Cro Cop protiv gigantskog Choija

poruka: 99
|
čitano: 15.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cro Cop vs Hong Man Choi

Vaše mišljenje ko će pobjediti ili izgubiti

Njegov novi protivnik je 28-godišnji južnokorejski kickboxer i bivši ssireum hrvač.

Dodajmo tome da je visok 2.18 i teži 149 kilograma što je više čak i od prvaka u teškog kategoriji Nikolaja Valujeva. 

Od 17 K-1 mečeva pobijedio je u njih 12, od kojih 7 nokautom.

"Bit će krvi"

add me xfire >>> razvaljot
16 godina

Cro copa može samo lijevica spasit. ne vjerujem da će pobijediti. jedino ga može high-kickom ali ne vjeruem da može dobacit do njegove glave, a i zadnje mečeve je samo gubio pa mislim da je njegovo vrijeme gotovo(nažalostPlač)

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina

Neznam,gledao sam mečeve od tog diva,samo sirova snaga kak i bob saap,nema neke tehnike,Mozda nas filipovic iznenadi! 

Only God will judge me
16 godina

To ne bi trebalo biti možda, Cro je objektivno puno jači

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina

Filipovic vise nije sto je bio zaradilo se puno love malo se opustio bi se reklo covjek se ispucao no mislim da moze jos gurat samo treba malo dic formu u zadnjih par meceva je izgledao kao da odradjuje posao a to nije to!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan

Ja mislim da Cro Cop jedino ima šanse da napravi nokaut inače da ide do kraja 3. runde neće izdržati.

Ali želim da pobjedi i da ga razbije ko malu bebu.

16 godina

Filipovic je prestar za ovo, nema vise snage, kak bi se reklo " ispucao se"...

Ja bih da filipović pobijedi(vjerovatno nece) ovu borbu i odustane od daljnih borbi tj. da ode u mirovinu...

Ja mu dajem 40% šansi da pobijedi, dao bih mu više,ali nema onog žara u očima ili ti "eye of the tiger" kojeg je prije imao.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
16 godina
neaktivan
RE: Cro Cop protiv gigantskog Choija
Hyperion kaže...

Filipovic je prestar za ovo, nema vise snage, kak bi se reklo " ispucao se"...

Ja bih da filipović pobijedi(vjerovatno nece) ovu borbu i odustane od daljnih borbi tj. da ode u mirovinu...

Ja mu dajem 40% šansi da pobijedi, dao bih mu više,ali nema onog žara u očima ili ti "eye of the tiger" kojeg je prije imao.

Možda da mu to bude zika za ulazak umjesto bad boysa
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
16 godina

To ce biti po meni gadna borba. Mirko ima sanse samo ako zada neki dobar udarac u prvoj rundi, sve ostalo ode u korist diva.

Div je glomazan, bas sam prije ovog komentara pogledao njegovu borbu s fedorom. Fedor ga je dobio iskljucivo na pametnu glavu - prodao mu polugu.

Div je nezgodan sa tom svojom visinom i masom, ali ono sto me jako brine kod Mirka je sto nakon prvog dodira bilo na parteru ili na nogama, on strasno tesko dise - nema kondicije.

Ali, eto navijamo za njega!

Mirko, naprijed!

TrustNo1
16 godina
neaktivan

Obavezno gledajte i navijajte.

Meč je na staru godinu na novoj tv u 12:45!!!!

16 godina
disco brew kaže...

A SAD JE SCHWARZ NIGER! On da je u mlađim danima, i jednog i drugog bi s jednom rukom namlatio...
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
disco brew kaže...

A SAD JE SCHWARZ NIGER! On da je u mlađim danima, i jednog i drugog bi s jednom rukom namlatio...
 Nikad se nezna jedan udarac odlucuje.Iznenađen
16 godina
neaktivan
ja vrijerujem u mirka da ce mu p1cku polomit
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
ja vrijerujem u mirka da ce mu p1cku polomit
 To se traži kumeeeeeeeCool
16 godina
jeaaaaaaa
16 godina
neaktivan

Mirko! Mirko! Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
protjeran

....onaj div izgleda opasno, ali nije nepobjediv, biti će teško, mada je to najlakši dio od cijele pripreme za samu borbu. Sve najbolje želim CroCop-u, ali ako izgubi, može polako početi trenirati nogomet, te nastaviti karijeru u HNK Cibalia....ne bi mu se svatko usudio poslije faula unositi u lice......Šutim

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
16 godina
protjeran

Mirko treba samo malo novogodišnje sreće. Div je velik i jak, ali Mirko je Brži pokretljiviji i ima ubojitu nogu.

Iscipelari ga Mirko.

16 godina
neaktivan

do prije 2-3 god ova tema bi bila smijesna jer realno gledajuci Mirko bi ga trebao otresti ko mlada majmuna, al taj covjek vec odavno nije vise svoj i mozes svasta od njega ocekivati... ipak mislim da ce ga namiriti nas MIRKO KOPINA

16 godina
neaktivan

Nažalost dobit će batina ko konj!

Njegovo vrijeme je prošlo.

Ne treba gajiti lažne nade.

16 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Nažalost dobit će batina ko konj!

Njegovo vrijeme je prošlo.

Ne treba gajiti lažne nade.

+1
ruzno ce ga ova zivotinja slomit. nemamo se bas cemu nadat. star je i slab je. nakon osvajanja onog pojasa se trebal povuci i to je to.  nema smisla da ide dalje. nije on holyfield.
mislim da ce jaje u trbhu biti i najbolja stvar koja mu se dogodila dok ga ovaj primi.
i nogom u guzicu je korak naprijed
16 godina
neaktivan

Taj je koreanac imao neku operaciju prije 6 mjeseci, i ovo mu je prva borba nakon operacije. Tako da nije on nešto stigo se spremit i ako Mirko izgubi od njega treba se stvarno zapitat jel mu uopće ima smisla nastavit.

16 godina

Ma Mirko će mu razbit p****! Njemu je tehnika nula, spor je užasno... jedino ima visinu i masu i to je to. Ne zna on. I još kako je sdy1986 rekao, imao je operaciju tumora prije pola godine i odmah ide u ring, iako bi trebao barem godinu dana do dvije biti izvan ringa. Nije on spreman za Mirka, ako ne high kick u glavu, onda u jetru gdje isto tako boli hehe!  Razbit će ga Mirko! Poljubac

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
16 godina
neaktivan

ma samo treba imati vjere u mirka..i da vidite...dobar borac je mirko..nije za baciti...razbit će tog koreanca ko pi**u.

16 godina
neaktivan

Pratio sam neko vrijeme K1 na eurosportu, taj kinez je idiot, stavili su ga samo zato što je ogroman. Zadnji put kad sam gledao nokautirao ga je mighty moe (160cm), tako da bi ga mirko trebao dobit, a ako izgubi to samo znači da mu je vrijeme odavno prošlo.

16 godina
neaktivan
mirko mi je bio susjed i stvarno mogu rec da je ko od stjene odvaljen ali visina uopce nije vazna ni masa vazna je TEHNIKA kojom borac raspolaze i jačinom duha! ostalo je sve vanjska maska borca
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
protjeran

ma mirko dobiva

iz pouzdanih izvora doznajem da zadnjih 7 dana intenzivno vježba na nekom novom tajnom simulatoru kojeg nazivaju Cro Cop:Beyond Realyti

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
16 godina
doxy kaže...

ma mirko dobiva

iz pouzdanih izvora doznajem da zadnjih 7 dana intenzivno vježba na nekom novom tajnom simulatoru kojeg nazivaju Cro Cop:Beyond Realyti

cekaj nije to igrica koja je izasla? :P
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Eco kaže...

Pratio sam neko vrijeme K1 na eurosportu, taj kinez je idiot, stavili su ga samo zato što je ogroman. Zadnji put kad sam gledao nokautirao ga je mighty moe (160cm), tako da bi ga mirko trebao dobit, a ako izgubi to samo znači da mu je vrijeme odavno prošlo.

Gledajte sve ovisi o borcu i kako se borba odvija nemožeš se stalno branit a i nemožeš stalno napad.
Iskrno gledo sam i ja K1 GP i vidio sam neke borbe od Chojia i veliku prednost dajem našem Mirku.
Choji je nekako pre drven izgleda kada se bori no samo dragi Bog zna ko če pobjedit!
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
doxy kaže...

ma mirko dobiva

cekaj nije to igrica koja je izasla? :P
 hahahah loliska pa vidis da se glupsaBelji seNamigiva
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice