Dijeljenje failova preko mreže

poruka: 9
|
čitano: 1.425
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

spoio sam par dva laptopa doma u mrezu, ali neznam kako da s jednog na drugi posaljem neki file, primjerice dokument ili sliku...

naznam dali se to mora preko control panela ili desni klik pa send...

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Dijeljenje failova preko mreže

Start - My Network Places    i tamo nađeš drugi laptop koji je spojen...onda uđeš u njega i vidiš sve foldere i fileove koje imaju i kopiraš si na drugi taj file ili šta li već...nemam 2 laptopa ali tako smo se povezivali u srednjoj među računalima i kopirali zadatke jedni od drugih :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 23:39 (njonji).
15 godina
neaktivan

Prvo moras imati aktiviran file&folder sharing i da bi nakon toga pristupao mreznim resursima oni moraju biti shareani (desni klik na neki folder, ili cak cijelu particiju, odaberi sharing i podesi odgovarajuce opcije)

btw. imas gresku u naslovu, valjda zelis djeliti datoteke (fileove) a ne neuspjehe (failove) Smijeh

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 0:27 (rustweaver).
15 godina
neaktivan

nemam to netwok places, koristim windows 7, jel se moze u njoj, ponavljam ovdje nema my network places, bar ne pod tim nazivom???

pliz pomoc, moram sa braticem poslat neke igrice a ni on ni ja nemamo dovoljno velike usb-ove

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
17 godina
neaktivan
17 godina
protjeran

kako si ih spojio u mrežu.ako je na oba win 7 lako se pronađu. public folder i u njega iskopiraj tu igru ,prebacuj.kod win 7 je to lako.

Z
17 godina
neaktivan

fail

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisu oba 7ice PC mu je XP, laptop Vista a drugi laptop Linux (btw jel mogu slat fajlove i na njega)

17 godina
neaktivan

AJd prouci link koji ti dadoh i nemoj ocekivati da ti mi sve napravimo. Procitaj ovo gore i znat ces to napraviti i sam a usput ces nesto i nauciti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice