledaju kao da te razumiju
Koja je razlika između naših i američkih policajaca?
- Američki su policemani, a naši su polupismeni
Što je zajedničko policajcu i psu?
- Oba te gledaju kao da te razumiju
Ovaj prvi je bolji kad napišeš polismeni za amere
Išao je Mujo na plac da proda tele. Prolazili su kraj šume, a tele zaigrano uvjek je skakalo oko Muje. Najedamput Mujo čuje pucanj, a tele pade mrtvo. Mujo stade nad tele i poče psovat. Tada doleti lovac i čim vidi što je napravio poče se pregovarati. I kaže lovac da mu dade novac za tele i da će dopustit i da Mujo uzme i tele. Na to Mujo ne pristane i to završi na sudu. Na sudu lovac sve ispriča kako je bilo i tada sutkinja pita Muju. Mujo, pa zašto ne prihvatiš to. Lovac će ti platit i još ćeš dobit tele. Nato Mujo ne pristaše. Tada veli sutkinja: "Mujo pa ti si stvarno jedan zaostao čovjek." Tada veli Mujo: "Da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene!"
Iša je Mujo na plac da proda tele. Prolazili su kraj šume, a tele zaigrano uvjek je skakalo oko Muje. Najedamput Mujo čuje pucanj, a tele pade mrtvo. Mujo stade nad tele i poče psovat. Tada doleti lovac i čim vidi što je napravio poče se pregovarati. I kaže lovac da mu dade novac za tele i da će dopustit i da Mujo uzme i tele. Na to Mujo ne pristane i to završi na sudu. Na sudu lovac sve ispriča kako je bilo i tada sutkinja pita Muju. Mujo, pa zašto ne prihvatiš to. Lovac će ti platit i još ćeš dobit tele. Nato Mujo ne pristaše. Tada veli sutkinja: "Mujo pa ti si stvarno jedan zaostao čevjek." Tada veli Mujo: "Da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene!"
to bolje ide kad tele i mujo prelaze ulicu pa tele potrci preko ulice a auto ga ubije.... i onda mujo kaze "da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene" al ok
Iša je Mujo na plac da proda tele. Prolazili su kraj šume, a tele zaigrano uvjek je skakalo oko Muje. Najedamput Mujo čuje pucanj, a tele pade mrtvo. Mujo stade nad tele i poče psovat. Tada doleti lovac i čim vidi što je napravio poče se pregovarati. I kaže lovac da mu dade novac za tele i da će dopustit i da Mujo uzme i tele. Na to Mujo ne pristane i to završi na sudu. Na sudu lovac sve ispriča kako je bilo i tada sutkinja pita Muju. Mujo, pa zašto ne prihvatiš to. Lovac će ti platit i još ćeš dobit tele. Nato Mujo ne pristaše. Tada veli sutkinja: "Mujo pa ti si stvarno jedan zaostao čevjek." Tada veli Mujo: "Da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene!"
to bolje ide kad tele i mujo prelaze ulicu pa tele potrci preko ulice a auto ga ubije.... i onda mujo kaze "da nisam ja zaostao, ubio bi on i mene" al ok
Ja znam samo za ovu prvu verziju. Ali može i ovo tvoje.
Išao slijepac ulicom i slučajno štapom udario invalida bez ruku. Kaže invalid:- 'oćeš da ti opalim šamar!?Kaže slijepac:...- Baš bi to volio vidjet..
Sjedi
punker u autobusu, a do njega starac koji ga čudno gleda.Punker: "
Stari sta buljiš?"A stari će na to: " Ma jednom davnom sam jeb?? papigu
pa se pitam jesi li mi ti sin..
Kosorka je bila u Hrvatskoj dok je dan poslije jučer bila u mađarskoj. XD
neka klinka veli na fejsu da joj je dosta ljudi od 30 god kaj su pedofili i nedeju joj mira, ja reko, to ti je to kad imas milion frendova, i velim da je glupo imat prek 300, ona mi uzvrati da zato kaj imam samo 166 sam jadnik i da me nitko nevoli, FAIL
neka klinka veli na fejsu da joj je dosta ljudi od 30 god kaj su pedofili i nedeju joj mira, ja reko, to ti je to kad imas milion frendova, i velim da je glupo imat prek 300, ona mi uzvrati da zato kaj imam samo 166 sam jadnik i da me nitko nevoli, FAIL
u subotu je bila neka svadba i jako su ljudi trubili, ja zapitam: ko se zeni? a frend odgovara: nitko pametan
A ne vidin što je tu smiješno...svak ima svoje ukuse..njoj je gušt valjda imati toliko frendova i to je to...sama si je kriva..
meni je smijesno to sto me nazvala jadnikom i rekla mi da me nitko nevoli samo zato jer imam samo 166 frendova
Darth Vader opljackao banku
http://gothamist.com/2010/07/22/darth_vader_robs_bank_photos_oh_yes.php
(valjda treba pare za death star)
@ DarthVader
Komična situacija mi se maloprije dogodila. Sedim za računarom, čitam neke članke kad čujem izvana veoma irtantini zvuk, par puta pa prestane i tako u nekoliko navrata, dosadi mi i odem do prozora da vidim o čemu je reč. Ide omanji kamion u kojem su naslagana drva - dakle za prodaju, samo čekam da ponovo čujem onaj zvuk, isprava sam pomislio da kamion ima neku retardiranu trubu a kad se približio vidim u čemu je stvar - vozač i vuvuzela...
Eto ti oglašavanja - na balkanski način...
Jeste kad gledali topshop reklamu za masažer. Kad ona žena reće ja sam poletna, sva sam poletna.. haha uvik se nasmijem
vecernji list :
stoji zena s djeteom u zapaljenoj zgradi a ispod se okupila gomila... odjednom se zacuje : ne brinite nista, prije sam bio golman slobodno mi bacite dijete...
i zena ga poslusa i baci dijete a iz gomile se zacuje : GOOOOOOOOOL!!!
Jeste kad gledali topshop reklamu za masažer. Kad ona žena reće ja sam poletna, sva sam poletna.. haha uvik se nasmijem
Nije to to,al ovo je sto puta bolje ja se na to nasmijem počnu mi suze na oči ić
Prije me znao muž namasirat >8) Nije to to, nije to to, al ovo je 100 puta bolje >8D
@ DarthVader
lol
Prije me znao muž namasirat >8) Nije to to, nije to to, al ovo je 100 puta bolje >8D
?
?
reklama za masazer
?
reklama za masazer
a to smece sad i vi ovdje reklamirate...iako nema veze s humorom....
on topic
Mujo vodi ljubav sa ženom svog jarana Hase. Odjednom zvoni mobitel, javlja se ona, a Mujo će nakon razgovora:
- Tko je zvao?
- Haso je zvao, kaže da je s tobom na kuglanju!
Kako ubiti mrava: staviš sol, kapljicu rakije, granćicu i kamenčić. Ide mrav da uzme malo soli i vidi da mu nije dobro uzme on malo rakije, napije se padne preko grančice i lupi glavom u kamen
Kako ubiti mrava: staviš sol, kapljicu rakije, granćicu i kamenčić. Ide mrav da uzme malo soli i vidi da mu nije dobro uzme on malo rakije, napije se padne preko grančice i lupi glavom u kamen
...