Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 850.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Hall of shame
puma1400 kaže...
cak_Norris kaže...

Nema sta drustveno korisna temaSmijeh

Mislis na hall of shame ili onu sto ju je DerWolf "predstavio"?
 Mislio sam na temu sto ju je prestavio brezoljaNamigivaSmijeh

17 godina
neaktivan
Hall of shame
Horagio kaže...

To je BUGovo mišljenje. I u potpunosti se slažem s njima. Nisu svi FPSovi nasilni. Si probal možda Portal, Manhunt, Postal?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...

To je BUGovo mišljenje. I u potpunosti se slažem s njima. Nisu svi FPSovi nasilni. Si probal možda Portal, Manhunt, Postal?

Belji se ne razumiješ šalu, kao niti Armor
Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Eto ja sam ju skužio od prve... ne vidim zašto bi to trebalo biti u HoS temi...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Neću sada spama i da se potegne rasprava o shvaćanju humora, ako je sarkazam zašto je tu Portal.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ne znam, moguće da su ovi razlozi:

- sarkazam u sarkazmu

- autorova želja za poticanje "rasprava"

- ostalo (autor nije igrao portal, ili možda zna nešto što mi ne znamo).

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Ne znam, moguće da su ovi razlozi:

- sarkazam u sarkazmu

- autorova želja za poticanje "rasprava"

- ostalo (autor nije igrao portal, ili možda zna nešto što mi ne znamo).

Belji seigrao sam Portal i točan odgovor je a). Bez brige, nisam *****
17 godina
protjeran
Hall of shame
SOS kaže...

Zapravo nemam mišljenje. Ja sam ateist. Zapravo mislim da je cilj čovjeka postati bog tj. vrhovno biće. Ništa nas ne dijeli da ne stvaramo vlastite svijetove tj. svemire. Religija je čista glupost. Religija je preteča znanstvenog shvaćanja svijeta. ....

Tema: Religija

Čovjek prvo kaže da nema mišljenje, a zatim kaže da misli da je "religija čista glupost, preteča..." bla bla bla.
WTF?!
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
protjeran
HappyD kaže...
SOS kaže...

Zapravo nemam mišljenje. Ja sam ateist. Zapravo mislim da je cilj čovjeka postati bog tj. vrhovno biće. Ništa nas ne dijeli da ne stvaramo vlastite svijetove tj. svemire. Religija je čista glupost. Religija je preteča znanstvenog shvaćanja svijeta. ....

Tema: Religija

Čovjek prvo kaže da nema mišljenje, a zatim kaže da misli da je "religija čista glupost, preteča..." bla bla bla.
WTF?!
  LOL! Možda se odjednom sjetio toga! XD
People that think they know it all annoy those of us that do!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 19:12 (Shady).
17 godina
protjeran
Shady kaže...
 LOL! Možda se odjednom sjetio toga! XD
 Hehe XD Good point! LOL
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
16 godina
neaktivan

Ovo se ni na ulici ne događa.Kolka vrijeđanja za ništa , a poslje čete jednim drugima opet pomagati.

Listam 20 min ovu temu i nemogu vjerovat koje gluposti.

Ponašate se ko mala djeca.

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo jednoga/nu. 0 dana, a već hara. Dal je muško il žensko. A ja uvijek mislio da je Petar muško ime :)

jojo, poruke

jojonoob jojonoob
jojonoob2 jojonoob2
17 godina
protjeran
Horagio kaže...

Evo jednoga/nu. 0 dana, a već hara. Dal je muško il žensko. A ja uvijek mislio da je Petar muško ime :)

jojo, poruke

LOL!
Evo jednog SOS-a na djelu uhvaćenog, jedan bezpotreban post, mogo je bar na pitanje odgovorit!

17 godina
neaktivan
Shady kaže...
 LOL!
Evo jednog SOS-a na djelu uhvaćenog, jedan bezpotreban post, mogo je bar na pitanje odgovorit!

Pa i jesam. Trebao sam prvo pojesti štrudlu od jabuke da nastavim Belji se.
Ozbiljno...
17 godina
Hall of shame
karlo! kaže...

bok ja se zovem karlo ja bi trebao pronači jednog prijatelja koji se zove davor ima 12 godina a nadimak mu je veseli davor ne znam kak se pise na engleskon . javi se1

karlo! kaže...

sta je to forum'

reko mi je da je ovdje fora nes se pravio vazan kako on zna sve o kompjuterrima pa sam htio provjerit jer je on reko da je on tu faca

Bože dragiNevinašce
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
karlo! kaže...

bok ja se zovem karlo ja bi trebao pronači jednog prijatelja koji se zove davor ima 12 godina a nadimak mu je veseli davor ne znam kak se pise na engleskon . javi se1

karlo! kaže...

sta je to forum'

reko mi je da je ovdje fora nes se pravio vazan kako on zna sve o kompjuterrima pa sam htio provjerit jer je on reko da je on tu faca

Bože dragiNevinašce
 Koji je to car. (šala) Pretpostavljam da misli na Happyd-a.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
Hall of shame

LOL! HappyD=Veseli Davor! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

I ja sam umro od smijeha SmijehSmijehSmijeh.

Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
karlo! kaže...

karlo! kaže...

sta je to forum'

Bože dragiNevinašce
 Bas tako BOZE DRAGI, ovo je vise zalosno nego smijesnoSramim se.
17 godina
protjeran
Hall of shame

Traži se: HappyD. Nagrada: Zadovoljstvo Karla!

Ma ljudi mi trebamo pomoc tom klincu! Pise mu na profilu da je rođen '97. Kao što rekoh, Davore nemoj ignorirat prijatelja! Da otvorimo temu samo za njega da mu pomognemo?

Oh, by the way...
17 godina
Comfortably Numb kaže...

Ma ljudi mi trebamo pomoc tom klincu! Pise mu na profilu da je rođen '97. Kao što rekoh, Davore nemoj ignorirat prijatelja! Da otvorimo temu samo za njega da mu pomognemo?

a dobro sam se nasmijo na zadnjih par posteva,...

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan
Comfortably Numb kaže...

Moj glas imate da se otvori tema za Happyd i KarlaSmijehAko nista drugo ucinit cemo dobro dijeloNevinašce
17 godina
neaktivan
Hall of shame
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Hall of shame

ma, ja meni van je to sve sumnivo..

ja mislin da tu neko nekog zajebav*.Moguce da ja pako, kako kaze prekrasna manic, ali mozda i nie...

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo još jednog majstora :

tema

jajan jajan
jajan2 jajan2
17 godina
protjeran
SOS kaže...
Armor kaže...
karlo! kaže...

karlo! kaže...

sta je to forum'

Bože dragiNevinašce
 Koji je to car. (šala) Pretpostavljam da misli na Happyd-a.
 A to je tebi odmah na pamet palo da misli na HappyD-a? Možda si ti otvorio taj account da ga svi sad zaj*bavaju pošto ste se već posvađali na temi za Spore koju si ti otvorio!
SOS kaže...

I ja sam umro od smijeha SmijehSmijehSmijeh.

Kaj vama ljudi nije jasno da je to otvorio neko s foruma da bi zezao HappyD-a?!?! Sumnjam na SOS-a ili PAKU!!!!
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Evo još jednog majstora :

tema

Koji morbid xD  majko!
Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan

Moje je mišljenje ovakvo:

Taj Karlo se prijavio da bi zezo HappyD-a koji ni kriv ni dužan.Izvuko mu je datum rođenja i reko da ide s njim u razred,onda je napiso "bok ja sam Karlo.."Ovo bi prepoznalo dijete iz vrtića.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Hall of shame

Kolko se ja sjećam, u "najboljim" vremenima pakevrućeg, otvoreno su izjavili SOS i Shady da su mu frendovi i da ga znaju!

Nadalje, čini mi se da je pako svoj show počel pod ne pako nickom, već nekim drugim i temom o nekima "gaćama"!

Ovaj karlo mi je zato također jako sumnjiv, i pako je imal jedan acc od 4 tjedna i samo 10 poruka i kad su mu svi ostali bili banani, onda je toga koristil!

Ne znam ali ovo me podsjeća na Broken SwordCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
 A to je tebi odmah na pamet palo da misli na HappyD-a? Možda si ti otvorio taj account da ga svi sad zaj*bavaju pošto ste se već posvađali na temi za Spore koju si ti otvorio!
 Kaj vama ljudi nije jasno da je to otvorio neko s foruma da bi zezao HappyD-a?!?! Sumnjam na SOS-a ili PAKU!!!!
 Ja sumnjam na Shady-a Neodlučan.
Ozbiljno...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice