- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesu ti možda uključeni feedback za nokia i wp servise, internet sharing? meni je bilo još i više dok ih nisam pogasio
Aha, ti u autu posebno imas FM transmiter spojen na struju od auta, na koji spajas mobitel?
Ja bih volio izbjec taj dio sa zasebnim transmiterom i streamat direktno prek mobitela, bezicno.
Ono, posto mobitel vec ima tu hardwaresku mogucnost glupo je ne koristiti to ali eto izgleda da jos nema podrske za to.
Nadam se da ce doci sa 8.1 ali nisam jos nigdje nista procitao, reko mozda netko zna vise?
ne mozes, jer Lumie ne podrzavaju FM Transmitter, to je do hardvera ne do softwarea, a to lumie nemaju u sebi, nazalost, i meni to fali
Nokia 808 pw je zasad poslednji uredjaj od nokie sto podrzava fm transmitter, i to je jako dobar feature sto su gotovo svi koristili, i ne kontam sto su to izbacili, ali et
Hmmmm...
Izgleda da Lumie imaju FM sa RDS, bez transmittera. Prava steta, to je jedino sto fali da moj mobitel bude kompletan.
Nista, morat cu trazit stand alone FM transmitter.
nazalost da, to i meni jako fali, ali tu je nokia N97 maksuz sad radi fm transmittera :)
joj kad se ovakvih stvari docepa neka osoba kao da joj je prvi put da je u dodiru s nekim smartphoneom
Za sve koji traze Glance kod mene je u setting - display+touch i onda tu treci ekran udesno je taj glance....
Nego kupio lumiu 1020 i ujedno i moj prvi WP uredjaj. Za sada sam zadovoljan ali sam citao dosta o nekom wp8.1 updateu pa hoce li donijeti neke drasticinije novosti ili ce biti vise ono kao update ispod haube
I je li moguce skinuti kakvu alternativnu tipkovnicu, ova mi je odlicna isto ali nekako navikao na swift na androidu
Za sada sam zadovoljan ali sam citao dosta o nekom wp8.1 updateu pa hoce li donijeti neke drasticinije novosti ili ce biti vise ono kao update ispod haube
I je li moguce skinuti kakvu alternativnu tipkovnicu, ova mi je odlicna isto ali nekako navikao na swift na androidu
Ima puno promjena, evo lista.
Nije, ali s wp8.1 bi trebala doc.
Za sve koji traze Glance kod mene je u setting - display+touch i onda tu treci ekran udesno je taj glance....
Nego kupio lumiu 1020 i ujedno i moj prvi WP uredjaj. Za sada sam zadovoljan ali sam citao dosta o nekom wp8.1 updateu pa hoce li donijeti neke drasticinije novosti ili ce biti vise ono kao update ispod haube
odmah update na black verziju, nista ne cekaj
skini sebi nokia software updater for retail, i preko njega odradis update i vidices onda zmaja sto riga vatru :D
odmah update na black verziju, nista ne cekaj
skini sebi nokia software updater for retail, i preko njega odradis update i vidices onda zmaja sto riga vatru :D
Kod mene je trenutno 8.0.10517.150 verzija, je li to zadnja ili sam ja nes propustio ??
Po opisu ovog NSU-a ovo je vise ako se telefon shebao nes
a kontao da nemas black update, posto su kod mene zasebne opcije glance tj predzadnja je na dnu
a mislim da sam prije black update na lumia 920 imao opciju dispaly + touch i na trecem redu je bila glance opcija
cudno, jer evo i kod mene je 1020 a malo drugaciji raspored postavki izgleda
ne, ustvari da, to je nova stvar koja je uvedena ako ti sta zapne pri updateovanju, znaci to je dodatni feature
Pise jbg tamo u opisu da je Nokia black
A kada sam ga upalio sam je povukao par nadogradnji i sve fino odradio
usput slike su fenomenalne, pogotovo detalji
ma kamera je drama, a sto bi tek bilo da imamo hardware kao kod lumia icon, pa da se jos brze slike okidaju, a i ovako je dovoljno
otkako sam kupio lumia 1020 jednostavno ne znam sta da slikam, jos me drzi uzbudjenje jos od prvog dana kupovine :D
nekako mi neobicno da mi telefon radi ko doxa, fakat :D
a jos tek snimanje videa, drama
Počeli su puštat Black za L620
jesu ti možda uključeni feedback za nokia i wp servise, internet sharing? meni je bilo još i više dok ih nisam pogasio
Mislim da feedback nemoze toliko potrositi, to sto se salje u feedbacku ima nesto sitno mb a limit je 10MB tjedno i salje samo preko Wifi-a.
Pod system moze spadati dosta stvari...neke od njih su update/update check,update aplikacija,backup to cloud,mrezne postavke ali zna se unutra naci i svasta pomalo tako je "System" zapravo nesto kao "Other".
također! 5" hd ekran i pureview od 20mpx je sve što želim od nokie..
i ko bijase ono upravu ? pogrijesio sam samo oko imena, ja sam govorio da ce biti L930 a ovde kazu da ce biti 929, mada se do kraja moze promjeniti
Da li netko jos ima problem s prikazom notifikacija u FB aplikaciji? Mislim da se problem poceo javljati od GDR3/Black instaliranja (al nisam 100% siguran), a tomu ima vec nekih mjesec dana, i unatoc jednom ili dva updatea aplikacije, problem i dalje stoji... Probao sam i sa sluzbenom i s beta verzijom, deinstalirao ih obje i ponovo instalirao, jednu pa drugu, napravio soft reset... Dakle radi se samo o notifikacijama, dok zahtjevi za prijateljstvo, poruke i news feed rade normalno... Cak i toast notifikacije rade, ali kad pokrenem aplikaciju i kliknem na notifikacije, uvijek ista poruka: "We're having trouble getting data"... I preko wifi-a i preko 3G-a... Ne znam vise sto da napravim...
Da li netko jos ima problem s prikazom notifikacija u FB aplikaciji? Mislim da se problem poceo javljati od GDR3/Black instaliranja (al nisam 100% siguran), a tomu ima vec nekih mjesec dana, i unatoc jednom ili dva updatea aplikacije, problem i dalje stoji... Probao sam i sa sluzbenom i s beta verzijom, deinstalirao ih obje i ponovo instalirao, jednu pa drugu, napravio soft reset... Dakle radi se samo o notifikacijama, dok zahtjevi za prijateljstvo, poruke i news feed rade normalno... Cak i toast notifikacije rade, ali kad pokrenem aplikaciju i kliknem na notifikacije, uvijek ista poruka: "We're having trouble getting data"... I preko wifi-a i preko 3G-a... Ne znam vise sto da napravim...
Meni je ta poruka bila par dana.
Instalira sam ponovo FB aplikaciju i sad je sve ok.
Meni je bom prije 2 ili 3 dana izvsio update samo odredjenih aplikacija i sada mi je glance posebna postavka. Doduse morao sam prvo otici u onu store pa tu kliknuti na ponudjene nadogradnje
Uglavnom i kamera je sada dobila onu trecu opciju da se automatski odabere, sad ima kamera, video i neki motion ili kako se vec zove (ne koristim ga ionako)
sto se tice FB aplikacije ja sam jucer-prekjucer dobio update FB Beta, i notifikacije konacno dolaze na vrijeme, ali primjetio sam jednu mizernu stvar, naime kolega mi je poslao dug opsiran tekst, i citam poruku i nisam sve mogao procitati morao kliknuti na ono "click here to see more" ili tako, ja na to klikno i ono mene prebacuje na browser mobilnu verziju facebooka, i jos treba da se prijavim na svoj racun pa tamo na mobilnoj verziji preko browsera da citam citavu poruku, glupost nevidjena al eto
isto tako kad se s nekim dopisujem nece poruku da pokaze vec moram ici na refresh
ja ne znam sta je tu toliko tesko napraviti one osnovne stvari da bi radile kako treba, pa na Androidu i iOS Face je bolji miljama, sreca pa nisam ovisnim o ovakvim stvarima pa za ovim i ne marim bas
fifa 2014 je vani i free (1gb rama!)
http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/fifa-14/0ed6989b-5cb9-4b70-a58b-536c0dce36b2?signin=true

skidam fifu bs me zanima ak valja kaj.
skidam fifu bs me zanima ak valja kaj.
Javi dojmove
jel vam metro tube radi ok? Meni neće video pokretat
Ne radi ni meni, izletila mi je neka obavijest da imaju problema te da ce uskoro izbacit neki update.
Fifa ukratko koma bar meni. Grafika nula.
Da pitam...imam ponudu za Lumiu 820 prodati za 1700kn, sta mislite se isplati?
Koji mob se moze nac a da je recimo bolji za te pare ako se uopce moze? Moze i da nije WP, lako ga ja prodam pa kasnije se vratim na wp
Ima neko mozda lumiu 925 za prodat? Na nju ciljam...
hvala!