Besplatan remote desktop

poruka: 22
|
čitano: 8.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran
Besplatan remote desktop

Treba mi besplatan remote desktop izmedu pc-laptopa, ukratko da sa pcom mogu upravljat laptopom, da sa laptopom mogu upravljat pcom, besplatan bez da mora biti spojen na istu mrezu, hvala.

http://www.aocsource.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Besplatan remote desktop

team viewer?

7 godina
protjeran
Besplatan remote desktop

Zašto ne ugrađeni Remote Desktop? Traži malo vremena za postavljanje, ali poprilično dobro radi u lokalnoj mreži i izvan nje.

Zlo se vratilo. Ime mu (b)je Arendelle.

1 1 hvala 0
16 godina

99% ih je free.. tak da imaš izbor. Vjerojatno misliš na 'problem' vanjskog IPa koji npr teamviewer zaobilazi svojim serverom/IDom.. to je također stvar tvog izbora/potreba ili načina kako ćeš saznati ip npr dyndns i sl. servisi ili najam fixne adrese.. neki treći način. Čim posotji mreža posotji mogućnost, koja.. to ovisi o tvojim potrebama/resursima i izboru.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Besplatan remote desktop

Uzmi si Teamviewer i bez brige si. Super program i nećeš morati posebno odešavati firewall, portove na ruteru i ddns.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Besplatan remote desktop

Hvala vam, idem pokusati teamviewer.

http://www.aocsource.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran

Rekla bih da si izabrao liniju manjega otpora.

17 godina
neaktivan
Mary Sue kaže...

Zašto ne ugrađeni Remote Desktop? Traži malo vremena za postavljanje, ali poprilično dobro radi u lokalnoj mreži i izvan nje.

Čovjek koji pita ovakvo pitanje vjerovatno ne zna raditi port forwarding, nema pristup ili ne zna kako pristupiti routeru, nema VPN. Dobro da nisi predložila da sam iskompajlira svoj ddwrt za legendarnu Kasdu :)

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina
hrvooje kaže...
Mary Sue kaže...

Čovjek koji pita ovakvo pitanje vjerovatno ne zna raditi port forwarding, nema pristup ili ne zna kako pristupiti routeru, nema VPN. Dobro da nisi predložila da sam iskompajlira svoj ddwrt za legendarnu Kasdu :)

-čovjek koji to pita i pri tome baš ništa ne zna, ne treba ni tražiti-koristiti, nego naučiti, google i svaka od 'nepoznatih' riječi će biti objašnjena u sekundi.. tad ima smisla pitati/koristiti računalo.

-jedan od uvjeta, besplatan (dio OSa).. je zadovoljen, drugi za kojeg juzer vjerojatno ne zna, ne mora ga instalirati, na obje strane klijent-server jer je u win + radi i na lin. Teamvierwer ovisno o GUIju.. x11 itd. Daleko bolje, nego kritika posta koji ne nudi nego indirektno pita (pogrešnu stranu) što zapravo korisnik treba, želi ili zna?.. To se korisnik treba pitati a tad mu je i kriterij izbora samom jasniji, tj tad ne bi ni otvorio temu nego bi u sekundi imao ponudu/odgovor googlajući.. i odgovori bi bili vjerojatno kvalitetniji od našeg pametovanja :) tj možda bi prvi link bio ono što on želi.. + win ima i vpn. :)

-no kao što (najvjerojatnije) točno pretpostavljaš, juzer ne zna dovoljno o npr portfwdu ili vanjskoj ip.. i najvjerojatnije pogrešno pretpostavljaš da ''ona'' ne zna dovoljno za kvalitetan odgovor, jer je žesnko :)) .. važno je što juzer (ne)zna ili (ne)treba. Oboje sad pretpostavljamo da on bar to zna, a pretpostavke su.. :))

-kasda je legenda.. iz sasvim pogrešnih razloga. Modem ko modem, krvi su tad vrlo nesposobni ljudi iza, koji su se učili novim čudesima tehnologije uz problem starog psa i novog trika.. kasda je samo plastika, lim, nešto softa kojeg nazovemo firmware.. i radio je kad znaš, ako ne znaš kako, tad je nevažno kako nazoveš modem.

8 godina
protjeran
Besplatan remote desktop

AnyDesk mi je dosta bolji od TeamViewera, da se dosta jednostavnije naštimati da se spajaš jednim klikom bez potrebe da autorizacijom s druge strane.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo Maldini kaže...

AnyDesk mi je dosta bolji od TeamViewera, da se dosta jednostavnije naštimati da se spajaš jednim klikom bez potrebe da autorizacijom s druge strane.

Kakvom autorizacijom s druge strane?

8 godina
protjeran
Jura iz druge galaksije kaže...
Paolo Maldini kaže...

Kakvom autorizacijom s druge strane?

Lako se namjesti da ne treba dozvola za spajanje na drugom računalu.

16 godina

-netočno/pogrešno.. :)

8 godina
protjeran
ihush kaže...

-netočno/pogrešno.. :)

Pričaš na pamet? Svaki dan se spajam na 7 računala, sve što trebam je da je upaljen i spojen na net 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2018 16:44 (Paolo Maldini).
16 godina
Paolo Maldini kaže...
..

Pričaš na pamet? ..

-točno. :) ili preciznije, napamet...

7 godina
protjeran
hrvooje kaže...

Samo sam željela reći da mi je sasvim neprirodno na informatičkome forumu proklamirati najjednostavnija rješenja. Nerado komu priznajem da je komunikacijski spretniji od mene, ali zaista ne mogu nadmašiti ihusha u argumentaciji, pa od mene samo toliko. :)

17 godina
neaktivan
Mary Sue kaže...

Samo sam željela reći da mi je sasvim neprirodno na informatičkome forumu proklamirati najjednostavnija rješenja...

Nitko ti ne brani da "proklamiraš" što kompliciranije rješenje njegovog problema. No, ima jedna narodna izreka za to: 'Ko oće preko vreće, izgubi i ono iz vreće.

17 godina
neaktivan
Mary Sue kaže...
. Nerado komu priznajem da je komunikacijski spretniji od mene, ali zaista ne mogu nadmašiti ihusha u argumentaciji, pa od mene samo toliko. :)

On je vjerovatno svećenik tako da teško je nadmašiti to filozofiranje. Uglavnom sve su 1 i 0, život je jednostavan nakon otkrića diode.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

On je vjerovatno svećenik tako da teško je nadmašiti to filozofiranje...

Ma kakvi svećenik. Nadbiskup ili biskup najmanje

16 godina
Besplatan remote desktop

-mir s vama.. :)

+celibat! štaš onda neg filozofirat ..

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
ihush kaže...

+celibat! štaš onda neg filozofirat ..

Bolje upoznati ministrante? #justsaying

16 godina

ah, klasična laička zabluda.. (nema tolko sexa u koluarima, kolko se o tom priča.... ni minisranata nema baš, možda je to razlog?) :))

uozbiljite se!! .. ili nabacite smajl, lijep dan..

idem malo obići stado (ovčar..., njemački).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice