Koji manjak, on će meni protiv HD 4870.
I onda sam ja spamer, a dva posta za redom su sadržaja "ooo dobra!" ....
LOL..
Svi mi svatko toliko spammamo..
To je zakon prirode(foruma)
Ja sam trenutno na lijecenju
LOL..
LOL..
LOL..
LOL..
Ok priznajem...ali vi ste moje godiste...i ne zelim da mi vi kak!te nego stariji LOL
Kao sto sam rekao..na lijecenju sam!
I btw lijepo je Nasty rekao i Horagio je spammer..
Veci je spammer i od mene..on se mota samo pod ostalom..
Dok se ja i kompotko mucimo u konfiguracijama..
I Zippo Bippo..
A stvarno nek ti kompotko kaze da i ja nesto pomazem..svrati malo na slaganje konfiguracija pa pogledaj malo!
Mali oglasi na BUG Onlineu : Prodajem World of Warcraft, original, nikad korištena. Cijena vrlo povoljna.
Mali oglasi na BUG Onlineu : Prodajem World of Warcraft, original, nikad korištena. Cijena vrlo povoljna.
by jack_of_blades
"priča je istinita, kao i izmišljeni kompjuter koji, u njoj predstavlja glavnu ulogu.
jednog lijepog jutra, zli overlocker leo je overlockao kompjuter.
cijeli dan ga je locko.
idućeg jutra, opet ista priča.
prošla godina, pa dvije, pa tri i leu riko komp.
zašto pito se je on.
-pa nazvo on u nobilis i pito za razlog.
odmah su mu rekli:
OVERLOCKIRANJE ŠTETI KOMPJUTERU, A POGOTOVO PROCESORU KOJI SE LOCK-A PREKO 30% NJEGOVE BRZINE!
-evo, s ovim si možete plašit djecu... "
xD :D :O
Ok priznajem...ali vi ste moje godiste...i ne zelim da mi vi kak!te nego stariji LOL
Kao sto sam rekao..na lijecenju sam!
I btw lijepo je Nasty rekao i Horagio je spammer..
Veci je spammer i od mene..on se mota samo pod ostalom..
Dok se ja i kompotko mucimo u konfiguracijama..
I Zippo Bippo..
A stvarno nek ti kompotko kaze da i ja nesto pomazem..svrati malo na slaganje konfiguracija pa pogledaj malo!
Ma sve vas volim :D
Natane, pročitaj si pravila foruma (traži dio "Pravila komuniciranja") jer koristiš vulgarne izraze i vrijeđaš što se kosi sa pravilima foruma. Chill, dude!
Natane, pročitaj si pravila foruma (traži dio "Pravila komuniciranja") jer koristiš vulgarne izraze i vrijeđaš što se kosi sa pravilima foruma. Chill, dude!
Ok :)
EDIT:Predomislio sam se :)
Zamolio bih vas da se pridržavate teme malo je to sve skupa predaleko otišlo. Od sada samo "bisere". OK?
Nemoj me napadati. Koristiš neprikladne izraze i na to sam te želio upozoriti, po čemu se pravim pametan? Nisi ne znam tko da te ne smijem upozoriti na tvoje greške, a nije moj problem to što ne možeš primiti kritiku. A između nas je razlika godinu dana, pa nisi ni ti baš odrastao čovjek. Smiri agresivnost, ispuši ego, otvori oči i shvati da nisi car svijeta i ne možeš napadati ljude zbog dobronamjernog upozorenja, upućivanja i kritike. Možda si stariji od mene, no to ne znači da si više vrijedan od mene i ne znači da me smiješ psovati niti nazivati "klinjom". No vrijeme koje glupavo trošim na prepiranje sa tobom mogu bolje iskoristiti. Dobro kaže ona:
Never argue with an idiot, (ne bih rekao da si idiot, bolje ti pristaje izraz egoist) he'll drag you down to his level and beat you with his experience.
EDIT: Oprostite na off-topicu, Natanu se neke stvari trebaju objasniti. A mislim da smo dobili jednog lijepog bisera
Car svijeta?
Hahhahahahahahhhahahahahh Lolčina!
E HappyD necu se prepirat s tobom...ipak sam godinu dana stariji i ne bi bilo smisla se svadjat :)
Ajde zivio! ;)
xD
Wau...
Obicno ovo viđam po forumu ali sad više ne moram niti trazit po forumu hall of shame se pretvorio u to.
Ali zalosno je da se svađaju troje forumaša za koje se ispostavilo da se međusobno poznaju.
Decki našli ste se prepirat oko bezazlenog broja koji stoji ispod vašeg avatar-a (slikice)
Ako nekome broj postova predstavlja neku vrstu titule, znanja, moci, reputacije ili mu bilda i podize ego neka samo nastavi...
Ja bi osobno htio da bugovci stave veci prosto za avatar tako da se vidi moj imba avatar^^
Isto tako molim moderatora da ne zakljucava ovu temu radi troje pubertetlija koji su odlucili svoje interne probleme riješavat na forumu te podjelit sa ostalim svoje bezazlene i nevazne probleme.
Miro razmisli oko otvaranja chat- topica^^ te ga stavi kao sticky tu pod ostalo pa neka ekipa spama i piše gluposti koliko hoce.
Mislim da to nikome nebi smetalo. Više problema rade ovako random po forumu i međusobnim prepucavanjem.
Eh da najpametnije je u potpunosti maknut post-counting onda više nebi bilo ovakvih prepiranja^^
Wau...
Obicno ovo viđam po forumu ali sad više ne moram niti trazit po forumu hall of shame se pretvorio u to.
Ali zalosno je da se svađaju troje forumaša za koje se ispostavilo da se međusobno poznaju.
Decki našli ste se prepirat oko bezazlenog broja koji stoji ispod vašeg avatar-a (slikice)
Ako nekome broj postova predstavlja neku vrstu titule, znanja, moci, reputacije ili mu bilda i podize ego neka samo nastavi...
Ja bi osobno htio da bugovci stave veci prosto za avatar tako da se vidi moj imba avatar^^
Isto tako molim moderatora da ne zakljucava ovu temu radi troje pubertetlija koji su odlucili svoje interne probleme riješavat na forumu te podjelit sa ostalim svoje bezazlene i nevazne probleme.
Miro razmisli oko otvaranja chat- topica^^ te ga stavi kao sticky tu pod ostalo pa neka ekipa spama i piše gluposti koliko hoce.
Mislim da to nikome nebi smetalo. Više problema rade ovako random po forumu i međusobnim prepucavanjem.
Eh da najpametnije je u potpunosti maknut post-counting onda više nebi bilo ovakvih prepiranja^^
Evo jednog, jedan dan - jedan post i onda baljezgarija teška (ko' nađe zeca u AMDovom izračunu (u grmu) plačam čokoladu - velku Milku):
Kak se uvijek nađu spameri i vrijeđanja kad sam ja na poslu?
Jedna suspenzija je pala.
Dajte se malo skockajte.
najpametnije je u potpunosti maknut post-counting
ovo ne trebam niti opisivat, sljedbenik pakoslava
Učitelji ne bi trebali griješiti.
REČENICA
Učitelji ne bi trebali griješiti.
REČENICA