Savjet za router

poruka: 2
|
čitano: 692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Savjet za router

Pozdrav,

Naime imam trenutno router thomson TG782i, ali signal za wi-fi mi nije dovoljno jak pošto živim u kući dvokatnici. Sada me zanima dali bi se isplatilo kupiti novi router s većim dometom signala ili je jednostavno kuća prevelika :D 

Gledao sam nešto tipa ovakvog routera pa molim mišljenja: http://www.links.hr/?naziv=adsl-router-tp-link-tl-wr1043nd-4-port-switch-10-100-1000-bezicni-gigabit-router-usb-2-0&option=artikl&id_artikl=053.524.053&tab=opis

Isto tako imam t-com flat internet s 4mbps ali bi prelazio iduci mjesec na 10 ili više mbps.

Unaprijed hvala. :))

The way of the Samurai.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Savjet za router

Ne znaš hoće li ti odgovarati dok ne probaš. Nego, jesi umjesto toga razmišljao možda o extenderima/repeaterima (proširiteljima mreže, "ponavljačima" signala)? Naime, ako ti je ovaj router dovoljno dobar za jedan kat, uređaji na tom katu bi ti koristili postojeći router, a extender bi stavio između tog postojećeg routera i uređaja na drugom katu. Ovo je recimo jedan takav extender.

Najbolje bi ti možda bilo da pitaš u firmi kod koje namjeravaš kupiti uređaj da li ga možeš vratiti/zamijeniti za drugi ako utvrdiš da ti uređaj ne odgovara. Neke firme će ti omogućiti da vratiš uređaj u roku od 7 ili koliko već dana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice