Sto sam rekao krivo? Stalno se spominje gazenje Ryzena sto nije tocno i na to sam reagirao i rekao da ja Inel nagazio sam svoje.
Ryzen je zapravo najbolje sto se svima moglo desiti i apropo njega je Intel konacno ponudio svojim kupcima nesto novije i bolje.
Jesi li ikada imao 144hz monitor? Ja jesam i to 1080p 144hz znas kada je vidljiva razlika ? Moze li mi netko reci da vidi razliku izmedu 100 i 144 fpsa ovdje na forumu?
Max fps nije toliko bitan. AVG je bitan ali je min najbitnijii a o tome ovdje nitko ne prica..
Kolika je razlika min fpsa Ryzena nasprem i7 ili nekog i5 o tome se treba pricati.
Jer imho min 40 fpsa vs min 60 fpsa je razlika veca nego izmedu 100 i 144fpsa ovo prvo jako osjetno ovo drugo uopce nije.
Tu je ono sto bi za intela trebalo naglasavit no ovdje se stvari gledaju apsolutno krivo.
Pa do 144fps ga gazi, sto tu nije tocno?
Nikad nisam tvrdio da izlazak ryzena nije najbolje sto se moglo dogoditim, bas naprotiv.
Stvar je u tome sto novi i5 i i7 imaju bolje avrg, ali i bolje minimume koji su jos vazniji, znaci osjetno su bolji.

ili klasika nikako da naprave posao ili test kak spada.Kakav je to Jutuber tester, kad mu ja mali Hrvatič moram očitavat greške u koracima.Smješno ili bedasto, da još uvijek nije upoznat sa činjenicama ali eto sad valja ima sve informacije.