Pomoć: BAD COMPANY 2

poruka: 7
|
čitano: 1.410
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Molim od iskusnih malu pomoć.

Kupio sam rabljeni Battlefield Bad Company 2 s original pakiranjem. Prvi vlasnik je igrao igru par mjeseci. Igra je uredno instalirana s cd keyem, instaliran punkbuster i skinuti svi updejti. Prilikom instaliranja sam stavio opcjiu da radi online checking a ne da dvd bude stalno u ladici!

pokrenem igu, idem na LOGIN i upišem na login to your existing EA Account e-mail address i password i nakon accept terms of service dobijem enter your serial key.

I sad pri upisu istog dobijem the registred code is allready in use!

Ima li itko kakav savjet da sam nešto krivo napravio?

Znači= dao mi je svoj account s bad company 2 (mail i pass) i kad se logiram prihvati ga ali nakon toga mi trazi serial i javi mi da je the registred code is allready in use!

Neznam šta to znaći jer da je krivi EA account nebi me primio kad upišem mail i pass.

Momak koji je prodao account isto nezna što je u pitanju jer se on logirao s maill i pass i radilo mu je?

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kada instalaš tako da ne trebaš koristiti cd, imaš samo određeni broj instalacija koje možeš napraviti (5 ako se ne varam).

Možda ih je lik sve ispucao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomoć: BAD COMPANY 2

Aha.

Možda je rješenje reinstal i da stalno DVD bude u ladici?

Kontaktirat ću prvo suport službu. tnx.

15 godina
neaktivan

Ne znam kako ti se to dalje tretira, postoji mogućnost da ćeš morati kupiti novi cd key.

Ta fora mi je glupost žešća i iskreno me zanima što će ti reći.

Ajde mi pliz javi barem na pm što su ti rekli, jer sam i ja isto instalirao da ne moram koristiti cd, pa me brine što će biti kada budem radio reinstalacije kompa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Riješeno. Tip mi dao krivo EA account name (1 slovo viška)....jbg

Ali mi nije jasno zašto se samo 10 puta može instalirati igra da netraži dvd da bude prisutan? več mi je 4 puta ispucano. Koje su im to ideje??

I može netko ukratko objasniti put kako da igram na bug online serveru? Tnx

15 godina
neaktivan

Stavi pod game mode RUSH -> u search polje utipkaj BUG -> klikni search. Eto sva magija.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
protjeran
witch from the east kaže...

Riješeno. Tip mi dao krivo EA account name (1 slovo viška)....jbg

Ali mi nije jasno zašto se samo 10 puta može instalirati igra da netraži dvd da bude prisutan? več mi je 4 puta ispucano. Koje su im to ideje??

I može netko ukratko objasniti put kako da igram na bug online serveru? Tnx

Sad zasuči rukave i reci AJMO...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice