Pozdrav forumašima i gostima,
prije par godina sam dobio Motorolu Defy Mini od t-coma. Radila je super dok ju nisam prijatelju posudio.
Ugl. stavio je tele2 mobile net sim karticu u mobitel i 3 puta upisao krivi pin.
Od onda imam poruku no sim card iako je unutra original sim koji sam koristio prije tog problema.
Mobitel radi u drugim funkcijama najnormalnije: može na wifi i ostalo. "Samo" nema mreže.
Mislio sam da je možda zaključan te sam dao poznatom lokalcu koji otključava mobitele.
On nije uspio te je odustao(i nije naplatio). Nakon toga sam poslao t-com na servis pošto je i dalje bio pod garancijom,
i to preko tog lokalca koji je otključavao(jer je on ovlašten za slanje na servis). Nakon tjedan dana mi je vratio mobitel i rekao
da su mu u servisu rekli kako je greška u matičnoj(LAŽ), jer isti dan su me nazvali direktno iz servisa i rekli kako je netko neovlašteno
otvarao mobitel i prekinuo mi garanciju. To je jedino mogao napraviti isti taj lik koji ga je i pokušao otključati.
Ugl. tkome se dalo čitati, ukratko sam opisao sve što se desilo mobitelu.
Mobitel sada koristim kao mp3 dok trčim pošto je vodootporan.
Zanima me, ako netko zna, dali je moguće mobitel 100% osposobiti?
Dali je potreban reboot kao u stilu PC-a? Nije mi problem potražiti tutorial i to naučiti napraviti,
no ne želim gubiti vrijeme ako mi ne bi riješilo problem.
Unaprijed se zahvaljujem svima koji bi mogli pomoći ili dati savjet.
Lp,
Lynx iz Rijeke.
P.S. Pokušao sam i sa master resetom, ali ništa nije riješilo.