Downlodao sam deamon tools i sada kad hocu na internet,a imam mozzilu otvara mi stranicu od demoon toolsa...
Pa može li mi itko reci kako da to maknem,da opet bude mozzila...
Downlodao sam deamon tools i sada kad hocu na internet,a imam mozzilu otvara mi stranicu od demoon toolsa...
mislim da trebaš ukloniti deamon tools toolbar koji dobiješ s programom i sve če radit
ides na tools - options - pod homepage napises www.google.com il kaj vec zelis, usput deinstaliraj taj search bar ako imas, a mislim da imas
jel ga možeš naći u programima..deamon toolbar i search engine pa ga deinstaliraj, jer se postavio kao defaultni
ili probaj gore desno u tražilici:menage search angines,pa stavi google na default,makar teško bez deinstalacije
ides na tools - options - pod homepage napises www.google.com il kaj vec zelis, usput deinstaliraj taj search bar ako imas, a mislim da imas
a mogu li je izbrisat mozzilu..pa je ponovo skinuti pa,me zania bi li ovaj daemon tools ostao.....jer ja sam izbrisao njegov folder
to je pitanje,mislim da njie dovoljno obrisat,jer se zabio u registar..
možeš probat s registry cleanerom,ili ako imaš već neki na kompu..provjereni jasno.
mozete ovo komotno prijaviti kao spam,briga me , ali neznam dali ste primjetili da vecinom ljudi traze pomoc oko necega sto se tako jednostavno moglo izbjeci samo da se malo procitalo nesto tokom instalacije a ne samo tipkati next ko da ti zivot ovisi o tome iliti sto bi moj kolega rekao , next,next,swedish.... inace se u samoj instalaciji daemon toolsa mogla odabrati postavka dali ili ne postaviti daemon tools trazilicu kao defaultnu i sve se rijesi postavljanjem ili micanjem najobicnije kvacice.....
mozete ovo komotno prijaviti kao spam,briga me , ali neznam dali ste primjetili da vecinom ljudi traze pomoc oko necega sto se tako jednostavno moglo izbjeci samo da se malo procitalo nesto tokom instalacije a ne samo tipkati next ko da ti zivot ovisi o tome iliti sto bi moj kolega rekao , next,next,swedish.... inace se u samoj instalaciji daemon toolsa mogla odabrati postavka dali ili ne postaviti daemon tools trazilicu kao defaultnu i sve se rijesi postavljanjem ili micanjem najobicnije kvacice.....
A zašto postoji forum nego da ljudi pitaju što im nije jasno makar to bio najjednostavniji problem?
hvala na pomoći uspio sam ga uklonit sa tražilice,preko toolsa.....