Ograničenje WIFI-ja

poruka: 11
|
čitano: 3.611
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Ograničenje WIFI-ja

Imam problem,a ne mogu ništa adekvatno "izguglati"

Zamislite situaciju:Igram online,konkretno avio simulacije i taman u žaru borbe ms mi skoci na 2000 i žvajznem sa avionom u zemlju!

Nije ništa strašno,samo mi se netko prištekao na wifi i downloada nešto!

Taj netko su mi ili sin ili supruga ili susjed,nisu oni uvjek "krivi",jer cesto njihovi androidi skidaju nekakav update.

E pošto ja placam net,hocu da budem gazda!

Ima li ikakav program da ja fino mogu ograničiti,zabraniti njima net kada ja to hocu i isto tako klikom im dozvoliti,kada ja to hocu?

Uglavno, razumijete me!

Svi se spajamo na net preko wifija na T-comov router ZTE MF283 4G

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 20:22 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ograničenje WIFI-ja

Ako taj router ima QoS (Quality of Service), s tim možeš ograničiti brzinu korisnicima Wi-Fija.

13 godina
Marko :D kaže...

Ako taj router ima QoS (Quality of Service), s tim možeš ograničiti brzinu korisnicima Wi-Fija.

Markane taj router ima ON/OFF tipku i to je to sto ja znam o njemu XD!

Ok,znam uci u njega preko 192.168.0.1 i to je to sto se ja kuzim u routere

14 godina
neaktivan
Ograničenje WIFI-ja

Ako ti se da zafrkavati pogledaj malo ovu stranicu tu su custon fimware, tako da ako ima na popisu tvoj router napravi update, preko toga ćeš dobiti razne mogućnosti kao da si kupio neki router višeg ranga tako da imaš razne opcije za ograničivanje brzine itd

UPDATE: naknadno sam 'tvojim postom iznad' vidio da se ne kužiš najbolje u te stvari 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 20:47 (jigsaw5063).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pa uđi u njega i pogledaj malo u meniju ima li gdje QoS. 

14 godina
suspendiran
Ograničenje WIFI-ja

Promijeni wi fi sifru dok igras, a poslije vrati na staru.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Marko :D kaže...

Pa uđi u njega i pogledaj malo u meniju ima li gdje QoS. 

Imam lozinku na routeru,a nije     admin ili 0000 (kako piše u upustvu),Shupak iz T-scuma je bio zbog drugoga problema i rekao je da oni stavljaju nekakvu svoju lozinku.

Zanimljivo je to sto sam router jucer restartirao i nije izbrisao lozinku?

Cryogenic kaže...

Pa to i nije baš nekakvo kvalitetno rješenje!

14 godina
neaktivan

I ja sam od Amisa dobio račun korisnik na kojem mogu mijenjati samo postavke wirelessa, pa sam malo kopao po routeru i pronašao lozinku od administratora. Vrlo jednostavno.

14 godina
suspendiran
Milka30 kaže...

Cryogenic kaže...

Pa to i nije baš nekakvo kvalitetno rješenje!

zašto? minuta posla, spojis se na wi fi sa novom sifrom i vratis staru i spojis se sa starom, ti bi ono jedan klik i da cijeli svijet pleše oko tebe, e pa rodjo, i got bad news for you

13 godina
Cryogenic kaže...

zašto? minuta posla, spojis se na wi fi sa novom sifrom i vratis staru i spojis se sa starom, ti bi ono jedan klik i da cijeli svijet pleše oko tebe, e pa rodjo, i got bad news for you

Ma problem mi je uci u router jer je zasticen lozinkom koju ne znam i tu prestaju sve opcije.

Defaultna lozinka je admin,no T-com tehnicar iz nekakvoga cudnoga razloga mjenja lozinku njima samo znanu.Rekao mi je da im je to "praksa" jer na taj nacin "štite" postavke routera,da se ne bi nesta shebalo!

Traziti cu da mi ukine lozinku!

Meanwhile,saznao sam da je program kojega tražim Net nanny,navodno nudi sve to,pa cak i više.

Moram probati pa javim!

9 godina
odjavljen

Net nanny nije rjesenje za tebe jer ne sluzi tome sto tebi treba. Kupi drugi router koji ima qos i nakaci na tcomov i sve preusmjerni preko tog novog i na njemu podesi da tvoj kmp ima prioritet. Telekom zakljuca router jer je podesen da se kaci na njih i ako ce svaki korisnik prckati po njemu imali bi milion reklamacija svaki dan....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice