WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.970.655
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: WP8 - Općenito
DommY kaže...

Da pitam...imam ponudu za Lumiu 820 prodati za 1700kn, sta mislite se isplati?

Koji mob se moze nac a da je recimo bolji za te pare ako se uopce moze? Moze i da nije WP, lako ga ja prodam pa kasnije se vratim na wp

Ima neko mozda lumiu 925 za prodat? Na nju ciljam...

hvala!

Ja mislim da se itekako isplati jer sam viđao 820 i za 1100, 1200 kn na njuškalu.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
17 godina
DommY kaže...

Koji mob se moze nac a da je recimo bolji za te pare ako se uopce moze? Moze i da nije WP, lako ga ja prodam pa kasnije se vratim na wp

hvala!

u tvom slučaju bi mi jedini napredak bila veća dijagonala u vidu galaxy note serije..

a od wp.. možda lumia 920, mada osim dizajna nema razlike između 820 i 920

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran
nixass kaže...
DommY kaže...

hvala!

u tvom slučaju bi mi jedini napredak bila veća dijagonala u vidu galaxy note serije..

Kako ne?

Veći ekran, 920 je pureview, gustoća ekrana veća kolko mi se čini i još neke stvari.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
17 godina
nixass kaže...!

{#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

A kako vam se sviđa navodna novost u 8.1, 'wallpaper' nalijepljen preko tileova? http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-custom-images-live-tiles

Nemam 14 godina
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...
nixass kaže...
DommY kaže...

hvala!

Kako ne?

Veći ekran, 920 je pureview, gustoća ekrana veća kolko mi se čini i još neke stvari.

zabrijo sam.. mislio sam da je 820 i 920 samo u dizajnu razlika {#}

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Danijel14 kaže...

A kako vam se sviđa navodna novost u 8.1, 'wallpaper' nalijepljen preko tileova? http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-custom-images-live-tiles

+1 za dodatnu mogućnost ali osobno mi je ružno.

Swedish latin super funk.
15 godina
Danijel14 kaže...

meni super izgleda .... unikatno ...

13 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Ovo se vec moze postici sa nekim aplikacijama. Ja bih vise volio da mozes postaviti pozadinu iza tileova. Ko na windowsu 8.1.

12 godina
WP8 - Općenito

Koji k.. Se dogada sa metrorube? Nece otvoriti ni jedan video.

0 0 hvala 0
15 godina

neće ni meni

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

neki bug sa playbackom, rekli su da će update uskoro. več je poslan na certifikaciju

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Eh a sta ces. Inace brutalan preglednik.

0 0 hvala 0
15 godina

Prije mjesec dana kupio sam Ativ S. Prezadovoljan, ali me muci sta jos nema GDR3 updata. I nikako ga ne nalazi dok stisnem provjeru azuriranja?! Smeta mi sto nemam opciju da taskove mogu s "X" zatvarat.

Takoder, imam pitanje; dali se isplati mjenjat uredaj za Nokiu Lumiu 820 ili 720, koja je od njih bolja?!. Imam ponude neke, a ono. Cisto me privlace te Lumia ex. aplikacije, jer nikako nemogu uspijeti da proradi mi onaj trik neki da instaliram na ativ nokia apps.  Ako se netko kuzi u to, pa nek da neko misljenje.

Uglavnom, ekran (ne uzimam velicinu u obzir, ali mislim da je SAMOLED bolji od ovih na Nokiama), kamera (dali lumia 720 ima bolju od ativa?) su najvise sta me zanima...

17 godina
x360gamer kaže...

Prije mjesec dana kupio sam Ativ S. Prezadovoljan, ali me muci sta jos nema GDR3 updata. I nikako ga ne nalazi dok stisnem provjeru azuriranja?! Smeta mi sto nemam opciju da taskove mogu s "X" zatvarat.

Takoder, imam pitanje; dali se isplati mjenjat uredaj za Nokiu Lumiu 820 ili 720, koja je od njih bolja?!. Imam ponude neke, a ono. Cisto me privlace te Lumia ex. aplikacije, jer nikako nemogu uspijeti da proradi mi onaj trik neki da instaliram na ativ nokia apps.  Ako se netko kuzi u to, pa nek da neko misljenje.

Uglavnom, ekran (ne uzimam velicinu u obzir, ali mislim da je SAMOLED bolji od ovih na Nokiama), kamera (dali lumia 720 ima bolju od ativa?) su najvise sta me zanima...

Dobil buš update, nebuš bil zakinut..

Što se tiče zamjene, Ativ ima veći ekran, i veću bateriju, a kolko sam čital baterija je odlična, a i opet ekran je veći ne drastično, al se ipak osjeti..

Lumia je nema kaj, fotić odličan, mana joj je znatno manji ekran i mala rezolucija ekrana, al na 4 odnosno 4.3" to se i ne osjeti tolko tih 400x800..

Eventualno da se protegneš do 920/925, značajnija bolja kamera tj display i njezinih 720p..

Al mana tim lumijama je baterija, 720 je izuzetak, pošto ima ogromnu bateriju na tak mali zaslon i općenito je nikakav potrošač, tak da bi na tom polju bil zadovoljan u pogledu trajanja baterije, mana joj je možda 512mb rama; al kolko sam uspoređival (920 vs 520) praktički se ne osjeti, jedino možda kaj neke igre nebuš mogel instalirat..

SAMOLED je ok, zato kaj je tak "nakićen" tim vrištavim bojama, da se tak izrazim, al definitvno je 920 bolja u tom pogledu s njezinom Clear black tehnologijom..

Al dobro to je već subjektivno mišljenje po pitanju vrste ekrana, tak da se oko tog možemo razići...

Ativ S

Pros:

veličina ekrana

rezolucija 720p

baterija

Lumia

Pros:

ergonomija uređaja

završna obrada je na visokoj razini

app samo za lumia uređaje

fotić tj kamera

Osobno, gledal bi 920/925{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 19:51 (zvonac).
14 godina
omomomomoomm kaže...

Koji k.. Se dogada sa metrorube? Nece otvoriti ni jedan video.

ja koristim myTube, po mom misljenju bolja od metrotube

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
WP8 - Općenito

Kad se mogu očekivat neke nove Lumie??

Čekam da izađe nešto vrijedno kupovine jer sam na HTC Tattoo trenutno (katastrofa xD) i planiram uređaj imati duže vrijeme. Čekao sam S5, ali neću to uzimati jer nisu ispunili moja očekivanja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Ativ S

Pros:

veličina ekrana

rezolucija 720p

baterija

Lumia

Pros:

ergonomija uređaja

završna obrada je na visokoj razini

app samo za lumia uređaje

fotić tj kamera

Osobno, gledal bi 920/925{#}

kamera na ativu je ista kao i na s3, a to je prilično dobra kamera. čisto sumnjam da lumia 820 ima bolju kameru. sa ativa, sve ispod 920/925 se ne isplati ići

17 godina
lllnuclearlll kaže...

Kad se mogu očekivat neke nove Lumie??

Čekam da izađe nešto vrijedno kupovine jer sam na HTC Tattoo trenutno (katastrofa xD) i planiram uređaj imati duže vrijeme. Čekao sam S5, ali neću to uzimati jer nisu ispunili moja očekivanja {#}

Nekaj vele, pred ljeto, tj nakon izlaska wp 8.1, lumia 929..

I ja isto čekam da izbace neku Lumiu s poštenom baterijom..

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nemoraš čekat,  Lumia 1520 ima odličnu bateriju, samo je pitanje dal ti veličina odgovara{#}

Meni osobno je ipak prevelika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

I ja sam pikiral na tu zvijer, al je malo preogromna, baterija je ok za tu veličinu ekrana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
veki22 kaže...

Nemoraš čekat,  Lumia 1520 ima odličnu bateriju, samo je pitanje dal ti veličina odgovara{#}

Meni osobno je ipak prevelika.

ma meni je Lumia 1520 prelijepa, jos ako izadje zelena uf, a koliko mi se uredjaj svidja da bih presao preko tih 6 inchi

11 godina
WP8 - Općenito

Lumia 1520, na stanu sto je prevelika, WP8 nije optimiziran za tu velicinu ekrana, tako da vi na ekranu vidite sve sto vidite na Lumiji 925 npr, samo sto je to sve jako glomazno. Meni se osobno kao uredjaj ne svidja, niti me privlaci...kupio sam 925 prije par mj, zadovoljan sam i koristiti cu je jos god dana, znaci do izlaska Lumia uredjaja 2015 godine.

Enjoy The Silence
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Lumia 1520, na stanu sto je prevelika, WP8 nije optimiziran za tu velicinu ekrana, tako da vi na ekranu vidite sve sto vidite na Lumiji 925 npr, samo sto je to sve jako glomazno. Meni se osobno kao uredjaj ne svidja, niti me privlaci...kupio sam 925 prije par mj, zadovoljan sam i koristiti cu je jos god dana, znaci do izlaska Lumia uredjaja 2015 godine.

Kak misliš glomazno? Na ovoj slici mi tileovi na L1520 izgledaju manji nego na L920, pogledaj IE tile na oba. Jedino kaj ih više stane zbog osjetno većeg ekrana pa ti zbog toga možda čudno izgleda. Meni tu niš ne djeluje glomazno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 23:20 (veki22).
14 godina
WP8 - Općenito

Pa u tome je i poanta većih dijagonala. Da prikaz bude veći. I wp8 je optimiziran za fullhd rezoluciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
WP8 - Općenito

Niste shvatili sto sam htio reci...na stranu homescreen, kad otvorite music player na 1520, npr gumb za "play" je puno veci nego na 925, a nema razloga za to. Sto ce mi gumb koji mogu pokriti sa dva prsta? Velicina predmeta na ekranu je proporcionalna velicini ekrana, a to i nije bas pozitivno.

Enjoy The Silence
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

malo o cortani... ako bude radilo kako su oni zamislili biti će ovo WIN!http://wmpoweruser.com/more-details-about-microsofts-voice-assistant-cortana-leaked/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MatijaZG kaže...

Niste shvatili sto sam htio reci...na stranu homescreen, kad otvorite music player na 1520, npr gumb za "play" je puno veci nego na 925, a nema razloga za to. Sto ce mi gumb koji mogu pokriti sa dva prsta? Velicina predmeta na ekranu je proporcionalna velicini ekrana, a to i nije bas pozitivno.

yep, tu si u pravu, ja bih ovo smanjio nekim buducim updateima, recimo mozda vec u wp8.1

ovo je nesto kao dpi kod androida

ova tipka search bi bila jako korisna kad bi se mogla koristit za pretrazivanje recimo nekih stvari tipa u market kad udjes pritisnes i trazis si aplikaciju koju zelis, a dugim dodirom te odvodi na bing pretrazivac ili obrnuto

isto tako na homescreenu ima malo prostora sa strane, ja bih to dopunio pomjeranjem plocica u stranu, mozda ovome nikome ne smeta ali meni na neki nacin

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Imam problem s Ativom s 
Kad god ugasim uređaj ili mi se sam ugasi zbog prazne baterije zaboravi šifre od svih wifi mreža na koje sam se prethodno spajao
Mob je na GDR3

Inače mob je brutala 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice