Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 472.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: 11.9. zastrašujuće činjenice :O
Xanzzu kaže...
Ja isto mislim da su sam zakucali avione. I pogledao sam dosta materijala na netu i ima dosta toga što se ne slaže. A ovo što autor kaže, to su čiste slučajnosti, ništa više. I definitivno se slažem sa izjavom da je Amerika jedna velika urota. Medijima se ljudima pere mozak, ali barem još uvijek imamo internet gjde se možemo slobodno izražavati.
Eto toliko.

i internet je postao zagađen

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Xanzzu kaže...
Ja isto mislim da su sam zakucali avione. I pogledao sam dosta materijala na netu i ima dosta toga što se ne slaže. A ovo što autor kaže, to su čiste slučajnosti, ništa više. I definitivno se slažem sa izjavom da je Amerika jedna velika urota. Medijima se ljudima pere mozak, ali barem još uvijek imamo internet gjde se možemo slobodno izražavati.
Eto toliko.

i internet je postao zagađen

Najzagađeniji,zato što ga najviše ljudi koristi i svi imaju pristup da pišu što hoće

Fućkaj ga!
17 godina
Bichanich kaže...

Velika je pogreška od strane medija što nečemu tako važnom i takvim pričama koje "drže vodu" puno bolje od službenih priča stavljaju etiketu urote. Mislim da običan čovjek urotu ne shvaća kao nešto ozbiljno i vjerodostojno. Kao npr. urotu da je Elvis živ ili da živimo zapravo u 17. st. tj da je Srednji vjek izmišljen...

Na ljude koji istražuju urote gleda se kao na čudake. Znanstvenici koji rade na nekim "škakljivim" temama često dobiju otkaz, budu izbačeni iz nekog Instituta, nikad se više ne čuje za njih itd.

Još jedna stvar je što su ljudi jednostavno navikli na tanjuru dobivati gotove činjenice (najčešće preko tv-a, ali i preko ostalih medija) pa se stoga uopće ne pitaju što je istina. Ne znaju razmišljati svojom glavom.

Što se konkretno tiče 9.11.

Fascinantno je da neki (ima ih i na forumu) mogu vjerovati u službenu verziju Američke Vlade. Pa ta priča ima toliko rupa i nedostataka da je to apsolutno nevjerojatno. Kako je moguće da se cijeli avion rastali a da tijela (i putovnice) ljudi ostanu čitave? Kako je moguće da je rupa od cijelog aviona puno manja od samog aviona? Kako je moguće da su otmičari nađeni poslije 9.11. živi i zdravi? Kako je moguće da od ne znam koliko snimki (mislim da ih je bilo oko 17) pada aviona na Pentagon do sada objavljena samo jedna službena i baš ona u kojoj se ne vidi gotovo ništa?

Pa zar ne vidite da je cijela Amerika jedna velika urota.

Uzmimo npr. Obamu. Najavljivan je kao veliki spasitelj, kao Mesija. Kad mu je popularnost počela opadati, što se dogodilo: dobio je Nobelovu nagradu za mir. Čime ju je zaslužio. Najavom prestanka rata u Iraku (od koje naravno nema ništa). Veliku većinu svojih obećanja nije, a vjerujem da niti neće ispuniti.

Ako je netko gledao dokumentarac Food.inc (toplo ga preporučam) mogao je vidjeti na kakav način posluju Američke kompanije i kakvi sve ljudi ulaze u Američku Vladu. Apsolutno je strašno da jedna takva Amerika diktira cijelim svjetom.

P.S. Sorry za off topic

Za sad jos recimo vladaju svjetom da iako ih Kina sustize itekak ali i tome ce doc kraj, samo nazalost stradat ce tamo nevini ljudi koji nisu nista krivi jer je politika kriva za sve normalno a ne onaj mali covjek. Previse su oni po svjetu gluposti napravili s svojom bezveznom politikom pa ce to sve doc na naplatu zapravo se cudim kako vec i nije.Cool

15 godina
11.9. zastrašujuće činjenice :O

točno,želiš naći nešto korisno a google ti izbaci miljardu nepotrebnih informacija,trebali bi imati bolje filtere,da ono što su pisali amateri i neznalice ne prikaziva

17 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Velika je pogreška od strane medija što nečemu tako važnom i takvim pričama koje "drže vodu" puno bolje od službenih priča stavljaju etiketu urote. Mislim da običan čovjek urotu ne shvaća kao nešto ozbiljno i vjerodostojno. Kao npr. urotu da je Elvis živ ili da živimo zapravo u 17. st. tj da je Srednji vjek izmišljen...

Na ljude koji istražuju urote gleda se kao na čudake. Znanstvenici koji rade na nekim "škakljivim" temama često dobiju otkaz, budu izbačeni iz nekog Instituta, nikad se više ne čuje za njih itd.

Još jedna stvar je što su ljudi jednostavno navikli na tanjuru dobivati gotove činjenice (najčešće preko tv-a, ali i preko ostalih medija) pa se stoga uopće ne pitaju što je istina. Ne znaju razmišljati svojom glavom.

Fascinantno je da neki (ima ih i na forumu) mogu vjerovati u službenu verziju Američke Vlade. Pa ta priča ima toliko rupa i nedostataka da je to apsolutno nevjerojatno. Kako je moguće da se cijeli avion rastali a da tijela (i putovnice) ljudi ostanu čitave? Kako je moguće da je rupa od cijelog aviona puno manja od samog aviona? Kako je moguće da su otmičari nađeni poslije 9.11. živi i zdravi? Kako je moguće da od ne znam koliko snimki (mislim da ih je bilo oko 17) pada aviona na Pentagon do sada objavljena samo jedna službena i baš ona u kojoj se ne vidi gotovo ništa?

Pa zar ne vidite da je cijela Amerika jedna velika urota.

Uzmimo npr. Obamu. Najavljivan je kao veliki spasitelj, kao Mesija. Kad mu je popularnost počela opadati, što se dogodilo: dobio je Nobelovu nagradu za mir. Čime ju je zaslužio. Najavom prestanka rata u Iraku (od koje naravno nema ništa). Veliku većinu svojih obećanja nije, a vjerujem da niti neće ispuniti.

Ako je netko gledao dokumentarac Food.inc (toplo ga preporučam) mogao je vidjeti na kakav način posluju Američke kompanije i kakvi sve ljudi ulaze u Američku Vladu. Apsolutno je strašno da jedna takva Amerika diktira cijelim svjetom.

P.S. Sorry za off topic

Sa ovim boldanim dijelom se u potpunosti slažem, no mislim da zatupljenije vjeruju ljudi koji su uvjereni da je 9/11 zavjera. Samim pogledom na ovakvu stranicu (kakvih ima mali milion) jasno mi je da autori nisu previše pažnje obraćali na kvalitetu projekta, a samim time su i činjenice vjerojatno upitne kvalitete.

I eto što se događa kad narod krene istraživati. Manipulacija dokazima, izvlačenja izjava iz konteksta i poluistinite činjenice. Nijedna činjenica koju si ti naveo nema valjan izvor. Izvor tih činjenica ili nije poznat ili je to izjavio neki 'svjedok' ili su s onakvih web stranica za koju sam već dao link, a one su pokrenute od običnih građana, a dvije rečenice prije ove sam napisao što se događa kad narod krene istraživati...

Ni ti ni ja ni masa poklonika zavjere nismo završili forenziku, tako da nema potrebe da izigravamo detektive i stvaramo paranoju. Koliko ja znam, većina stručnjaka je prihvatila objašnjenje američke vlade kao valjano, pitanje je samo kome ćeš vjerovati - stručnjacima ili puku.

Nadalje, ako bi vlada SAD-a (najmoćnije države na cijeloj planeti, realno gledajući) išla kreirati zavjeru, ne misliš li da bi, pošto su najbolji, malo bolje to izveli??

Prvo što bi meni palo na pamet kad bi lažirao napad je postaviti eksplozive u zgradu i raznjeti ju te okriviti teroriste. Bez ikakvih aviona u igri, reći samo da su teroristi postavili eksploziv i to je to.

No pretpostavimo da je SAD sam sebe napao te da su u WTC postavljeni eksplozivi... Prvo pitanje koje bi ja postavio bi bilo: Ako se avion zabije u zgradu te se ona sama ne može zbog toga urušiti, čemu je onda dodatno eksplozivima urušavati? Dovoljan je bio efekt udara aviona, sjećam se da je CNN i prije urušavanja zgrade napravio (pre)veliku pompu oko cijelog događaja.

Previše je tu parametara koji su mogli utjecati na okolnosti, teoretičari zavjere su vjerojatno i neke stvari zataškali (ako je avion udario u Pentagon, putnici su vjerojatno umrli i pokopani su, dakle bilo je aviona), možda je i vlada nešto zataškala. Nikada nećemo dobiti sve crno na bijelo i uvijek će skeptici vuči neke sumnje. Na nama je da iz logičnog i nepristranog kuta pogledamo situaciju i razmislimo.

Mene ne interesira ta tema, 9/11 je pobrao previše medijske pozornosti (tko se još sjeća Londona i Madrida?? pff), previše se zaradilo na tuđoj nesreći (tu mislim na glazbu, koncerte, filmove).

Moje mišljenje je da nije bilo apsolutno nikakve zavjere. Napetosti između SAD-a i Bliskog Istoka postoje već dulje vrijeme tako da nije čudno da su ekstremisti odlučili ovako napasti niti je čudno da je SAD (opet) zaratio s Irakom.

~~~ Pička, šolja, kurac ~~~
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 16:51 (i_rambo_plache).
17 godina

Ovo je dobro " vecina strucnjaka je prihvatila objasnjenje americke vlade kao valjano" !Nevinašce Kaj mislis zakaj su to prihvatili jer su morali nema im druge u suprotnom bi ostali bez posla i bili baceni na margine nazalost mnogi su tak i zavrsili koju su digli glas razuma, i ne misle svi tako uopce to je velika zabluda u americi moraju ali okolo po svijetu je sve jasno svima. Svako ko se profesionalno bavi rusenjem zgrada ce ti rec da su ciljano cisto i temeljito srušene avioni sigurno nisu uzrok zakaj su pale. To se stalno spominje ko glavni uzrok pada tornjeva a normalno cista je nebuloza u koju sve manje ljudi vjeruje tj dokazi govore suprotno. A to sigurno nisu izveli nikakvi teroristi izvana to je jednostavno i dugo vremena pripreman posel i na kraju odrađen posel za vise ciljeve. Nesto slicno sad pokusavaju iskombinirat izvan amerike izgleda da bi imali razloga napast Iran, no ako to stvarno i izvedu to ce bit kap koja ce prelit cašu siguno.Nevinašce

17 godina
neaktivan

I ja bih volio misliti da su arapi napali amere, ali ima previse toga sto upucuje na to da je ovo bila zavjera, doduse, davno sam prestao vjerovati da su arapi napali amere, ili su ameri napali sami sebe da imaju ispriku za rat (sto mi zvuci totalno jadno, mislim, koliko ti to jadan moras biti da sam svoju zemlju napadnes) ili su pomogli arapima u napadu, ali da su arapi sve ovo sami napravili nema pojma:

Kako su arapi mogli to sve tako fino isplanirati, oteti avione, a SAD ima tako veliko osiguranje?

Kako se zgrada moze srusiti (WTC) kada avion udari u gornji dio zgrade? Naravno, postavljene bombe unutra.

Nadalje, je li znas da je taj dan srusena i zgrada 7? Je l' znas kako je srusena? Isto onako kako se nagledano ruse stare zgrade.

Je l' znas da NORAD nikad nije zakazao, jedino na dan napada su totalno zakazali, tj., avioni se nesmetano pozabijali u zgrade? Slucajnost?

Kako to da je pola ljudi koji su u sluzbenom izvjescu oteli avione i zaginili nadeno zivo nakon tog dogadaja?

Zasto skrivaju snimke udara u Pentagon?

Mislim, ima toga jos. Gledao sam ja dosta dokumentaraca oko toga. Ameri se jesu potrudili to probati sto bolje zataskati i napraviti da izgleda da su ih arapi sami napali ali neke stvari jednostavno ne mozes sakriti, ne moras ti imati diplomu da shvatis da se zgrada ne moze urusiti ako avion udari u njezin gornji dio. Onako kako se ona urusila, ono su bombe bile postavljenje unutar nje, ima svjedoka koji su jasno culi eksplozije bombi u zgradi, a i strucnjaci su potvrdili to na osnovi brzina rusenja zgrade i ostalih parametara.

Samo sto meni ne ide u glavu kako su oni mogli sami sebe napasti? Jeste da im je trebalo nesto da pokrenu rat u afganistanu jer ne mogu iz cista mira napasti, ali da ovoliku stetu nanesu sami sebi, stvarno mi to nije jasno. Da covjek moze ici toliko daleko u krajnost. Koliko je tu samo ljudi izginilo.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
...

Bio je dokumentarac na hrt-u o 9/11. Uglavnom neki je nobelovac tvrdio da je urušavanje zbog udara aviona jednostavno nemoguće. A bome ako se malo baciš u istraživanje vidjeti ćeš da ima razloga zašto sve inscenirati. 

Ne tvrdim ja ništa, ali da vjerujem u službenu verziju priče, to nikako.

17 godina
Bichanich kaže...

Koje rupe?

"Kako je moguće da se cijeli avion rastali a da tijela (i putovnice) ljudi ostanu čitave"

Ispale kroz prozor aviona? Otkud ti to da se cijeli avion rastalio? Sigurno je ostalo razbacanih djelova u okolici... Kad se automobil zabije u stup, zapali i izgori, i dalje imas netaknutih dijelova koji su izletjeli sa automobila prije nego se zapalio...

"Kako je moguće da je rupa od cijelog aviona puno manja od samog aviona"

Krila aviona su toliko krhka da tesko da mogu napraviti bilo kakvu stetu u betonskoj zgradi, pogotovo kad je rijec o nekakvoj zgradi/bunkeru kao sto je Pentagon.

"Kako je moguće da su otmičari nađeni poslije 9.11. živi i zdravi"

Nije moguce, imas kakav dokaz za ovo?

"Kako je moguće da od ne znam koliko snimki (mislim da ih je bilo oko 17) pada aviona na Pentagon do sada objavljena samo jedna službena i baš ona u kojoj se ne vidi gotovo ništa"

Ovo uopce nije cudno, Pentagon je vojna zgrada, zabranjeno je snimanje, cudno je da su uopce ista objavili.

Think locally, act globally...
17 godina
SupremeCommander kaže...
Bichanich kaže...

Koje rupe?

"Kako je moguće da se cijeli avion rastali a da tijela (i putovnice) ljudi ostanu čitave"

Ispale kroz prozor aviona? Otkud ti to da se cijeli avion rastalio? Sigurno je ostalo razbacanih djelova u okolici... Kad se automobil zabije u stup, zapali i izgori, i dalje imas netaknutih dijelova koji su izletjeli sa automobila prije nego se zapalio...

"Kako je moguće da je rupa od cijelog aviona puno manja od samog aviona"

Krila aviona su toliko krhka da tesko da mogu napraviti bilo kakvu stetu u betonskoj zgradi, pogotovo kad je rijec o nekakvoj zgradi/bunkeru kao sto je Pentagon.

"Kako je moguće da su otmičari nađeni poslije 9.11. živi i zdravi"

Nije moguce, imas kakav dokaz za ovo?

"Kako je moguće da od ne znam koliko snimki (mislim da ih je bilo oko 17) pada aviona na Pentagon do sada objavljena samo jedna službena i baš ona u kojoj se ne vidi gotovo ništa"

Ovo uopce nije cudno, Pentagon je vojna zgrada, zabranjeno je snimanje, cudno je da su uopce ista objavili.

Sve činjenice koje sam iznio su bile ili iz Zeitgeista ili iz sličnih dokumentaraca (npr. Na rubu znanosti) te naravno sa Interneta. Ako nisi pogledao Zeitgeist obavezno ga pogledaj.

15 godina

samo pogledaj nove filmove i serije,u svakoj strašu ljude s arapskim teroristima i opravdavaju svoj OSVAJAČKI rat,nema serije ili filma gdje se ne spominju arapski teroristi i kako je opravdan ratu iraku i afganistanu,radi tkzv.američkog načina života

17 godina
blackalbum kaže...

samo pogledaj nove filmove i serije,u svakoj strašu ljude s arapskim teroristima i opravdavaju svoj OSVAJAČKI rat,nema serije ili filma gdje se ne spominju arapski teroristi i kako je opravdan ratu iraku i afganistanu,radi tkzv.američkog načina života

Ahahaha!

Pogledajte obavezno!

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...
MRK 22 kaže...

evo nešto na novčanici od 20 dolara. 11+9=20.

Evo, da i Ja nešto nešto kažem: znate li da takozvani "broj od vraga 333, broj od isusa 999, a broj od anđela 222 (ne izmišljavam)"? Svaki broj od ovih triju nešto ima 3 znamenke! 3×3 je 9,+ 2 (222) je 11. I opet smo došli do broja 11. Ako zbrojimo (to je već spomenuto) 9 (rujan je 9. mjesec)+11, opet dobivamo 20, što znaći da se sve vrti u krug.
Ali evo, opet mi smo došli do znamenke 11, tako što smo "broj od vraga zbrojili s brojem anđela (3+3+3+2=11)", a opet ne trebamo tako. Možemo opet doći do istog zaključka, tako da zbrojimo"broj od isusa s brojem od anđela (9+2=11)", te opet dobivamo brojku 11. Evo još slučajnosti: znate li da ljudi kažu da je 13. petak nesretni dan? 13= 11 i 333.No dobro, dosta matematike, Te evo još pitanja: ako sve ove slučajnosti dovode do broja 11, koji je onda to broj? Broj Boga?Iznenađen

Kralju pravi si Einstein

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
16 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Po treci put govorim,ljudi su vidili avione sa ulice,i cuo se zvuk motora.

15 godina
razer1911 kaže...
Bichanich kaže...

pa naravno kad su ga ameri sami ZAKUCALI

17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
razer1911 kaže...
Bichanich kaže...

pa naravno kad su ga ameri sami ZAKUCALI

To kaže sveznajuća ekipa iz Zeitgeista i no-name web stranice... Jako relevantno... Baš je super slijepo vjerovati svim teoretičarima zavjere. Čemu razmišljati kad to oni rade umjesto nas?

Ima i puno stvari koje se ne poklapaju u teorijama zavjere, možda sutra napišem što, sad mi se ne da...

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Previše je tu parametara koji su mogli utjecati na okolnosti, teoretičari zavjere su vjerojatno i neke stvari zataškali (ako je avion udario u Pentagon, putnici su vjerojatno umrli i pokopani su, dakle bilo je aviona), možda je i vlada nešto zataškala.

Od kad to, majke ti, teoretičari zavjere išta zataškavaju??

A od aviona nema niti dijelova, a išao je tako brzo da ga niti na snimci nadzorne kamere nema, jer je eto uletio između 2 framea (službena izjava). Vidi se samo eksplozija, zar nisi gledao tu snimku? Izrazito uvjerljivo..

i_rambo_plache kaže...

Moje mišljenje je da nije bilo apsolutno nikakve zavjere. Napetosti između SAD-a i Bliskog Istoka postoje već dulje vrijeme tako da nije čudno da su ekstremisti odlučili ovako napasti niti je čudno da je SAD (opet) zaratio s Irakom.

Ne da ne mislim da nema zavjere, potpuno sam uvjeren da službena verzija smrdi do bola..

A napetost je usljedila nakon niza godina uspješnje suradnje Bush-evih i Bin Ladena, a imali su i zajedničku tvrtku, Bush stariji i Laden. Nisi znao? Jesi još uvijek uvjeren da znaš sve činjenice, pa si formirao dobar stav?

SupremeCommander kaže...
Otkud ti to da se cijeli avion rastalio? Sigurno je ostalo razbacanih djelova u okolici...

Upravo je problem u tome jer dijelova aviona nema..

SupremeCommander kaže...

Zapravo nemaš pojima o konstrukciji aviona, zar ne? Naime rezervoari goriva se nalaze i krilu i dijelu trupa uz krila. Ako avion nosi cca 100 tona goriva, potpuno je logično da krila ne naprave nikakvu štetu, a trup aviona probije bunker kakav je Pentagon. Priče za malu djecu..

SupremeCommander kaže...

Objavili su najbolju snimku s nadzorne kamere, gdje se vidi sama eksplozija, ali ne i avion, jer je između 2 frame-a, pa se baš slučajno ne vidi..

17 godina

Možda teorija urote koju zagovara Zeitgeist nije ili je barem djelomično istinita ali ona priča koju su američke vlasti pokušale nametnuti je prenategnuta i s previše rupa da bi bila istinita.

16 godina
neaktivan
bed kaže...
SupremeCommander kaže...

Objavili su najbolju snimku s nadzorne kamere, gdje se vidi sama eksplozija, ali ne i avion, jer je između 2 frame-a, pa se baš slučajno ne vidi..

Ako se dobro sjećam postoji preko 40 snimaka (ne samo iz pentagona nego i sigurnosne kamere benzijske postaje itd.) koje su mogle snimiti udar aviona. Sve snimke su zaplijenjene od strane FBI-a i još nisu puštene u javnost (osim te navedene snimke koja zapravo ne prikazuje avion)...

Zašto?

15 godina
neaktivan
ahahahahah između 2 framea uletio avion. Sitan neki..
hmda
17 godina
neaktivan
bed kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ne da ne mislim da nema zavjere, potpuno sam uvjeren da službena verzija smrdi do bola..

A napetost je usljedila nakon niza godina uspješnje suradnje Bush-evih i Bin Ladena, a imali su i zajedničku tvrtku, Bush stariji i Laden. Nisi znao? Jesi još uvijek uvjeren da znaš sve činjenice, pa si formirao dobar stav?

Nikad nisam ni rekao da znam sve činjenice, štoviše, rekao sam da, citiram:

"Mene ne interesira ta tema, 9/11 je pobrao previše medijske pozornosti (tko se još sjeća Londona i Madrida?? pff), previše se zaradilo na tuđoj nesreći (tu mislim na glazbu, koncerte, filmove)."

No pošto ste žestoko počeli braniti teoriju zavjere, OVDJE sam rekao da ću se u neko prigodnije vrijeme pozabaviti istraživanjem o 9/11. I to ne preko NN web-stranica, nego preko en.wiki pošto mislim da su tamo najobjektivniji podaci koji su ujedno i nepristrani. Malo sam već i sad pronjuškao i mogu reći da ima dosta materijala o toj temi, tako da sutra očekuj(te) potpun i argumentiran odgovor od mene.

15 godina
neaktivan

U pentagon je udario krstareći projektil....to su potvrdili svjedoci...ali je CIA pokupila sve video zapise sa nadzornih kamera koje su mogle snimiti taj projektil u blizini mjesta gdje je udario....a tornjeve su srušili avioni...gledao sam uživo svojim očima

16 godina
neaktivan

flight 93 sto je iso na bjelu kucu, on je srusen samo glupi ameri nece priznat da su ga ono koknuli.

15 godina
neaktivan

ja mislim da amerika da je htjela bas neki razlog da napadne irak, ne bi srusili dva najveca nebodera u NY, nego bi napravili neku drugu, manju frku..ipak je ogromna steta..

a te sve rupe, i sve to..pa pobogu, dva seljaka iz arabije su im poderala dva najveca nebodera, vas ne bi bilo stid ? xD

skrivanje, rupe u prici i sve to je prosto da sakriju koliko su opusteni i glupi bili kad su sebi tako nesto dopustili..ne skrivaju oni nesto jer su sve planirali ili bla bla, nego skrivaju jer moraju ocuvat povjerenje naroda, da vjeruju i dalje da je amerika najjaca zemlja na svijetu, svemoguca..radije da nekoliko ljudi sa previse vremena misli da je to amerika planirala, nego da cijeli svijet misli kako je ne samo Bush nesposobna budala, nego i cijela amerika..

15 godina
protjeran

ameri imaju najjaču vojsku i oružje, boli ih k za afganistan, vide samo naftu tamo,

a to može svako primijetiti, ima i EU možda razloge svoga postojanja zbog takvih stvari

zbog čeg oni ratuju, zbog neke dvije zgrade ? a i da je tako kako tvrde, opet to nije nikakav vojni napad, nemože se na osnovu toga ratovat. ratuju kao s cijelim irakom zbog grupice terorista.

bilo ih je na početku 20, kasnije svi, osama ovaj, osama onaj,... i tako redom cijeli irak, svi su na kraju teroristi

17 godina
tonyboy kaže...

U pentagon je udario krstareći projektil....to su potvrdili svjedoci...ali je CIA pokupila sve video zapise sa nadzornih kamera koje su mogle snimiti taj projektil u blizini mjesta gdje je udario....a tornjeve su srušili avioni...gledao sam uživo svojim očima

Sam udar velikog Aviona u WTC ak se uopce i dogodili nije to bitno sad zapravo, no takvi udari jednog aviona ak su se dogodili na toj visini ne mogu srusit cjelu zgradu ispod s obzrom na konstrukciju zgrade osim u SF filmovima mozda i to C kategorije takve zgrade ne padaju ko kruške nikad i ne od jednog uadara bilo Aviona ili projektila.Smijeh Sluzbeno se navodi da su bas Avioni uzrok rusenja tornjeva, a to su ciste gluposti za nahranit neupucene i siri krug ljudi koji ne poznaju tematiku no takvih srecom ima sve manje. Pravi uzrok rusenja tornjeva i WTC 7 je Controlled Demolition ili takozvana tehnika Building Implosion ali jos malo naprednija od one koja se koristi obicno a koju nisi izveli nikakvi teroristi a ko je to izvel zna se.Namigiva Evo dole jedan iznimno zanimljiv usporedan video lijevo je zgrada WTC7, a desno je za usporedbu jedna skroz nebitna zgrada koja je samo uzeta za usporedbu. Kak se fino vidi savrseno se poklapa rusenje tj tehnika rusenje objekta koja je demonstrirana na desnoj strani sa rusenjem WTC7 zgrade. Ali cek malo zar nisu americke vlasti rekle da se zgrada WTC7 srusila sama od posljedica rusenja tornjeva,Smijeh zbog toga kaj je kao bila ostecena pa se gle cuda tako fino se srondala ko po špagi dole pa ko jos u to ne bi povjerovao.SmijehBelji se Uglavnom istim tehnikaka su sruseni i tornjevi fino cisto i precizno bez pola muke, a na Avione mozemo zaboravit to je samo veliki show bio koji je odradio svoj posel. Znaci sto bi zapravo bilo Building Implosion ili ona prava, u kratko objasnjeno bi to bilo da se zgrada srusi u finu hrpicu materijala ispod sebe tocno i precizno ne ostecujuci okolinu gle cuda pa to upravo i je 9/11.Cool Znaci ne na stranu ili na neki prazni dio pokraj objekta upravo kao tornjevi bizanci ili zgrada WTC7 to je na ovom drugom linku ili prva slika a ima tamo jos puno materijala o tome pa ko voli nek izvoli. No uglavnom znamo da su tornjevi blizanci isto kao i WTC7 zgrada napravljeni od vrlo velikog udjela celika u konstrukciji. Onda je nemoguce srusit takve objekte tim nacinom kak su sruseni i tom brzinom i tom preciznoscu bez posebnog exploziva velike snage koji reze materijal druga slika pa kak se tu uklapaju onda Avioni.Smijeh Mislim da je ovo dovoljno za svakog da ne bi bilo vise dileme o cemu se tu radi tj kakvoj svinjariji od sluzbene price koja je tolko prozirna da je to smjesno.Cool

http://www.implosionworld.com/index.htm

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 13:58 (rambox).
17 godina
neaktivan

Svaka čast, da mogu dao bi ti 2 thumb up :)

Ma očito je da je riječ o zavjeri. Eto koliko su uspjeli prikriti pa pola ljudi ni ne zna da je zgrada 7, tj. WTC7 srušena taj dan, a kamoli da je srušena na način na koji se kontorlirano ruše zgrade. Ista stvar vrijedi i za WTC. Ne mogu ona dva aviona srusit zgradu, nema pojma.

Doduse, eto ako ima dobrovoljaca, neka netko iznajmi avion, nade neku malo vislju zgradu, nek se zabije u gornji dio zgrade pa cemo bas vidjeti da li ce se srusiti. Naravno, uvjet da prije toga ne postavi C4 unutar zgrade :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
unknown kaže...

"Pošto se na ovom portalu bavimo informatikom koja se u korijenu sastoji od niza jedinica (1) i nula (0), moramo se matematički osvrnuti na događaj koji je prije sedam (7) godina promijenio svijet, famozni jedanaesti (11). rujan (9). Naravno, riječ je napadu na WTC u New Yorku, a tekst...

* * *

Otprilike ovdje sam prestao citati, ukljucio se switch protiv smežuravanja mozga. :(

From dying heaven To living hell
17 godina
protjeran
razer1911 kaže...
blackalbum kaže...

ja sam uvjeren da su amerikanci sami zakucali avion,da bi mogli napasti afganistan i irak,ponašaju se kao rimsko carstvo,i da je ostao onaj stari presjednik već bi bio treći svjetski rat,ili bi prema njemu išlo

Ima slike tih ubojica kada su se ukrcavali u avion.Ostalo su teorije zavjere

Ajd ne budi lijen, pa malo istrazuj ko su bili oni navodno, ko je od njih pilotirao kad su oteli avion (i pogledaj kaj veli instruktor leta od doticnog teroriste tj. jeli ovaj bio sposoban vozit Cessnu), pogledaj sluzbenu listu tih terorista samoubojica i potrazi kolko ih se kasnije javilo da su zivi (kaj su uskrsnuli???), odgovori mi kak je papirnata putovnica prezivjela napad na blizance, a cijeli avioni su vaporizirani itd...

Samo s jednim se slazem s tobom, da je to sve teorija zavjere, ali ne od strane Osame vec od strane SAD-a (tkz. inside job).

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
. I to ne preko NN web-stranica, nego preko en.wiki pošto mislim da su tamo najobjektivniji podaci koji su ujedno i nepristrani. Malo sam već i sad pronjuškao i mogu reći da ima dosta materijala o toj temi, tako da sutra očekuj(te) potpun i argumentiran odgovor od mene.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:About

Ajd prvo to prouci.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice