Book Reader?

poruka: 7
|
čitano: 1.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Book Reader?

Dali postoji neki program koji cita tekst koji ja zadam ili nesto tako slicno.Treba mi za lektiru imam je za par dana a tek sam na 25/100.Hvala unaprijed.

16 godina
RE: Book Reader?

Ama bas nitko.??dajte ljudi pomagajte kolac cu popit samo takav..

Zar nista nema..na netu nista ne pokazuje..a lektire npr ako skinem sa neta nemogu ih prepisat nastavnik ce znat...pomagajte ljudi

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 11:41 (ray_OGF).
16 godina
neaktivan
Book Reader?

Ti oces da kopiras taj text u taj program i da ti on ČITA na hrv. jeziku??? Neodlučan stvarno ljudi kud ovaj svijet ide... pa procitaj sam lektiru... uskoro ce se traziti programi koji pisu zadace umjesto vas Plač

zasto su smajlici zuti? Hmm...
16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Ti oces da kopiras taj text u taj program i da ti on ČITA na hrv. jeziku??? Neodlučan stvarno ljudi kud ovaj svijet ide... pa procitaj sam lektiru... uskoro ce se traziti programi koji pisu zadace umjesto vas Plač

A jbg ne stignem od obaveza...vaznije mi je ucenje itd... od lektire..jbg

17 godina

I stvarno misliš, kada bi i postojao takav program, da bi bilo brže da ti on pročita knjigu nego da ju pročitaš sam?

17 godina
neaktivan
Book Reader?

25/100? Pa to zzavršiš u jednom danu lol

Ti bi da ti on čita, a šta bi ti radio za to vrijeme? Usisavao, išao u berbu grožđa?

Svejedno ćeš morati sjediti pokraj zvučnika i slušati, biti koncentriran na to, nečeš ništa drugo moći raditi...

Nije mi jasna tvoja ideja; jedino ako si mislio na neki način varati na testu pomoću mp3a, al da ti odma kažem, pao bi... :)

---

Da te ne ubijem u pojam, postoje tzv. audio knjige (audiobook), ali nisam nikad vidio niti čuo za neku na Hrvatskome, a kamoli lektiru... :/

Primjera radi kak to izgleda:

(tek negdje nakon 2. minute počne...)

---

Moj ti je prijedlog da pročitaš ili skineš s neta ili vodiča sadržaj i to naučiš...

Can't find a better Jam!
16 godina
Book Reader?

Ma daj ja pročitam po 200-tinjak stranica u danu, a ti nemožeš pišlivih 75 u nekoliko dana.

Jel ti slovkaš još uvjek?

BTW. Brže bi sam pročitao, nego da ti taj program čita.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice