spoio sam par dva laptopa doma u mrezu, ali neznam kako da s jednog na drugi posaljem neki file, primjerice dokument ili sliku...
naznam dali se to mora preko control panela ili desni klik pa send...
spoio sam par dva laptopa doma u mrezu, ali neznam kako da s jednog na drugi posaljem neki file, primjerice dokument ili sliku...
naznam dali se to mora preko control panela ili desni klik pa send...
Start - My Network Places i tamo nađeš drugi laptop koji je spojen...onda uđeš u njega i vidiš sve foldere i fileove koje imaju i kopiraš si na drugi taj file ili šta li već...nemam 2 laptopa ali tako smo se povezivali u srednjoj među računalima i kopirali zadatke jedni od drugih :)
Prvo moras imati aktiviran file&folder sharing i da bi nakon toga pristupao mreznim resursima oni moraju biti shareani (desni klik na neki folder, ili cak cijelu particiju, odaberi sharing i podesi odgovarajuce opcije)
btw. imas gresku u naslovu, valjda zelis djeliti datoteke (fileove) a ne neuspjehe (failove)
nemam to netwok places, koristim windows 7, jel se moze u njoj, ponavljam ovdje nema my network places, bar ne pod tim nazivom???
pliz pomoc, moram sa braticem poslat neke igrice a ni on ni ja nemamo dovoljno velike usb-ove
kako si ih spojio u mrežu.ako je na oba win 7 lako se pronađu. public folder i u njega iskopiraj tu igru ,prebacuj.kod win 7 je to lako.
fail
nisu oba 7ice PC mu je XP, laptop Vista a drugi laptop Linux (btw jel mogu slat fajlove i na njega)
AJd prouci link koji ti dadoh i nemoj ocekivati da ti mi sve napravimo. Procitaj ovo gore i znat ces to napraviti i sam a usput ces nesto i nauciti.