Web shop???

poruka: 4
|
čitano: 1.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Web shop??? Diskont vs Protis vs ADM

Ovako planiram naručiti komponente posto sam iz Požega pa nema baš neki izbor jeftinih trgovina. Sad me zanima malo sam tražio po internetu i našao da ove tri imaju najeftinije cijene pa me zanima jel ima tko iskustva s njima u zadnje vrijeme i koju bi mi preporučio, znam jedino da mi je jedan frend naručivao u diskontu i sve je prošlo dobro a za ove druge neznam pa ako može neka sugestija. Čini mi se koliko sam vidio da je protis najeftiniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Web shop??? Diskont vs Protis vs ADM

Cijene su im više-manje slične ... više ovisi o trenutnom stanju zaliha obzirom na kretanje tečaja (dolar je dosta porastao u zadnje vrijeme). Kupovao sam kod svih i nije bilo problema, ali ipak bi dao glas ADM-u jer je pravi dućan sa vlastitim skladištem i servisom za razliku od Diskonta i Protisa koji su čisti web-shopovi. Također i Telebit ima ok cijene, a vjerujem da se i tamo može dogovoriti isporuka poštom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 14:44 (Mladen).
13 godina
neaktivan

... ima još jedna trgovina, ovdje ne spomenuta, CIUX Trgovina, kod kojih ja već 7 godinu kupujem, a u koju također fizički možete ući, imaju kao ADM svoj prostor, servis, skladište i još Web Shop tko ne može osobno doći.

U njihovom servisu sam također popravio mobitel, gdje ga u svom gradu nisam u 2 bolja servisa mogao.

Jako rijetko, ne pamtim da mi se nedavno dogodilo da nešto nisu odmah imali na skladišu, a kada od njih naručim preko weba, kada mi se ne da doći osobno, jer ipak stanujem 50km daleko, oni mi uvijek u paket stave neku sitnicu koju nisam platio, znak pažnje. To nitko ne radi, a kod svih sam kupovao, zato kod njih ostajem!

13 godina
neaktivan
Mladen kaže...

Cijene su im više-manje slične ... više ovisi o trenutnom stanju zaliha obzirom na kretanje tečaja (dolar je dosta porastao u zadnje vrijeme). Kupovao sam kod svih i nije bilo problema, ali ipak bi dao glas ADM-u jer je pravi dućan sa vlastitim skladištem i servisom za razliku od Diskonta i Protisa koji su čisti web-shopovi. Također i Telebit ima ok cijene, a vjerujem da se i tamo može dogovoriti isporuka poštom.

Protis ima svoju fizičku poslovnicu i skladište. Portio je webshop.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice