Pozdrav ekipa,
Evo ovako spojen sam na kvartovsku mrezu za net (nemam pristup modemu) i uvijek dobijem istu IP adresu zanima me da li
ju mogu promijeniti i kako ?
Spojen sam wirlesom i imam vistu :)
Unaprijed hvala !
Pozdrav ekipa,
Evo ovako spojen sam na kvartovsku mrezu za net (nemam pristup modemu) i uvijek dobijem istu IP adresu zanima me da li
ju mogu promijeniti i kako ?
Spojen sam wirlesom i imam vistu :)
Unaprijed hvala !
Možeš koristiti proxye ili VPN!
Recimo skinešovaj program i preko njega surfaš! A razlog zbog kojeg želiš mjenjati IP?
Treba mi detaljnije objasnjenje bas se dobro ne kuzim u to....a razlog cu ti u Privat poslat :)
Napravi spoof MAC adrese i flush DNS-a. Sretno.
Napravi spoof MAC adrese i flush DNS-a. Sretno.
Molim te objasni detaljnije :)
Ma jako je jednostavno s ovim programom to uraditi.
Dakle skineš program KLIK i raspakiraš ga iz ove .zip arhive te ga jednostavno pokreneš (ne treba instalacija) Program će ti prikazati da je uspješno spojen na server i automatski pokrenuti Internet Explorer i to je to..
možeš još otići na stranicu whatismyipaddress.com i provjeriti dali ti se IP promjenila- a sigurno da jeste..
Jako je sporo da li postoji neki drugi nacin ?
ima dosta tih programa tunnelbear je jedan od njih nisam primjetio da mi je nesto spor http://www.tunnelbear.com/ , zatim imas jos i TOR mrezu no nece ti se svidjeti zbog sporosti
Edit: da napomenem tunnelbear nudi samo 500 megabajta prometa,mozes poslati tweet i dobit 1 gigabajt,a sve vise od toga ces nazalost morati kupiti program