Ne znam o cemu ti pricas, daj neki primjer ? Meni pamti sve šifre tipa za razne forume, face preko browsera..
Mozda ti nije dobro podešeno:
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/web/change-privacy-and-other-browser-settings
Ne znam o cemu ti pricas, daj neki primjer ? Meni pamti sve šifre tipa za razne forume, face preko browsera..
Mozda ti nije dobro podešeno:
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/web/change-privacy-and-other-browser-settings
Meni takodjer sve pamti...bilo koju stranicu koju pregledavam na mobitelu. Ponekad trebam ponovo ukucati ako duze vremena ne izadjem. To je sve stvar "kolacica". Sustav ponekad brise starije podatke koji se ne koriste neko vrijeme.
Kako dugo će ativ s imati podršku?
Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920? Jel ima kakve razlike kod punjenja s tim china punjačem i sa orginal od Nokie, tj dal mogu s ovim china zeznut bateriju?
Uspoređivao sam fatboy od Nokie i ovaj jeftini, fatboy ima output 750mA i napon 12V, dok ovaj jeftini ima output 2000mA i napon 5V. Da li smeta bateriji takva razlika u struji?
Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920? Jel ima kakve razlike kod punjenja s tim china punjačem i sa orginal od Nokie, tj dal mogu s ovim china zeznut bateriju?
Uspoređivao sam fatboy od Nokie i ovaj jeftini, fatboy ima output 750mA i napon 12V, dok ovaj jeftini ima output 2000mA i napon 5V. Da li smeta bateriji takva razlika u struji?
Pusti te kineske...ne mora znaciti da ce se nesto dogoditi, ali ja bih radije izbjegavao sve neoriginalne proizvode. Dao si najmanje 2 soma kuna za Lumiu, i zapitaj se dali vrijedi ustediti desetak kuna i riskirati da tih 2 soma zavrse u smecu.
EDIT: Nisam rekao da kineski proizvodi su losi, dapace, nedavno sam kupio Lenovo ultrabook i stvarno sam zadovoljan. Platio sam ga 7000kn, ali nisam pozalio sto sam toliko dao. Isto tako mi se svidja Lenovo K900 mobitel, samo sto mi je ekran preveliki i koristi Android, pa ispada iz igre. "Problem" su ove lijeve firme koje proizvode jeftinjake.
Iz HTC su potvrdili da će nadograditi 8X na WP 8.1 : http://www.wpcentral.com/htc-confirms-8x-windows-phone-81
Iz HTC su potvrdili da će nadograditi 8X na WP 8.1 : http://www.wpcentral.com/htc-confirms-8x-windows-phone-81
pa ček, zašto sad to nešto posebno potvrđuju za 8X, zar neće svi WP8 mobiteli dobit WP8.1? Uključujući Nokiu, HTC, Huawei..
Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920?
WORLDWIDE SHIPPING. (Except China,Belgium, Luxembourg, Italy, Germany and Croatia)
Evo i nas na čuvenoj listi :/
Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920?
WORLDWIDE SHIPPING. (Except China,Belgium, Luxembourg, Italy, Germany and Croatia)
Evo i nas na čuvenoj listi :/
Meni piše free shipping.
Meni pamti sve passworde od prvog dana. Svi forumi i face. Kad sam kupio mob upisao sifre stisnuo zapamti i to je to. Onaj tko se zali nezna to napravit
Nikako da pronađem ovaj forum na mobitelu preko Tapatalk aplikacije, da li je moguće da bug forum nema podršku za TT ???
Majko mila , IT forum, i to jedan od starijih, i nema instaliran besplatni Tapatalk plugin.
Majko mila , IT forum, i to jedan od starijih, i nema instaliran besplatni Tapatalk plugin.
Zato jer je kompletno custom napravljen, od nule je sve njihovo i podrša za tapatalk je bila zadnja na listi featurea (ako je uopće bila) i koliko me sjećanje služi bila je anketa i pokazalo se da bi malo ljudi koristilo forum na taj način.
da bila je anketa i to davnih dana. Sada skoro svaki covjek posjeduje smartphone i stvarno broj ljudi koji ima pametne telefone samo raste. Mislim ad bi bilo lijepo kad bi iskemijali plugin za wp, a ako ne neka onda bar malo urede onu mobilnu verziju foruma jer je uzasna.
ne znam ako ste vidjeli ali wp8.1 izlazi negdje na ljeto ali moći čemo stavit developer preview i prije toga...
http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-1-to-hit-devices-only-between-june-to-august-but-developer-preview-will-be-available-earlier/
Koliko ja vidim na svojem mobu 'other' folder, od kad je popravljen sa (ubite me ali ne sjećam se) gdr2 ili gdr3, dinamički se povećava i smanjuje, ali više ne raste unedogled kao prije.
Zanima me da li postoji riješenje za memoriju koja se sprema pod imenom "drugo".Što se tu sprema,jel se može očistiti,kako spriječiti?..čitam več danima i ništa konkretnog nisam saznao,slika je u prilogu
ak imaš GDR3 update onda ga možeš i čistit. tu ti idu temporary fajlovi itd.. slobodno brišeš periodički.
to me ubijalo prije na curinom 8s
ili kad gledas video ne mozes premotavati unaprijed niti unazad nista, to kad gledad preko browsera, dok recimo gledas video sto si ti snimio radi normala
evo da ti pomognem oko ovoga, otkrio sam slučajno :D naime kad gledaš video preko browsera dvaput "tapneš" po strelici u kojem smijeru želiš da ti premota, nažalost ne premota precizno nego skoči u tom smjeru za određeno ali bolje išta nego ništa za sad...
Baš gledam ovu Nokiu Icon, mob rastura, šteta kaj samo za verizon mrežu..
Al kolko vidim sad bi trebalo bit na predstavljanju Nokia 930, ova 930 bi trebala bit pun pogodak, jedino da su digli malo ekran 4.7" a ne ostavili su 4.5"...
pa lumia icon ti je lumia 930
znaci isti telefon samo ce biti kuciste drugacije, ovo icon ti je specijalno za verizon
i display je 5 incha, otkud to da ti je 4.5 incha ostalo
pa lumia icon ti je lumia 930
znaci isti telefon samo ce biti kuciste drugacije, ovo icon ti je specijalno za verizon
i display je 5 incha, otkud to da ti je 4.5 incha ostalo
Kaj nije Icon aka Lumia 929?
930 bu bilo kakti za ostatak svijeta...
Ak bu bilo tak kak pise 4.5´´ ekran onda bu to glupost, komotno neg stave 4.7..
Uglavnom mob bu bil brutala sa S800 i 2gb rama.
ma lumia icon ti je nasljednik lumie 928 za verizon, a 928 ti je isti uredjaj kao i 92, razlika je u kucistu i sto 928 ima xenon bljeskalicu
icon ti je za verizon a 930 ti je za ostatak svijeta
ne znam otkud tebi ti 4.5 incha kad ti je icon tj 930 uredjaj sa 5 incha displayom
Svugdje su rumori da će Lumia 930 imati ekran 4.5 inča, a ne 5 inča kao Icon.
ma lumia icon ti je nasljednik lumie 928 za verizon, a 928 ti je isti uredjaj kao i 92, razlika je u kucistu i sto 928 ima xenon bljeskalicu
icon ti je za verizon a 930 ti je za ostatak svijeta
ne znam otkud tebi ti 4.5 incha kad ti je icon tj 930 uredjaj sa 5 incha displayom
Icon ima 5" a Lumia 930 bu imala 4.5", jel ti sad jasnije..
Pa to znam da je Icon za verizon (USA) a 930 za ostatak svijeta..
Evo svih do sada uočenih novosti u 8.1, na jednom mjestu. Moram priznati da sam više uzbuđen radi tog vražjeg 'blue-a' nego dok sam prvi put upalio svoj 8x. http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-features
Nisam pratil u vezi 8.1, jel bu dobil podrsku za file manager?