Cro Cop protiv gigantskog Choija

poruka: 99
|
čitano: 15.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Svaka čast Mirko.

16 godina
neaktivan

Baš me zanima tko će mu biti idući protivnik i kada...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
moderator
RE: Cro Cop protiv gigantskog Choija
Horagio kaže...
mbaksa kaže...
GeForce kaže...

svaka cast mirku al da ga nije opalio po jajima mirko ne bi dobio...

Glupost. Pogledaj borbu ispocetka pa izbroji koliko puta ga je udario u koljeno i pogledaj kakvo mu je koljeno bilo nakon sto ga je slucajno udario u prepone - vec je bilo svo crveno i nateceno. Tako da, udario ga Mirko u prepone ili ne, jos par udaraca u koljeno i ovaj sto posto pada.
  Istina, al ne možeš reći da udarac u "osjetljivo područje" nije bio jedan od važnijih faktora za njegovu pobjedu.
Ko da uopce nisi procitao moju poruku. Mogu to reci, pogledaj borbu ponovno pa broji koliko puta je Choi dobio po tom istom koljenu i kako mu je koljeno izgledalo do tog trenutka. I bez tog udarca u medjunozje dovoljan je bio jedan posten low-kick u koljeno da ga obori. Dotad ga je bez problema udarao u koljeno - ne znam zasto mislis da to ne bi mogao nastaviti ciniti i da ga nije slucajno udario u medjunozje.
16 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
ma glavno da je pao ostalo je nebitno pa i onaj crnac je natuko mirkeca po jajcima pa bilo samo nerjeseno zasto i mirko nebi malo mlatio po jajima to je sad "in" haahahah lol
 Mali ispravak: meč nije nerješen već poništen.
kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina

Ma taj udarac u medunozje nije nista znacio,choi je velik ko planina al u nogama je slab,zapravo rijetki bi podnijeli takav udarac,nije mirko namjerno gadao u jaja,nek je gadao koljeno,pa znao je da nema bas drugog nacina.

Only God will judge me
16 godina
protjeran

pa ljudi

ste vidli kakve pileće nogice ima choi

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
16 godina
neaktivan

Ma to udaranje po koljenima je pacerski.To je za mene ekvivalent udaranja po jajima.A taj koreanac je još jedan bob sap.Prespor i preglomazan.

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
16 godina
moderator
Baotica kaže...

Ma to udaranje po koljenima je pacerski.To je za mene ekvivalent udaranja po jajima.A taj koreanac je još jedan bob sap.Prespor i preglomazan.

Da, bolje da je ko bezglava kokos nasrnuo na njega i pokupio koji udarac sakom u glavu! Smijeh Isao je u borbu pametno - prilagodio se protivniku. Ne moze se protiv protivnika koji je toliko veci i tezi od njega i koji ima tako duge ruke boriti na isti nacin kao s pedeset kila laksim i trideset centimetara nizim borcima. I trebao ga je dobiti tako "pacerski" - sto covjek takvih gabarita uopce radi u ringu? U nizim kategorijama imas ogranicenje kilaze - u ovoj nemas tako da moze doci bas tko zeli.
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Baotica kaže...

Da, bolje da je ko bezglava kokos nasrnuo na njega i pokupio koji udarac sakom u glavu! Smijeh Isao je u borbu pametno - prilagodio se protivniku. Ne moze se protiv protivnika koji je toliko veci i tezi od njega i koji ima tako duge ruke boriti na isti nacin kao s pedeset kila laksim i trideset centimetara nizim borcima. I trebao ga je dobiti tako "pacerski" - sto covjek takvih gabarita uopce radi u ringu? U nizim kategorijama imas ogranicenje kilaze - u ovoj nemas tako da moze doci bas tko zeli.
 Imaš pravo pa gdje bi Mirko stigao da je isao bez izrade strategije pa Choija bi ga potrgo.
LOL
add me xfire >>> razvaljot
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice