Pomoc oko njemackog sata/radia

poruka: 8
|
čitano: 1.845
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

pronaso sam stari sat/radio koji je na njemackom, takoder se nekako drukcije  podesava vtrijeme i alarm, postavio sam slike pa tko ima neku ideju kako podesiti sat? ulkjuciti iskljuciti alarm itd

p.s. evo linka do trece slike koja nije mogla stati zbog velicine :http://i49.tinypic.com/1z1y42a.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 22:10 (Imsovcanin).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoc oko njemackog sata/radia

-mora uhvatiti radio signal (iza ponoći...) postavi ga na neko mjesto .. par sati. Što višlje i što manje armiranih zidova (ako je antena ispravna, do jutra će imati točno vrijeme).

Radio signal odašilje npr Berlin.

Alarm? pa mora biti neki plus-minus i set.. tipkaj, nemaš što pokvariti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

taj sat je stariji od mene... cisto sumanjam da moze sam namjestit vrijeme

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

ako mi prevedeš što piše iznad tipki kod ekrana, objasnit ću ti...samo neznam njemački...

dakle treba bit tipka "vrijeme" koju držiš i onda tipkama "sat" i "minute" podešavaš...za alarm je isto samo držiš tipku "alarm"

@ihush...malo si pobrkao nešto, neide to tako :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
moderator

zapravo, po mojem poznavanju njemačkog (koje je u rangu poznavanja eng. kod Ingrid), probaj držat treću tipku s lijeva i onda sa dvije sljedeće podešavat sat

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

schlummer -> drijemez 

al/aus -> to su kratice, nisam mogo naci sta to znaci

Zeit-> vrijeme

min-> ne treba prijevod

stunde-> sat

schlaf-> spavati

(google translate)

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

probaj kako sam rekao...

uvjeren sam da je druga za alarm, a treća za sat (treba ih držat, ovisno što želiš) i onda sa slijedeće 2 podešavaš

17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
al/aus -> to su kratice, nisam mogo naci sta to znaci

Vjerojatno alarm i ausschalten (iskljuciti).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice