Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 852.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hall of shame

lmfao hah kao za gta a ono mass effect omg koji lik al ope to je mozda tiskarska greska :)

Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,20 , Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x Maxtor hard 160 Gb ,2x Seagate 500 Gb.
17 godina
neaktivan
RE: Hall of shame

o bože kako sam se nasmijao :)

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Možda nije smiješno, ali s ovakvim pravopisom bi se trebao sramit... Šutim

Ako ovo shvatite iz prve svaka čast... Ako ovo shvatite iz prve svaka čast...
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. And the signs said, the words of the prophets Are written on the subway walls And tenement halls. And whisperd in the sounds of silence.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 17:47 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Možda nije smiješno, ali s ovakvim pravopisom bi se trebao sramit... Šutim

LOL uspješno tek iz trečeg pokušaja ludi dalmatinci xD
E7200 2*3.0 ghz, ATI RADEON HD 4850 512 mb, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Panični strah od proždranog računala usađen je duboko u svijest današnje mladeži:

The_Manyak kaže...

pozzz svima...evo ja imam Vistu Ultimate,kod nje imas mogucnost automatic updatea da sam skine i instalira,ili samo da ti javi kad ima novih updatea pa ti sam odlucis sto zelis sto je velika prednost...glupost je imati ga upaljenog da sve sam radi, ima milijun tih beskorisnih sitnica koje nam doslovice jedu comp!!!

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
Hall of shame

Milijun beskorisnih sitnica koje nam doslovce jedu komp. hahahahahahaha, ajme kako sam se nasmijao - još se smijem hahahahahahaha.

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2008 18:38 (Kublach).
17 godina
Hall of shame
seas kaže...

Veliki sam fan Formule 1 i uvijek me je mučilo što na webu nema mnogo pravih tehničkih riječnika za ljubitelje auto utrka. Tako sam se odlučio otvoriti vlastite stranice sa tom temom. Stranice su pisane na engleskom jeziku jer ima daleko više korisnika kojima će biti od pomoći. Moram napomenuti kako stranice nisu sponzorirane od nikoga i kako je to samo moj "proizvod". To napominjem zato jer sam dobio dosta poruka na moj mail da bi trebao skinuti onaj znak Ferrarija. Ja sam navijač Ferrarija i tu nema pomoći. Inače, stranice nisu orjentirane na Ferrari na nikoji način, i govore o tehnici u F1, a ne o timovima.

Korišteni su izvori sa neta, a i moje znanje o temi moje nije malo, posebno o aerodinmici.

Inače, to je moj prvi pokušaj u području izrade web stranica.

Htio bih čuti vaše mišljenje o site-u, sve primjedbe i dobre stvari.

Ovo i ja se vratio u ovu temu... jesam vam nedostajao... evo jedan bis(er)... nie bas toooliko lose ali tip je napisa 200 rijeci o stranici za koju nije dao link......

.

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2008 19:59 (puma1400).
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

Ovo i ja se vratio u ovu temu... jesam vam nedostajao... evo jedan bis(er)... nie bas toooliko lose ali tip je napisa 200 rijeci o stranici za koju nije dao link......

Ok... I što bi tu trebalo biti sramotno/smiješno?
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
Hall of shame

pa i nie bas tako smijesno...

ali tip je ispricao brda i doline o toj stranici a nie dao link....

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
Hall of shame
LUXX kaže...

@Tracer:

Dosadan si.

Takav je stav uredništva da se tako nece postaviti i tocka.

I meni bi puno toga bolje pasalo nego što je i????????

Idem li nekom na živce?

Dosađujem li takvim threadovima i postovima poput tvojih?

Dakle ti bi jednostavno uveo 200 moderatora koji bi gledali da neki krelac ne razbaca slike po forumu kak mu volja samo da ti dobiješ tvoju volju?

Svaka cast na ideji ali lupaš gluposti.

Ne sviđa ti se ovdje?

Pa ima još foruma.

I zamisli imaju tocnu takve mogucnosti kakve spominješ pa izvoli.

@LUXXetina

Da. Ideš meni na živce. Nabijem i tebe i tvoje ulizavanje dotičnima, a ako ti se prijedlog ne sviđa odi dalje i svoje komplekse liječi na psihoterapijama ili sl.. Nitko te ne tjera da komentiraš svaki tuđi post. A to što sam tebi dosadan mi je stvarno nešto zbog čega noćima neću spavati. I svojoj mami reci da lupa gluposti, jer za tebe sam dr.sc. o čemu god da pričali. Koji si mi ti tu autoritet da se tako bahato samnom razgovaraš? Obična tetkica koja je za monitorom neki bad ass, a ustavi nosiš viklere.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nije bas smijesno il tak nesto al eto ...

2.

pako the legend is back?

LUXX:
RE: Slike u tekstu
Tracer2 kaže...
 Da, dotični me suspendirao jer sam mu se usudio odgovoriti na njegov bezobrazluk, a očito je mislio pošto je moderator da može svakome kenjati koliko god želi i da mu nitko ne smije ništa reći.

Kao što sam rekao, pravi frajer s viklerima.
Eto a opet.
Dobrodošao Pako Smijeh
Usudio odgovoriti na bezobrazluk?
Koji? Bezobrazan nisam bio ja nego ti.
Pošto sam moderator ne kenjam svakom nego samo onom ko se ponaša ko ti( i ko nemože kenjat :) )
A da mi nitko ništa ne smije reci ne stoji.
Samnom se super da razgovarat,raspravljat..... samo ako postoji neka vrsta kulture.Dakle.......Huš,huš u školicu na učenje

I to da li se meni ne sviđa ovdje ili ne nije tvoj problem. Živi svoj život.

pako is back?

17 godina
protjeran
puma1400 kaže...

pako is back?

Nah, pogledaj mu pravopis. 100 puta točniji nego Pakov. Čak se i sjeti da postoji "ć" na tipkovnici Namigiva
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
@LUXXetina

Da. Ideš meni na živce. Nabijem i tebe i tvoje ulizavanje dotičnima, a ako ti se prijedlog ne sviđa odi dalje i svoje komplekse liječi na psihoterapijama ili sl.. Nitko te ne tjera da komentiraš svaki tuđi post. A to što sam tebi dosadan mi je stvarno nešto zbog čega noćima neću spavati. I svojoj mami reci da lupa gluposti, jer za tebe sam dr.sc. o čemu god da pričali. Koji si mi ti tu autoritet da se tako bahato samnom razgovaraš? Obična tetkica koja je za monitorom neki bad ass, a ustavi nosiš viklere.
Ljudi razgovaraju, a ne razgovaraju se. A i sa mnom se piše odvojeno.
O Bože, što je s hrvatskim danas u školama?! Barem bi ti kao Dr.Sc. morao znati osnove gramatike materinjeg jezika.  
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ma trolčina.Nek mu bude.

U svakom slucaju cu ga promatrat.

I ak opet pocne ici ce opet na godišnji.

Malo si previše dozvoljavaju ovi današnji "new kids on the block" Smijeh

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870@H2O,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan
Hall of shame

crysis 2?

17 godina
protjeran
r420r kaže...

crysis 2?

Valjda mu se nije dalo pisati Warhead... O_o
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Heh, unknown je malo krivo pitanje shvatil, pa tak i dao čudan odgovor...

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
naxeem kaže...
puma1400 kaže...
@LUXXetina

Ljudi razgovaraju, a ne razgovaraju se. A i sa mnom se piše odvojeno.
O Bože, što je s hrvatskim danas u školama?! Barem bi ti kao Dr.Sc. morao znati osnove gramatike materinjeg jezika.  
 DA NEBI BILO ZABUNE:
ovaj gore text nisam nisam ja napisao nego je rijec o citatu iz nekog topika gdje je neka budala vrijedjala luxxa...
ali je slucajno, zbog citiranja iz druge teme, doslo do greske u "sustavu" i onda je ispalo kao da sam ja to napisao...
17 godina
moderator
Hall of shame

Lik nesto napise, pogresno napise, onda umjesto da jednostavno editira poruku, on pise novu i opet pogresno napise.

Sramota...

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Lik nesto napise, pogresno napise, onda umjesto da jednostavno editira poruku, on pise novu i opet pogresno napise.

Sramota...

SmijehSmijehSmijehSmijeh  
Kako sam se strgo na ovo...

"pomoči" Viče  piše se pomoći sa meko ć Osmijeh 
MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
Darth Punisher kaže...
DrNasty kaže...

Sramota...

SmijehSmijehSmijehSmijeh  
Kako sam se strgo na ovo...

"pomoči" Viče  piše se pomoći sa meko ć Osmijeh 
 ne postoji meko i tvrdo č, postoji meko meko i tvrdo jaje, al č je ili č ili ć.---y--> ovo sana jedino iz osnovne ponijau srednju, profa mi je to stalno govorija...
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Sramota...

Jao lika. Treba mu objasnit neke stvari.Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
Hall of shame

Evo primjera kako tema NEBI trebala izgledati --> ciljam na svađanje o vjeri, nacionalnosti i sl.

http://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/gta-krscanski-nacin/9372.aspx?jumpto=119374&sort=asc&view=flat

Kublach
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Antonia Balek i aktualne rasprave na temu....

Probaj Linux! > linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

Antonia Balek i aktualne rasprave na temu....

Prijatelju ako je to tebi shame ili smijesno poznavao sam covjeka koji si je nakon nesrece umislio da nemoze hodat.Nakon uspjesne psihoterapije danas je normalan covjek i normalno se krece.
Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo naxeema. Uhvatio majstora ;)

@nax : Ohladi s Crysisom

naxeem naxeem
Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima!
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Evo naxeema. Uhvatio majstora ;)

@nax : Ohladi s Crysisom

Smijeh  Smijeh  
MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Znanje u nas.....SmijehBelji se

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu.
17 godina
protjeran
Hall of shame

LOL!

People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Nema sta drustveno korisna temaSmijeh

17 godina
cak_Norris kaže...

Nema sta drustveno korisna temaSmijeh

Mislis na hall of shame ili onu sto ju je DerWolf "predstavio"?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice