Slaganje servera

poruka: 8
|
čitano: 1.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Slaganje servera
E ljudi znaci ovak.planiram otvorit site i slozit server.sad mi je jedino bed dali postoji neki hard za site tipa pirate baya od nezz cca40terabajta ili to moram kupovat hard po hard od npr 5terabajta.svaki savjet u vezi slaganja kompa ili site-a je dobrodošao.unaprijed hvala
woodkid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Slaganje servera
slick405 kaže...
E ljudi znaci ovak.planiram otvorit site i slozit server.sad mi je jedino bed dali postoji neki hard za site tipa pirate baya od nezz cca40terabajta ili to moram kupovat hard po hard od npr 5terabajta.svaki savjet u vezi slaganja kompa ili site-a je dobrodošao.unaprijed hvala

A što želiš raditi?

12 godina
neaktivan
Znaci ovak.zelim napravit stranicu na koju ljudi dođu i imaju svoj username i password i stave neke stvari na taj moj hard i da to moga skinut natrag,tipa imas filmove na hardu i nemas di s njima i platis mi na ziro racun otprilike 100kuna za 6mjeseci kj ti ja to cuvam na hardu i imas stalni pristup svojim stvarima uz username i pasword.e i sad me ne brine slaganje stranice jer to znam,jedino kj me brine taj hard.tak da trebam tuđa misljenja i znanja.ako zelite pomoc,hvala.
woodkid
17 godina
slick405 kaže...
Znaci ovak.zelim napravit stranicu na koju ljudi dođu i imaju svoj username i password i stave neke stvari na taj moj hard i da to moga skinut natrag,tipa imas filmove na hardu i nemas di s njima i platis mi na ziro racun otprilike 100kuna za 6mjeseci kj ti ja to cuvam na hardu i imas stalni pristup svojim stvarima uz username i pasword.e i sad me ne brine slaganje stranice jer to znam,jedino kj me brine taj hard.tak da trebam tuđa misljenja i znanja.ako zelite pomoc,hvala.

Moraš onda imati nešto visokokapacitetno, visokodostupno, redundantno i s nekakvim backupom. Jeftinije ti je taj storage as a service unajmiti nego raditi.

17 godina
slick405 kaže...

Valjda znas da ti taj server mora biti na nekom mjestu di se moze ponudit optika :)

A hard... To je u biti najmanji problem :)

Pohranjivat videodatoteke, huh, nisi bas nezahtjevan :D

Ili je u igri neka WiFi udruga ?

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 20:30 (Batista).
12 godina
neaktivan
Slaganje servera
Jeftinije je u pocetku ali poslje dok placas najam na kraju i ne ispadne bas jeftinije a i nemam full kontrolu nad sitom ko kad bih si doma slozio. ;-) Hahaha to je bio sam primjer pohrane,moze bilo kj sam da se da zaradit :D Haha Nije,razmisljo sam i o tome al osto sam na ovoj ideji ;-)
woodkid
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Slaganje servera
Ljudi sam rokajte prijedloge svaki je dobrodosao a ak uspije mozda se nadjemo i na kakvoj pivici il kavi ;-)
woodkid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
slick405 kaže...
Jeftinije je u pocetku ali poslje dok placas najam na kraju i ne ispadne bas jeftinije a i nemam full kontrolu nad sitom ko kad bih si doma slozio. ;-) Hahaha to je bio sam primjer pohrane,moze bilo kj sam da se da zaradit :D Haha Nije,razmisljo sam i o tome al osto sam na ovoj ideji ;-)

Pa za start ti treba bar neki jaki NAS, da ne govorim DAS / SAN. Računaj za toliko TB cca 10k eura u startu.

O ostalom da ne govorim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice