GTA 4 pri ovoj konfi

poruka: 15
|
čitano: 2.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTA 4 pri ovoj konfi

Zanima me koliko ću moć uživat u GTA 4 i pri kojim detaljima sa sljedećom konfom:

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz, 2194 MHz

Gigabyte Radeon HD4670, 512MB DDR3

3 GB DDR2

Ispričavam se ako sam temu otvorio u krivom dijelu foruma...nisam se mogao odlučiti gdje smjestit thread..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4 pri ovoj konfi

Pošto gta iv opterećuje procesor moj savjet ti je da kupiš core2 proc ili da klokneš ovaj svoj.

...grafa je u redu. Imam ostu takvu samo s ddr4 memorijom.

...rama ima dovoljno.

Po meni jedino usko grlo je proc, njegov takt.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA 4 pri ovoj konfi

ma znam...al kratak sam s parama..zapravo još nisam ni kupio tu grafulju..

a pošto nisam vješt s clockanjem ne želim riskirati..

a kolko je uopće igriva s ovom konfom?

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
GTA 4 pri ovoj konfi

na medium postavkama.

Probaj instalirati ako možeš nabaviti igru.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ko bog..medium me može zadovoljit =)

a kolki framerate bi mogao bit.. nadam se da neće trzat na medium =)

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
GTA 4 pri ovoj konfi

Ha nemznam dali će baš na medium. Ovisi koja rezolucija.

Meni sa E4400 cloak 2x3150, 4 GB 800MHz i XFX 8800GTS 685/1000, sve na medium, osim rendering Very High, bench baci oko 40FPS avarage. A to nema veze jer kada dođeš u centar po danu FPS mi se vrti oko 25-33! Morat ćeš dignut procesor jer je slab.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma meni i odgovara na low..sve dok ne trza.. i dok teče donekle glatko =)

a kako bi se ova konfa ponašala na recimo NBA 2k9 il FIFA-i 09 ?

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ha nemznam dali će baš na medium. Ovisi koja rezolucija.

Meni sa E4400 cloak 2x3150, 4 GB 800MHz i XFX 8800GTS 685/1000, sve na medium, osim rendering Very High, bench baci oko 40FPS avarage. A to nema veze jer kada dođeš u centar po danu FPS mi se vrti oko 25-33! Morat ćeš dignut procesor jer je slab.

Treba uzeti u obzir i patch i najnovije drivere...s njima dobiš par fps-a.
17 godina
GTA 4 pri ovoj konfi

Najnoviji patch i najnoviji driveri su gore. Bez patcha su bila, dva, tri FPS-a manje.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 20:58 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

definitivno ti je proc ''usko grlo'' al ok mogo bi na nekakim med detalijma igrat. :P

16 godina
neaktivan
GTA 4 pri ovoj konfi

teme o GTA IV postoje na miljune pa ne znam zašto je bilo potrebno otvarat novu temu kad se pitanje može postaviti na nekoj od aktivnih GTA IV tema.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma nisam ni sam znao gdje da smjestim post...al et hvala na upozorenju

17 godina
protjeran
GTA 4 pri ovoj konfi

ja sa starim kompom e2180 i hd4670 i 3gm ram sam imao 20-35 fps-a

imat ces i ti

digni proc na 2.6 barem da ti fpsi ne padaju ispod 20

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4 pri ovoj konfi

nakon sto 2 ili 3 patcha skines trebalo bi ti ici nekih 30 fps-ova... vise nemoj ocekivati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to mi odgovara .. nisam ni ciljao visoko tak da.. :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice