lmfao hah kao za gta a ono mass effect omg koji lik al ope to je mozda tiskarska greska :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
o bože kako sam se nasmijao :)
Možda nije smiješno, ali s ovakvim pravopisom bi se trebao sramit...
Možda nije smiješno, ali s ovakvim pravopisom bi se trebao sramit...
Panični strah od proždranog računala usađen je duboko u svijest današnje mladeži:
pozzz svima...evo ja imam Vistu Ultimate,kod nje imas mogucnost automatic updatea da sam skine i instalira,ili samo da ti javi kad ima novih updatea pa ti sam odlucis sto zelis sto je velika prednost...glupost je imati ga upaljenog da sve sam radi, ima milijun tih beskorisnih sitnica koje nam doslovice jedu comp!!!
Milijun beskorisnih sitnica koje nam doslovce jedu komp. hahahahahahaha, ajme kako sam se nasmijao - još se smijem hahahahahahaha.
Veliki sam fan Formule 1 i uvijek me je mučilo što na webu nema mnogo pravih tehničkih riječnika za ljubitelje auto utrka. Tako sam se odlučio otvoriti vlastite stranice sa tom temom. Stranice su pisane na engleskom jeziku jer ima daleko više korisnika kojima će biti od pomoći. Moram napomenuti kako stranice nisu sponzorirane od nikoga i kako je to samo moj "proizvod". To napominjem zato jer sam dobio dosta poruka na moj mail da bi trebao skinuti onaj znak Ferrarija. Ja sam navijač Ferrarija i tu nema pomoći. Inače, stranice nisu orjentirane na Ferrari na nikoji način, i govore o tehnici u F1, a ne o timovima.
Korišteni su izvori sa neta, a i moje znanje o temi moje nije malo, posebno o aerodinmici.
Inače, to je moj prvi pokušaj u području izrade web stranica.
Htio bih čuti vaše mišljenje o site-u, sve primjedbe i dobre stvari.
Ovo i ja se vratio u ovu temu... jesam vam nedostajao... evo jedan bis(er)... nie bas toooliko lose ali tip je napisa 200 rijeci o stranici za koju nije dao link......
.
Ovo i ja se vratio u ovu temu... jesam vam nedostajao... evo jedan bis(er)... nie bas toooliko lose ali tip je napisa 200 rijeci o stranici za koju nije dao link......
pa i nie bas tako smijesno...
ali tip je ispricao brda i doline o toj stranici a nie dao link....
@Tracer:
Dosadan si.
Takav je stav uredništva da se tako nece postaviti i tocka.
I meni bi puno toga bolje pasalo nego što je i????????
Idem li nekom na živce?
Dosađujem li takvim threadovima i postovima poput tvojih?
Dakle ti bi jednostavno uveo 200 moderatora koji bi gledali da neki krelac ne razbaca slike po forumu kak mu volja samo da ti dobiješ tvoju volju?
Svaka cast na ideji ali lupaš gluposti.
Ne sviđa ti se ovdje?
Pa ima još foruma.
I zamisli imaju tocnu takve mogucnosti kakve spominješ pa izvoli.

I to da li se meni ne sviđa ovdje ili ne nije tvoj problem. Živi svoj život.
pako is back?
pako is back?

Ma trolčina.Nek mu bude.
U svakom slucaju cu ga promatrat.
I ak opet pocne ici ce opet na godišnji.
Malo si previše dozvoljavaju ovi današnji "new kids on the block"
crysis 2?
Lik nesto napise, pogresno napise, onda umjesto da jednostavno editira poruku, on pise novu i opet pogresno napise.
Sramota...

Lik nesto napise, pogresno napise, onda umjesto da jednostavno editira poruku, on pise novu i opet pogresno napise.
Sramota...

Sramota...

Evo primjera kako tema NEBI trebala izgledati --> ciljam na svađanje o vjeri, nacionalnosti i sl.
Antonia Balek i aktualne rasprave na temu....
Evo naxeema. Uhvatio majstora ;)
@nax : Ohladi s Crysisom

LOL!
Nema sta drustveno korisna tema
Nema sta drustveno korisna tema