Stigla nadogradnja za metrotube kojom se popravlja problem sa (ne)reprodukcijom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fala bogu, konacno!
Ima li koji besplatni audio player za Nokiu Lumiu sa volume controlom?
i facebook app new version
Zanima me, zna li tko moze li se namjestiti da u store-u vidim internacionalne reviewove aplikacija, meni se prikazuju samo hrvatski?
Malo mi to glupo, posto je feedback puno bolji na medunarodnoj razini...
Prikazuju ti se reviewovi ovisno o podešenoj regiji. Postavljena ti je Hrvatska regija(vjerojatno), stavi US ili UK pa ćeš imati više.

Napokon proradio Metrotube
kakvu koristite zastitu za Lumia 1020?
Pilule :D
Imam Lumiu 920 i ne volim nikakve maske ili case-ove, a svejedno joj ništa nemože bit :D
Pilule :D
Imal Lumiu 920 i ne volim nikakve maske ili case-ove, a svejedno joj ništa nemože bit :D
ma ne bih ni ja nikakvu iskreno zastitu koristio ali malo me brine grba, sta ja znam, sa zastitom bi koliko toliko bila zasticena
Ovaj Facebook Messenger radi odlično, nisam očekivao da će prvo izdanje aplikacije biti ovako dobro. :)
Nadam se da uskoro spremaju službenu FB aplikaciju koju će sam Facebook napraviti, a ne Microsoft.
Ovaj Facebook Messenger radi odlično, nisam očekivao da će prvo izdanje aplikacije biti ovako dobro. :)
Nadam se da uskoro spremaju službenu FB aplikaciju koju će sam Facebook napraviti, a ne Microsoft.
Stvarno iznenađujuće dobra aplikacij! Mislim da WP ide u pravom smjeru, sa WP8.1 dobijamo pravu "zrelu" mobilnu platformu!
slazem se, FB Messenger radi jako dobro, samo me nervira kad mi stizu poruke, prvo mi poruka stigne na FB Beta pa tek onda na messenger, malo annoying al et
ne kontam, vamo pise Version 3.0.12.0 ?
slazem se, FB Messenger radi jako dobro, samo me nervira kad mi stizu poruke, prvo mi poruka stigne na FB Beta pa tek onda na messenger, malo annoying al et
ne kontam, vamo pise Version 3.0.12.0 ?
Ugasi notifikacije za poruke u FB beta appu.
rudy huyn - maher - izdao app za dropbpx slijedi onedrive, mega, google itd... zašto maher? jer su mu app bolje od oficijanih na bilo kojoj platformi
http://www.wpcentral.com/rudy-huyn-releases-new-dropbox-app-windows-phone
da, samo mu 9gag već više od mjesec dana od zadnjeg updatea ima random rušenja, a novog updatea nikako.
Ljudi, jel zna netko riješenje kod lumie (konkretno 520), imam problem što mi podatke na kartici prikazuje duplo/troduplo, jednom sam to riješio formatiranjem kartice i ponovno kopiranjem podataka natrag i bilo je uredu tjedan dana i sad opet, već mi ide na živce, ako išta znaći, mob je kupljen u linksu (znaći kao slobodan uređaj, nije vezan za operatera) i ima lumia black verziju software-a ?
Ljudi, jel zna netko riješenje kod lumie (konkretno 520), imam problem što mi podatke na kartici prikazuje duplo/troduplo, jednom sam to riješio formatiranjem kartice i ponovno kopiranjem podataka natrag i bilo je uredu tjedan dana i sad opet, već mi ide na živce, ako išta znaći, mob je kupljen u linksu (znaći kao slobodan uređaj, nije vezan za operatera) i ima lumia black verziju software-a ?
Kako si formatirao karticu?
Ja sam imao isti problem, rijesio ga tako sto sam formatirao karticu u card reader-u na PC-u, pa onda ubacio u mobitel i kopirao podatke kablom.
Tako sam negdje procitao - valjda nesto windows explorer zezne kad kopira fajlove na karticu prethodno formatiranu na mobitelu.
A nemam čitač kartica, pa sam karticu iz lumie 520 stavio u staru nokiu 5800xm, spojio 5800 sa kablom u opciji mass storage (masovna pohrana) i formatirao karticu, potom ugasio nokiu 5800 da mi ne skopira svoje podatke na karticu prije ištekavanja kabla i poslje sam prebacio karticu iz nokie 5800 u lumiu 520, probao sam skopirati podatke (slike, video, muziku) copy/paste iz windowsa i preko onog programa (windows phone app for desktop), u oba slućaja mi lumia 520 udvostućuje i utrostućuje prikaz podataka, inaće sam vrlo zadovoljan lumiom i wondows phoneom, ali ovo je pre iritantno...
Pozdrav, dal ima možda ko od vas Lumiju 1520?
ma nema ... mi ti imamo samo socijalne modele
A nemamo bas socijalne al nisu ni daleko. Iako moj 8x i kad sam ga kupio prihe godinu dana je bio zastario prema ovim turboandroidima sa 4jezgre i 2 gige rama.
al nema veze mob jos uvjek leti i ne rrza nista.
Kada sam uzimao svoju 1020 gledao sam i 1520 bila u shopu i ako volis bas velike telefone onda je ok ali ako planiras nosati nekada telefon u dzepu onda def nije za tebe
Lijepa je pravo, lijepsa je od 1020 i 925 ali za moj ukus preglomazno. Nisam joj vrtio softver ali ako na mojoj 1020 sve leti vjerujem da ce na 1520 sve biti u warpu
Ja imam Lumiu 520 i zanima me da li i vama ostalima poruke na viber i fb dolaze tek kada otkljucate mobitel. Znaci dok je mob zakljucan(ekran crn) nikakve notifikacije ne dolaze
Kad je ekran zaključan, onda se radi uštede baterije isključi wi fi. Tako da, ako nisi spojen preko podatkovne veze nema notifikacija dok ne otključaš.
postavke - wifi - napredno - nemoj prekidati wifi kada se zaslon zaključa
Imam ja,pucaj ....
Imam ja,pucaj ....
Koliko si zadovoljan kamerom? Da li bi je mogao uporediti sa 920?
Znam da je sve ostalo manje vise savrseno. :)