Eto zanima me neka dobra tv kartica za pc koju mogu kupiti do 300kn. Posto nemam vanjsku antenu da li su uopce dobre ove male koje se dobiju sa njima? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne stignem procitati sve, tako da vas molim da sporije odgovarate. Hvala
Pokrenia si drugu temu na istu temu koji si vec prije pokrenia. Moj odgovor ti je na prvoj temi u vezi ove teme koju si pokrenia, a isto tako ima i jako puno istih tema koje ti nisi pokrenuo u vezi obe tvoje teme, pa lipo citaj i trazi odgovor.
male antene sto dobijes sa karticom meni nisu nikada nista uspjele hvatati,ali ja nisam nikad bio na idealnom mjestu za hvatanje signala.vanjska antena ti je najbolja stvar za bilo koju antenu,ali i kucna moze posluziti.ova mala sto dobijes nevjerujem da ce te usreciti.bolje su ti kartice koje su pci nego usb jer su usb kartice pre osjetljive,ali rade i one.
ja imam ovu:http://www.ronis.hr/tv-kartice/1053/tv-kartica-hauppauge-wintv-ministick/0901409/ i posto nemam bas neki extra signal,nesmijem ju dirati jer odmah gubi signal.znaci namjestis ju i nediraj:)prije nje sam imao neku sa ebaya.s tom je bilo jos vise problema
Pokrenia si drugu temu na istu temu koji si vec prije pokrenia. Moj odgovor ti je na prvoj temi u vezi ove teme koju si pokrenia, a isto tako ima i jako puno istih tema koje ti nisi pokrenuo u vezi obe tvoje teme, pa lipo citaj i trazi odgovor.
Hvala sto si me podsjetio, no nema bas tema o Novim tv karticama, a jos manje o njihovim antenama jer sam trazio.