Da,zaboravio sam napomenuti da morate restartati mobitel.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me da li postoji riješenje za memoriju koja se sprema pod imenom "drugo".Što se tu sprema,jel se može očistiti,kako spriječiti?..čitam več danima i ništa konkretnog nisam saznao,slika je u prilogu
Nema odgovora?znači takvo nešto je nemoguče?mb samo rastu
imam još jedno pitanje koja je razlika vračanja na tvorničke postavke iz izbornika a koja onom suludom kombinacijom tipki ?

jucer sam si ugasio vibraciju na ovim 'button' tipkama i od tada ko da se mobitel duplo ubrzao. Takav osjecaj sam dobio. Onako kad brzo stosces back ko da brze ide, makar ide isto, ali se to tako cini valjda zbog ove vibracije. Sve u svemu puno mi je ugodnije sada kada nema vibracija :)
stigao update za extras+info i glance
za glance ima sad opcija uglavno mozete ubaciti neki svoj tekst recimo napisete svoje ime i na glance screenu pise na vrhu vase ime, ima i za lockscreen notification ali to nisam ni cackao, uglavnom dolaze malo pomalo updatei koji rijesavaju neke probleme a i neke novotarije kao prethodna dva updatea
Glance opcija ne postoji na Lumii 520,ni sa updateom.
jup. samo da jos nekako sloze da mi store JAVI da ima nadogradnje, a ne da moram preko app pushera ili lumia updatera kopati ako ima/nema nadogradnji.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/wp8-opcenito/171719.aspx?page=83&jumpto=4074467&sort=asc&view=flat
Što znači ovaj link?kako podesiti opcije za Glance?Pa ne podržava ga ovaj model 520 koliko mi se čini...
jup. samo da jos nekako sloze da mi store JAVI da ima nadogradnje, a ne da moram preko app pushera ili lumia updatera kopati ako ima/nema nadogradnji.
Ja sam dosada sve takve updateove dobijao preko storea. A preko app pushera sam cak, recimo, i zeznio stvar jer sam nekako uspio instalirati glance i kasnije utvrdio da moja 625 ne podrzava glance. I sada u settings imam opciju za glance koja naravno ne radi, sve je zasivljeno. I ne mogu je ukloniti. Tako da je sa tim app pusherom po svemu sudeci potrebna izvjesna doza opreza.
@Godin Gdje si kupio uređaj?Moj je kupljen u Tele 2 i podržava Glance.Naravno,moraš imati Black update.
Ja sam dosada sve takve updateove dobijao preko storea. A preko app pushera sam cak, recimo, i zeznio stvar jer sam nekako uspio instalirati glance i kasnije utvrdio da moja 625 ne podrzava glance. I sada u settings imam opciju za glance koja naravno ne radi, sve je zasivljeno. I ne mogu je ukloniti. Tako da je sa tim app pusherom po svemu sudeci potrebna izvjesna doza opreza.
meni je sysapp pusher postao nepotreban, jer svaki mi update stize na vrijeme preko marketa
Imam Black update,ali gdje i kako ti dođeš do Glance-a?
Settings... i što onda?
Imam Black update,ali gdje i kako ti dođeš do Glance-a?
Settings... i što onda?
U postavkama na dnu imas glance i tamo sve postavis.
Recite mi, zna li itko hoce li sa 8.1 updateom doci podrska za FM transmitter?
Mislis na radi? Ja ga na L820 imam jos od GDR2 updatea ako se ne varam.
ne znam...
Radi mi FM ali ja pricam za transmitter.
Ono sto zelim jest preko FM-a streamat muziku s mobitela na FM player od auta.
Koliko sam skuzio, L920 ima cip sa tom mogucnoscu ali ne vidim da je softwareski to moguce ili se varam?
kakav je to update za vibraciju meni 8x nista ne nalazi u azuriranju softvera. dal je to samo za nokiu?
Meni je na dnu.
Koliko sam skuzio, L920 ima cip sa tom mogucnoscu ali ne vidim da je softwareski to moguce ili se varam?
Aha, za to sta pricas neznam, samo znam da ja spajam preko 3.5 audio prikljucka mob na fm transmiter pa pustam muziku u autu.
Godin,pošto ti je engleski jezik,ideš na settings,touch pa uključiš tap twice to wake (ili tako nešto).

Aha, za to sta pricas neznam, samo znam da ja spajam preko 3.5 audio prikljucka mob na fm transmiter pa pustam muziku u autu.
Aha, ti u autu posebno imas FM transmiter spojen na struju od auta, na koji spajas mobitel?
Ja bih volio izbjec taj dio sa zasebnim transmiterom i streamat direktno prek mobitela, bezicno.
Ono, posto mobitel vec ima tu hardwaresku mogucnost glupo je ne koristiti to ali eto izgleda da jos nema podrske za to.
Nadam se da ce doci sa 8.1 ali nisam jos nigdje nista procitao, reko mozda netko zna vise?
Kakve veze ima tap twice (dodirni dvaput za otključavanje) sa Glanceom?
Je li znaš ti uopće što je Glance i da to ima veze sa crnom bojom?
Haha,a ja se ubio objašnjavajući za dvostruki tap,nemam pojma zašto sam mislio da to tražiš.Nemam ni ja Glance.

Dobro si me izvozao,resetirao sam mobitel i sad mi pri ažuriranju ne nalazi Lumia Black update,a prije jest i moram tražiti pomoć po forumu.
To je tako kad se vjeruje pametnim forumašima,umjesto da čitam što piše na stranim stranicama Nokie (a pročitao sam što je najgore...),a to je da 520-ica nema Glance.
Daj mi pokaži gdje sam ti napisao da ga resetiraš?I ako si pročitao da nema Glance zašto slušaš "pametne forumaše"?

Riješio sam sve,ali ubuduće provjeri što pišeš i kako savjetuješ.
Aha, ti u autu posebno imas FM transmiter spojen na struju od auta, na koji spajas mobitel?
Ja bih volio izbjec taj dio sa zasebnim transmiterom i streamat direktno prek mobitela, bezicno.
Ono, posto mobitel vec ima tu hardwaresku mogucnost glupo je ne koristiti to ali eto izgleda da jos nema podrske za to.
Nadam se da ce doci sa 8.1 ali nisam jos nigdje nista procitao, reko mozda netko zna vise?
Da, to imam i funkcionira ok, ali nije bezicno..Nisam niti znao da je to moguce haha :D
Dobro si me izvozao,resetirao sam mobitel i sad mi pri ažuriranju ne nalazi Lumia Black update,a prije jest i moram tražiti pomoć po forumu.
To je tako kad se vjeruje pametnim forumašima,umjesto da čitam što piše na stranim stranicama Nokie (a pročitao sam što je najgore...),a to je da 520-ica nema Glance.
Ako sam dobro shvatio, on ti je rekao da restartas mob tj da ga upalis i ugasis. Sta si ti radio reset na tvornicke postavke?
ne mozes, jer Lumie ne podrzavaju FM Transmitter, to je do hardvera ne do softwarea, a to lumie nemaju u sebi, nazalost, i meni to fali
Nokia 808 pw je zasad poslednji uredjaj od nokie sto podrzava fm transmitter, i to je jako dobar feature sto su gotovo svi koristili, i ne kontam sto su to izbacili, ali et