Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 850.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Hall of shame

Koji si ti lik hahaha /grabs popcorn

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
Hall of shame

Uspjeli ste razbiti tzv. tabu temu o gay ljubavi/bolesti/nastranosti!

Jedino mi se čini da ste to uradili na krivom forumu i u potpuno krivoj temi.

Otvorite "gay" temu pa tamo raspravljajte o Eltonu Johnu i njegovom "frendu" Eminemu!!! Cool

P.S. Možda Darth Punisher nije "muž" (došlo mi iz scene iz LOTR kad Eowen ubije Witch kinga :))), možda je "žensko"!Namigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
Darth Punisher kaže...
Darth Punisher kaže...

Imam dovoljno dokaza za žalbu 

EOD for me Iznenađen

Vidi panju EOD sam napiso ali opet moram malo dodat. Iako sad ispada da nisam niš bolji od vas ali nema veze. 
Joj baš slatko od vas dvojce naxeem braniš svog decka ha Smijeh 
Nego ova panjina a.k.a. puma ocito nikad nije cula za zajebanciju i stvari shvaca doslovno.
Tebe na selu sigurno zovu panjina ona teška sa korjenima duboko u zemlji.

Šta se tice tvoje prijetnje Smijeh    Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh 
Lik daj fof ohladi malo pa ti jedino mozeš kiss kiss in someone ass ma i za to si panj. 

Pusica cmok cmok pumica Poljubac 

EOD    

1.žao mi je, ali ne živim nas selu. ustvari, nije mi žao.
2.da, nemogu "kiss kiss in someone ass" iako ne shavaćam te pederske izjave.

Sto se tiče pederstva, moja vjera (krščanstvo) mi nalaže da takve kamenujem, a kako sam veliki vjernik, znaš što mi ciniti.
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
Darth Punisher kaže...
Vidi panju EOD sam napiso ali opet moram malo dodat. Iako sad ispada da nisam niš bolji od vas ali nema veze. 
Joj baš slatko od vas dvojce naxeem braniš svog decka ha Smijeh 
Nego ova panjina a.k.a. puma ocito nikad nije cula za zajebanciju i stvari shvaca doslovno.
Tebe na selu sigurno zovu panjina ona teška sa korjenima duboko u zemlji.

Šta se tice tvoje prijetnje Smijeh    Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh 
Lik daj fof ohladi malo pa ti jedino mozeš kiss kiss in someone ass ma i za to si panj. 

Pusica cmok cmok pumica Poljubac 

EOD    

1.žao mi je, ali ne živim nas selu. ustvari, nije mi žao.
2.da, nemogu "kiss kiss in someone ass" iako ne shavaćam te pederske izjave.

Sto se tiče pederstva, moja vjera (krščanstvo) mi nalaže da takve kamenujem, a kako sam veliki vjernik, znaš što mi ciniti.

EDIT:

btw. ti očito nemaš pametnijeg posla, pa si se mene uhvatio...

Get a life i ako mi imaš što reći, pošalji mi Pm jer mi je dosta Ota, zbog čega bih mogao dobiti karton 8kojih imam  napretek do sada...)

Ps. sry za duplu poruku, ali to je do kompa...

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 12:11 (puma1400).
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
naxeem kaže...
Vidim ja da si ti opak tip. Reći ću LUXX-u da se pripazi zbog onog brisanja postova, protekcije i skrivanja krunskih dokaza. Mogli bi da na*ebemo i ja i on i ti i mi i vi svi skupa sa mnom.
 hehe

pa zasto samo ne banate ip te budale i dosta vise prepucavanja,

i ako se ja ne varam
obadoje, pa evo sad i ja, ste prikrsili pravila forum: ovo je off topic ako se ne varam i ako se ne varam nije dopusteno se prepucavati na javnom forumu (takvo je bar pravilo kod mene na forumu..).

Nisi pristran? Evo šta misliš o DP. Neću se mješati u temu, al šta niko ne shvaća da se DP samo šali. I naxeem isto. Čini se da skoro nitko ne shvaća poantu sarkazma.
Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

A gdje to točno, vrhunski intelektualče? Hitler možda, ali Crkva ti to sigurno ne nalaže...

BTW, ako nisi shvatio sarkazam u pusica ili općenito ne shvaćaš zafrkanciju, propali si slučaj.

Pusica... Poljubac
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
Hall of shame

evo ja najiskrenije mislim da bi zadnje 2 stranice moderator/admin trebao izbrisati... ako ne i cijelu temu... postovi koje ovdje čitam prelaze granice razuma.

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 14:45 (reservoir dog).
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
Darth Punisher kaže...

Imam dovoljno dokaza za žalbu 

EOD for me Iznenađen

Vidi panju

DP sam sebi kaže da je panj... Ahh, život je ponekad težak...
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
Shady kaže...
i_rambo_plache kaže...
Shady kaže...
 Ako nisi znao, pederčina nije vulgaran naziv za homoseksualca, nego je to neka strana riječ za pedofila...
 Evo, ovo ne treba stavljati u Hall of Shame, možete to vlastitim očima vidjeti par postova iznad... Smijeh
 Gledaj ti svoju glupost pa se onda smiji, jel ti ikad pratiš svoja uvjerenja ili ideš provjeriti pa onda napišeš... mislim (znam) da je ovo prvo, upiši u wiki pediu, to je grčka riječ

Ne znam što si točno mislio pod ovim dal ja "pratim svoja uvjerenja". BTW kad upišem "pederčina" u wikipediji ne pronalazi mi ništa, ali znam da su pederčine oni momci koji si međusobno meću onu stvar, a pedofil je čovac koji ga meće maloj dječici.

Pederčina grčka riječ? Nisam znao...

P.S. Bolje šuti samo se još više sramotiš...
 Probaj sa peder, ne sa pederčina... pa vidi se da si ti školovan čovjek... Viče
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
protjeran

@Shady

Ajde daj link, ne mogu naći...

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ova tema je sada uistinu zaslužila ime hall of shame. Jedni ne shvaćaju sarkazam, drugi pljuju jedni po drugima, treći pričaju o pederima itd.Neodlučan

Eto, pusica svimaPoljubacPoljubac  

SmijehOsmijeh  Smijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
Hall of shame
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Zašto je zaključana tema "Jedna zabavna igra"?

Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

Zašto je zaključana tema "Jedna zabavna igra"?

Zato sto je ta tema bila leglo spamera, a i nije imala nikakve koristi, pa cak nije bila ni zabavna!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Nažalost i ova tema je stvorena za skupljanje kartona i zakljucavanje.

Kad se ljudi neznaju ponašat ko ljudi i pokazat kulturu drugima za koje tvrde da ju nemaju moraju i pobrat par kartona.

Thread je do daljnjeg zaklucan.

C2D E8400@3.9ghz,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Tema opet otvorena.

Pazite kak se ponašate i kaj pišete inace brišem cijelu temu i dijelim kartone

C2D E8400@4050mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870@H2O,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
moderator
Hall of shame

Evo jedan bisercic, da malo zivnemo, onako kako ova tema i treba da bude :)

Jedan od novih kolega forumasa je napravio pocetnicku gresku. On je otisao u podforum vezan za bug forum i u slijedecem podforumu pod nazivom: <Ideje, sugestije, prijava problema i pomoc>, otvorio temu Pomoc-kupujem laptop :)) (vjerovatno je mislio da je taj podforum za hitne slucajeve :))))

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

No dobro smiješno je ali to je više neznanje i nesnalaženje u forumu nego stvarni "shame"

C2D E8400@4050mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870@H2O,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Tema opet otvorena.

A ako smije pitat zašto nisi pobrisao one postove prije...
Nego si sve ostavio kako je :P 
MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
moderator

Ma znam, ali mi je bilo onako ''simpaticno smijesno'' (vise je blush, nego shame :)), a i sjetio sam se da je tema locked pa eto :)

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 15:43 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
LUXX kaže...

Tema opet otvorena.

A ako smije pitat zašto nisi pobrisao one postove prije...
Nego si sve ostavio kako je :P 
Da bi ti imao šta za prigovarat.Kao i uvijek Belji se
17 godina
moderator
DrNasty kaže...

Ma znam, ali mi je bilo onako ''simpaticno smijesno'' (vise je blush, nego shame :)), a i sjetio sam se da je tema locked pa eto :)

A taj zalutali post je u međuvrmenu i prebačen "na pravo" mjesto:

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Da bi ti imao šta za prigovarat.Kao i uvijek Belji se
Auu pa to si samo zbog mene ostavio  Smijeh 
Pa znaš mene nikad zadovoljan^^^ Vidim iglu u plastu sijena odma xD 
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Zašto je sad tema opet otvorena? To si Luxx čekal da se situacija ohladi il šta?

Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 16:12 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Zašto je sad tema opet otvorena? To si Luxx čekal da se situacija ohladi il šta?

ne situacija negu oni koji se vole svađat.
A i ima viška ljudi na forumu pa se treba par njih riješit a ova tema je idealna za traženje kandidata Nevinašce

Šala mala.
Zašto ne otvorit?
Tema je dobra sama po sebi.
Samo se treba pridržavat nekih osnovnih pravila ponašanja i sve 5
17 godina
ne želim ti govoriti kako radit svoj moderatorski posao ali bilo je bolje kada je tema bila zatvorena. Ta je tema obično sprdanje i omalovažavanje.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
ne želim ti govoriti kako radit svoj moderatorski posao ali bilo je bolje kada je tema bila zatvorena. Ta je tema obično sprdanje i omalovažavanje.
onda nemoj Namigiva
Ostavi meni presudu šta bi trebalo a šta ne i dosta više pitanja zašto i kako.
Tema je otvorena i tocka.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Nije, a tvoji je problem što ne možeš shvatiti šalu. Svi griješe i imaju gafove, i šta je loše se njima nasmijat (gafovima). To što netko misli da šala na tuđi račun (ili svoj) je omalovažavanje je po meni glupost.

My Offtopic Over.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Hall of shame

Znam da je Hall of Shame rezerviran samo za provale te ispade na ovom forumu ali ovo je nesto sto nemoze ostati nezapazeno te treba sljedecu osobu postaviti na zid srama i streljati!!! Mom poznaniku je jedan lopov, muljator i prevarant ucinio sljedece.., tekst je preuzet s foruma Rival Clana---> http://rival-clan.com/

Ovako rijec je o ovom covijeku xfire:sniperelitebih neki ga znaju kao styLeeeeR.

Nasem clanu BlackHawku je ukro key na veoma ruzan nacin. Ukratko blacku nije radio cod 4 i zatim mu se javio styleeeer kao nudio pomoc reko mu da negjde u regeditu uslika neki folder i naravno tamo je bio key od blacka i ovaj ga uzo ,a black nije znao jbga..Mislio je da mu ovaj zeli pomoc ali vraga ukro key i dao jos mnogim ljudima nekimam u klanu Prid3 i nekima ovako u trenutki kada ovo postam cak se usudio provocirat i stavit na xfire status takdojer key. Nakon sta sam saznao da je on u Prid3 klanu kontaktiro sam lidera toga klana Juku koji mi je izasao u susret i probao nekako napravit da vrate key to jest da ga ne koriste. Al nije poslusao ,kickan je iz klana. Zatim sam ja razgovarao sa njime i nece ga vratit.Eto ukratko Kradljivac lopov prevarant.

Etu u prilogu se sve vidi

img27.picoodle.com/data/img27/3/9/14/f_keykradam_8e1abb5.jpg

img37.picoodle.com/data/img37/3/9/14/f_lopovm_62873b4.jpg

Ovim putem bi molio sve klanove da stave news na web kako bi sprijecili njega i njemu slicne da rade takve stvari

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan
Bravo....
Ti si ovom slikom sad još više gurnuo u ponor svog timskog kolegu jer sad ce još neki ljudi vidjet njegov originalni key na slici i uzet ga...
Tako da tko zna koliko ce ljudi sad igrat sa tim key-em.
Fakat si još veci panj.
Tvom frendu nitko nije kriv nego si on sam kriv šta je naivan i šta je vjerovo nepoznatoj osobi.
Ali neka naucio je lekciju za buducnost.
Inace ovakve stvari se rade još i od CoD1... 
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice