WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.970.679
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WP8 - Općenito

Stigla nadogradnja za metrotube kojom se popravlja problem sa (ne)reprodukcijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

fala bogu, konacno!

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ima li koji besplatni  audio player za Nokiu Lumiu sa volume controlom?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: WP8 - Općenito

i facebook app new version

14 godina
Dostupan je Facebook Messenger.
13 godina
neaktivan
17 godina
WP8 - Općenito

Zanima me, zna li tko moze li se namjestiti da u store-u vidim internacionalne reviewove aplikacija, meni se prikazuju samo hrvatski?

Malo mi to glupo, posto je feedback puno bolji na medunarodnoj razini...

- Psiho246
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Prikazuju ti se reviewovi ovisno o podešenoj regiji. Postavljena ti je Hrvatska regija(vjerojatno), stavi US ili UK pa ćeš imati više.

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 11:30 (kratos091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Napokon proradio Metrotube

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

kakvu koristite zastitu za Lumia 1020?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Pilule :D

Imam Lumiu 920 i ne volim nikakve maske ili case-ove, a svejedno joj ništa nemože bit :D

vlastoručni potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 19:37 (karaandrijan).
14 godina
karaandrijan kaže...
Indestructible kaže...

Pilule :D

Imal Lumiu 920 i ne volim nikakve maske ili case-ove, a svejedno joj ništa nemože bit :D

ma ne bih ni ja nikakvu iskreno zastitu koristio ali malo me brine grba, sta ja znam, sa zastitom bi koliko toliko bila zasticena

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ovaj Facebook Messenger radi odlično, nisam očekivao da će prvo izdanje aplikacije biti ovako dobro. :)
Nadam se da uskoro spremaju službenu FB aplikaciju koju će sam Facebook napraviti, a ne Microsoft. 

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Schima kaže...

Ovaj Facebook Messenger radi odlično, nisam očekivao da će prvo izdanje aplikacije biti ovako dobro. :)
Nadam se da uskoro spremaju službenu FB aplikaciju koju će sam Facebook napraviti, a ne Microsoft. 

Stvarno iznenađujuće dobra aplikacij! Mislim da WP ide u pravom smjeru, sa WP8.1 dobijamo pravu "zrelu" mobilnu platformu!

vlastoručni potpis
14 godina
WP8 - Općenito

slazem se, FB Messenger radi jako dobro, samo me nervira kad mi stizu poruke, prvo mi poruka stigne na FB Beta pa tek onda na messenger, malo annoying al et

ne kontam, vamo pise Version 3.0.12.0 ?

0 0 hvala 0
16 godina
Indestructible kaže...

slazem se, FB Messenger radi jako dobro, samo me nervira kad mi stizu poruke, prvo mi poruka stigne na FB Beta pa tek onda na messenger, malo annoying al et

ne kontam, vamo pise Version 3.0.12.0 ?

Ugasi notifikacije za poruke u FB beta appu.

Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

rudy huyn - maher - izdao app za dropbpx slijedi onedrive, mega, google itd... zašto maher? jer su mu app bolje od oficijanih na bilo kojoj platformi

http://www.wpcentral.com/rudy-huyn-releases-new-dropbox-app-windows-phone 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

da, samo mu 9gag već više od mjesec dana od zadnjeg updatea ima random rušenja, a novog updatea nikako.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ljudi, jel zna netko riješenje kod lumie (konkretno 520), imam problem što mi podatke na kartici prikazuje duplo/troduplo, jednom sam to riješio formatiranjem kartice i ponovno kopiranjem podataka natrag i bilo je uredu tjedan dana i sad opet, već mi ide na živce, ako išta znaći, mob je kupljen u linksu (znaći kao slobodan uređaj, nije vezan za operatera) i ima lumia black verziju software-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1BIT kaže...

Ljudi, jel zna netko riješenje kod lumie (konkretno 520), imam problem što mi podatke na kartici prikazuje duplo/troduplo, jednom sam to riješio formatiranjem kartice i ponovno kopiranjem podataka natrag i bilo je uredu tjedan dana i sad opet, već mi ide na živce, ako išta znaći, mob je kupljen u linksu (znaći kao slobodan uređaj, nije vezan za operatera) i ima lumia black verziju software-a ?

Kako si formatirao karticu?

Ja sam imao isti problem, rijesio ga tako sto sam formatirao karticu u card reader-u na PC-u, pa onda ubacio u mobitel i kopirao podatke kablom.

Tako sam negdje procitao - valjda nesto windows explorer zezne kad kopira fajlove na karticu prethodno formatiranu na mobitelu.

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

A nemam čitač kartica, pa sam karticu iz lumie 520 stavio u staru nokiu 5800xm, spojio 5800 sa kablom u opciji mass storage (masovna pohrana) i formatirao karticu, potom ugasio nokiu 5800 da mi ne skopira svoje podatke na karticu prije ištekavanja kabla i poslje sam prebacio karticu iz nokie 5800 u lumiu 520, probao sam skopirati podatke (slike, video, muziku) copy/paste iz windowsa i preko onog programa (windows phone app for desktop), u oba slućaja mi lumia 520 udvostućuje i utrostućuje prikaz podataka, inaće sam vrlo zadovoljan lumiom i wondows phoneom, ali ovo je pre iritantno... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav, dal ima možda ko od vas Lumiju 1520?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma nema ... mi ti imamo samo socijalne modele

12 godina
WP8 - Općenito

A nemamo bas socijalne al nisu ni daleko. Iako moj 8x i kad sam ga kupio prihe godinu dana je bio zastario prema ovim turboandroidima sa 4jezgre i 2 gige rama.

al nema veze mob jos uvjek leti i ne rrza nista.

1 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Kada sam uzimao svoju 1020 gledao sam i 1520 bila u shopu i ako volis bas velike telefone onda je ok ali ako planiras nosati nekada telefon u dzepu onda def nije za tebe {#}

Lijepa je pravo, lijepsa je od 1020 i 925 ali za moj ukus preglomazno. Nisam joj vrtio softver ali ako na mojoj 1020 sve leti vjerujem da ce na 1520 sve biti u warpu {#}

17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ja imam Lumiu 520 i zanima me da li i vama ostalima poruke na viber i fb dolaze tek kada otkljucate mobitel. Znaci dok je mob zakljucan(ekran crn) nikakve notifikacije ne dolaze {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kad je ekran zaključan, onda se radi uštede baterije isključi wi fi. Tako da, ako nisi spojen preko podatkovne veze nema notifikacija dok ne otključaš.

“Don’t go to men who are willing to kill themselves driving in circles looking for normality.”
14 godina
WP8 - Općenito

postavke - wifi - napredno - nemoj prekidati wifi kada se zaslon zaključa

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
zvonac kaže...

Imam ja,pucaj ....

17 godina
wenclino kaže...
zvonac kaže...

Imam ja,pucaj ....

Koliko si zadovoljan kamerom? Da li bi je mogao uporediti sa 920?

Znam da je sve ostalo manje vise savrseno. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice