Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 849.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Hall of shame
momak kaže...

Koji manjak, on će meni protiv HD 4870.

LOL
Shady in the house
17 godina
protjeran
momak kaže...

Koji manjak, on će meni protiv HD 4870.

Haha,dobra
xD
Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan

I onda sam ja spamer, a dva posta za redom su sadržaja "ooo dobra!"   ....

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 14:50 (momak).
17 godina
protjeran
Hall of shame

LOL..

Svi mi svatko toliko spammamo..

To je zakon prirode(foruma)

Ja sam trenutno na lijecenju

Mama hocu 4870!
17 godina
protjeran
natan13 kaže...

LOL..

Haha, skužio, prek vikenda si napravio 100 postova i u ovih par dana 79 xDxDxD
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
natan13 kaže...

LOL..

Začas će i mene dostići xD.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
HappyD kaže...
natan13 kaže...

LOL..

Začas će i mene dostići xD.
 natana ćemo staviti u Hall of Shame i dobit će nagradu Spammer Of The Week
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

evo, samo zbog Darth Punishera

zabravih staviti link

Auu hvala frende^^  Smijeh  
  Pravi nVidija fan boy :)  
  Nema bolje makar i od kartona bila graficka opet je jaca jer na njoj piše powered by nVidija^^ 
May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...

LOL..

Natane prihvati da si spamer  često pišeš gluposti(nekad i gadosti) a nemaš baš puno korisnih stvari napisanih
A i dokaz da si spamer je da u jednoj temi napišeš ko zna kolko poruka u kojima ili ponavljaš rečeno ili pišeš blesavoće
Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
protjeran
Hall of shame

Ok priznajem...ali vi ste moje godiste...i ne zelim da mi vi kak!te nego stariji LOL

Kao sto sam rekao..na lijecenju sam!

I btw lijepo je Nasty rekao i Horagio je spammer..

Veci je spammer i od mene..on se mota samo pod ostalom..

Dok se ja i kompotko mucimo u konfiguracijama..

I Zippo Bippo..

A stvarno nek ti kompotko kaze da i ja nesto pomazem..svrati malo na slaganje konfiguracija pa pogledaj malo!

Mama hocu 4870!
17 godina
Horagio kaže...

Mali oglasi na BUG Onlineu :  Prodajem World of Warcraft, original, nikad korištena. Cijena vrlo povoljna.

link

Haha,ovo je zbilja smješno!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Horagio kaže...

Mali oglasi na BUG Onlineu :  Prodajem World of Warcraft, original, nikad korištena. Cijena vrlo povoljna.

link

Haha,ovo je zbilja smješno!

Oglas je primljen na znađe prije par dana...

Zipa ovo LOL

by jack_of_blades

"priča je istinita, kao i izmišljeni kompjuter koji, u njoj predstavlja glavnu ulogu.

jednog lijepog jutra, zli overlocker leo je overlockao kompjuter.

cijeli dan ga je locko.

idućeg jutra, opet ista priča.

prošla godina, pa dvije, pa tri i leu riko komp.

zašto pito se je on.

-pa nazvo on u nobilis i pito za razlog.

odmah su mu rekli:

OVERLOCKIRANJE ŠTETI KOMPJUTERU, A POGOTOVO PROCESORU KOJI SE LOCK-A PREKO 30% NJEGOVE BRZINE!

-evo, s ovim si možete plašit djecu...  "

xD   :D    :O

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 19:36 (momak).
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...

Ok priznajem...ali vi ste moje godiste...i ne zelim da mi vi kak!te nego stariji LOL

Kao sto sam rekao..na lijecenju sam!

I btw lijepo je Nasty rekao i Horagio je spammer..

Veci je spammer i od mene..on se mota samo pod ostalom..

Dok se ja i kompotko mucimo u konfiguracijama..

I Zippo Bippo..

A stvarno nek ti kompotko kaze da i ja nesto pomazem..svrati malo na slaganje konfiguracija pa pogledaj malo!

Ok, jesam spammer, al ovo kaj si ti napisal, to je uvreda za svakog člana foruma (osim za bukya). Konfe je jako teško slagat s obzirom da svaki dan dođe isto pitanje : konfa od 1000 eura, to je praktički copy-paste kaj ti radiš ( bez uvrede kompotku, ovim ciljam samo na Natana ).
17 godina
protjeran
Hall of shame

Ma sve vas volim :D

Mama hocu 4870!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 23:35 (natan13).
17 godina
protjeran
Hall of shame

Natane, pročitaj si pravila foruma (traži dio "Pravila komuniciranja") jer koristiš vulgarne izraze i vrijeđaš što se kosi sa pravilima foruma. Chill, dude!

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 22:55 (HappyD).
17 godina
protjeran
HappyD kaže...

Natane, pročitaj si pravila foruma (traži dio "Pravila komuniciranja") jer koristiš vulgarne izraze i vrijeđaš što se kosi sa pravilima foruma. Chill, dude!

Ok :)

Mama hocu 4870!
17 godina
protjeran
Hall of shame

EDIT:Predomislio sam se :)

Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan

Zamolio bih vas da se pridržavate teme malo je to sve skupa predaleko otišlo. Od sada samo "bisere". OK?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 23:39 (momak).
17 godina
protjeran
Hall of shame

Nemoj me napadati. Koristiš neprikladne izraze i na to sam te želio upozoriti, po čemu se pravim pametan? Nisi ne znam tko da te ne smijem upozoriti na tvoje greške, a nije moj problem to što ne možeš primiti kritiku. A između nas je razlika godinu dana, pa nisi ni ti baš odrastao čovjek. Smiri agresivnost, ispuši ego, otvori oči i shvati da nisi car svijeta i ne možeš napadati ljude zbog dobronamjernog upozorenja, upućivanja i kritike. Možda si stariji od mene, no to ne znači da si više vrijedan od mene i ne znači da me smiješ psovati niti nazivati "klinjom". No vrijeme koje glupavo trošim na prepiranje sa tobom mogu bolje iskoristiti. Dobro kaže ona:

Never argue with an idiot, (ne bih rekao da si idiot, bolje ti pristaje izraz egoist) he'll drag you down to his level and beat you with his experience.

EDIT: Oprostite na off-topicu, Natanu se neke stvari trebaju objasniti. A mislim da smo dobili jednog lijepog bisera Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 23:15 (HappyD).
17 godina
protjeran
Hall of shame

Car svijeta?

Hahhahahahahahhhahahahahh Lolčina!

E HappyD necu se prepirat s tobom...ipak sam godinu dana stariji i ne bi bilo smisla se svadjat :)

Ajde zivio! ;)

xD

Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Wau...

Obicno ovo viđam po forumu ali sad više ne moram niti trazit po forumu hall of shame se pretvorio u to.

Ali zalosno je da se svađaju troje forumaša za koje se ispostavilo da se međusobno poznaju.

Decki našli ste se prepirat oko bezazlenog broja koji stoji ispod vašeg avatar-a (slikice)

Ako nekome broj postova predstavlja neku vrstu titule, znanja, moci, reputacije ili mu bilda i podize ego neka samo nastavi...

Ja bi osobno htio da bugovci stave veci prosto za avatar tako da se vidi moj imba avatar^^

Isto tako molim moderatora da ne zakljucava ovu temu radi troje pubertetlija koji su odlucili svoje interne probleme riješavat na forumu te podjelit sa ostalim svoje bezazlene i nevazne probleme.

Miro razmisli oko otvaranja chat- topica^^ te ga stavi kao sticky tu pod ostalo pa neka ekipa spama i piše gluposti koliko hoce.

Mislim da to nikome nebi smetalo. Više problema rade ovako random po forumu i međusobnim prepucavanjem.

Eh da najpametnije je u potpunosti maknut post-counting onda više nebi bilo ovakvih prepiranja^^

May The Force be With You DuDe!
17 godina
protjeran
Darth Punisher kaže...

Wau...

Obicno ovo viđam po forumu ali sad više ne moram niti trazit po forumu hall of shame se pretvorio u to.

Ali zalosno je da se svađaju troje forumaša za koje se ispostavilo da se međusobno poznaju.

Decki našli ste se prepirat oko bezazlenog broja koji stoji ispod vašeg avatar-a (slikice)

Ako nekome broj postova predstavlja neku vrstu titule, znanja, moci, reputacije ili mu bilda i podize ego neka samo nastavi...

Ja bi osobno htio da bugovci stave veci prosto za avatar tako da se vidi moj imba avatar^^

Isto tako molim moderatora da ne zakljucava ovu temu radi troje pubertetlija koji su odlucili svoje interne probleme riješavat na forumu te podjelit sa ostalim svoje bezazlene i nevazne probleme.

Miro razmisli oko otvaranja chat- topica^^ te ga stavi kao sticky tu pod ostalo pa neka ekipa spama i piše gluposti koliko hoce.

Mislim da to nikome nebi smetalo. Više problema rade ovako random po forumu i međusobnim prepucavanjem.

Eh da najpametnije je u potpunosti maknut post-counting onda više nebi bilo ovakvih prepiranja^^

E da..to bi bilo najbolje!
Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan

Evo jednog, jedan dan - jedan post i onda baljezgarija teška (ko' nađe zeca u AMDovom izračunu (u grmu) plačam čokoladu - velku Milku):

http://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/nvidija-121-milijun-gubitaka/7193.aspx?page=0&jumpto=92921&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2008 0:09 (tutix).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Kak se uvijek nađu spameri i vrijeđanja kad sam ja na poslu?

Jedna suspenzija je pala.

Dajte se malo skockajte.

C2D E8400@3.9ghz,MSI P45 NEO3 FE,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

najpametnije je u potpunosti maknut post-counting

Slažem se s ovim.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
Hall of shame

ovo ne trebam niti opisivat, sljedbenik pakoslava

idioto idioto
17 godina
protjeran
Horagio kaže...

ovo ne trebam niti opisivat, sljedbenik pakoslava

pa username ga opisuje
Shady in the house
17 godina
neaktivan
Hall of shame

evo sad 3 primjera

uspio sam uloviti, ne biste vjerovali Paola, i Edwarda Teacha (Blackbeard) modernog doba, te nepogrešivog učitelja

fearrpg fearrpg
crack crack
kikolo kikolo
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2008 16:00 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Učitelji ne bi trebali griješiti.

REČENICA

A niti korisnici foruma koji nisu ucitelji nebi smjeli grešiti.
Koristi "UREDI" gumb!!
C2D E8400@3.9ghz,MSI P45 NEO3 FE,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Horagio kaže...

Učitelji ne bi trebali griješiti.

REČENICA

A niti korisnici foruma koji nisu ucitelji nebi smjeli grešiti.
Koristi "UREDI" gumb!!
 Sorry LUXX, nisam skopčal, dok se pravim pametan onda mi rečenice nemaju gramatičkih pogrešaka, stoga mi molim te napiši što je u toj rečenici nepravilno.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice