Nema sta drustveno korisna tema

Nema sta drustveno korisna tema
To je BUGovo mišljenje. I u potpunosti se slažem s njima. Nisu svi FPSovi nasilni. Si probal možda Portal, Manhunt, Postal?
To je BUGovo mišljenje. I u potpunosti se slažem s njima. Nisu svi FPSovi nasilni. Si probal možda Portal, Manhunt, Postal?
Eto ja sam ju skužio od prve... ne vidim zašto bi to trebalo biti u HoS temi...
Neću sada spama i da se potegne rasprava o shvaćanju humora, ako je sarkazam zašto je tu Portal.
Ne znam, moguće da su ovi razlozi:
- sarkazam u sarkazmu
- autorova želja za poticanje "rasprava"
- ostalo (autor nije igrao portal, ili možda zna nešto što mi ne znamo).
Ne znam, moguće da su ovi razlozi:
- sarkazam u sarkazmu
- autorova želja za poticanje "rasprava"
- ostalo (autor nije igrao portal, ili možda zna nešto što mi ne znamo).
Zapravo nemam mišljenje. Ja sam ateist. Zapravo mislim da je cilj čovjeka postati bog tj. vrhovno biće. Ništa nas ne dijeli da ne stvaramo vlastite svijetove tj. svemire. Religija je čista glupost. Religija je preteča znanstvenog shvaćanja svijeta. ....
Zapravo nemam mišljenje. Ja sam ateist. Zapravo mislim da je cilj čovjeka postati bog tj. vrhovno biće. Ništa nas ne dijeli da ne stvaramo vlastite svijetove tj. svemire. Religija je čista glupost. Religija je preteča znanstvenog shvaćanja svijeta. ....
Ovo se ni na ulici ne događa.Kolka vrijeđanja za ništa , a poslje čete jednim drugima opet pomagati.
Listam 20 min ovu temu i nemogu vjerovat koje gluposti.
Ponašate se ko mala djeca.
bok ja se zovem karlo ja bi trebao pronači jednog prijatelja koji se zove davor ima 12 godina a nadimak mu je veseli davor ne znam kak se pise na engleskon . javi se1
sta je to forum'
reko mi je da je ovdje fora nes se pravio vazan kako on zna sve o kompjuterrima pa sam htio provjerit jer je on reko da je on tu faca
bok ja se zovem karlo ja bi trebao pronači jednog prijatelja koji se zove davor ima 12 godina a nadimak mu je veseli davor ne znam kak se pise na engleskon . javi se1
sta je to forum'
reko mi je da je ovdje fora nes se pravio vazan kako on zna sve o kompjuterrima pa sam htio provjerit jer je on reko da je on tu faca
LOL! HappyD=Veseli Davor! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!
I ja sam umro od smijeha .
sta je to forum'
Traži se: HappyD. Nagrada: Zadovoljstvo Karla!
Ma ljudi mi trebamo pomoc tom klincu! Pise mu na profilu da je rođen '97. Kao što rekoh, Davore nemoj ignorirat prijatelja! Da otvorimo temu samo za njega da mu pomognemo?
Ma ljudi mi trebamo pomoc tom klincu! Pise mu na profilu da je rođen '97. Kao što rekoh, Davore nemoj ignorirat prijatelja! Da otvorimo temu samo za njega da mu pomognemo?
Pa ta tema postoji, ali je zakljucana! http://forum.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/ej-bok-ja-karlo-imam-problem/9710.aspx?sort=asc&view=flat
ma, ja meni van je to sve sumnivo..
ja mislin da tu neko nekog zajebav*.Moguce da ja pako, kako kaze prekrasna manic, ali mozda i nie...
sta je to forum'
I ja sam umro od smijeha .
Moje je mišljenje ovakvo:
Taj Karlo se prijavio da bi zezo HappyD-a koji ni kriv ni dužan.Izvuko mu je datum rođenja i reko da ide s njim u razred,onda je napiso "bok ja sam Karlo.."Ovo bi prepoznalo dijete iz vrtića.
Kolko se ja sjećam, u "najboljim" vremenima pakevrućeg, otvoreno su izjavili SOS i Shady da su mu frendovi i da ga znaju!
Nadalje, čini mi se da je pako svoj show počel pod ne pako nickom, već nekim drugim i temom o nekima "gaćama"!
Ovaj karlo mi je zato također jako sumnjiv, i pako je imal jedan acc od 4 tjedna i samo 10 poruka i kad su mu svi ostali bili banani, onda je toga koristil!
Ne znam ali ovo me podsjeća na Broken Sword