Ovako planiram naručiti komponente posto sam iz Požega pa nema baš neki izbor jeftinih trgovina. Sad me zanima malo sam tražio po internetu i našao da ove tri imaju najeftinije cijene pa me zanima jel ima tko iskustva s njima u zadnje vrijeme i koju bi mi preporučio, znam jedino da mi je jedan frend naručivao u diskontu i sve je prošlo dobro a za ove druge neznam pa ako može neka sugestija. Čini mi se koliko sam vidio da je protis najeftiniji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cijene su im više-manje slične ... više ovisi o trenutnom stanju zaliha obzirom na kretanje tečaja (dolar je dosta porastao u zadnje vrijeme). Kupovao sam kod svih i nije bilo problema, ali ipak bi dao glas ADM-u jer je pravi dućan sa vlastitim skladištem i servisom za razliku od Diskonta i Protisa koji su čisti web-shopovi. Također i Telebit ima ok cijene, a vjerujem da se i tamo može dogovoriti isporuka poštom.
... ima još jedna trgovina, ovdje ne spomenuta, CIUX Trgovina, kod kojih ja već 7 godinu kupujem, a u koju također fizički možete ući, imaju kao ADM svoj prostor, servis, skladište i još Web Shop tko ne može osobno doći.
U njihovom servisu sam također popravio mobitel, gdje ga u svom gradu nisam u 2 bolja servisa mogao.
Jako rijetko, ne pamtim da mi se nedavno dogodilo da nešto nisu odmah imali na skladišu, a kada od njih naručim preko weba, kada mi se ne da doći osobno, jer ipak stanujem 50km daleko, oni mi uvijek u paket stave neku sitnicu koju nisam platio, znak pažnje. To nitko ne radi, a kod svih sam kupovao, zato kod njih ostajem!
Cijene su im više-manje slične ... više ovisi o trenutnom stanju zaliha obzirom na kretanje tečaja (dolar je dosta porastao u zadnje vrijeme). Kupovao sam kod svih i nije bilo problema, ali ipak bi dao glas ADM-u jer je pravi dućan sa vlastitim skladištem i servisom za razliku od Diskonta i Protisa koji su čisti web-shopovi. Također i Telebit ima ok cijene, a vjerujem da se i tamo može dogovoriti isporuka poštom.
Protis ima svoju fizičku poslovnicu i skladište. Portio je webshop.