WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.970.373
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
WP8 - Općenito

Sve je to lijepo al di je jos taj update,a takionak kasne ta konkurencijom. To sve su mogli stavit jos u wp7. Cekamo taj update koji ce nam dat sve sto ios i android vec imaju... Al svejedno volim wp :)

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
Bu, onedrive ce preuzet tu ulogu. Novost je jos i downloads folder
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
zvonac kaže...

Kaj nije Icon aka Lumia 929?

930 bu bilo kakti za ostatak svijeta...

Ak bu bilo tak kak pise 4.5´´ ekran onda bu to glupost, komotno neg stave 4.7..

Uglavnom mob bu bil brutala sa S800 i 2gb rama.

Imao sam dojam da citam nesto na busmanski {#}

bu,kaj,kakti,tak,kak,bu,bil....mila majko {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Joj, joj, joj... pa čovjek priča na svojem dijalektu, nisam još vidio proteste na forumu radi 'zavida san vidu', a ća ću' i slično. S druge strane, Bug kao mjesečnik i portal bi trebao imati pismenost na zavidnom nivou, pa ju baš i nema, a k tome i ekipi to i ne  smeta, bitno da se piše. Kao prilog tome pogledajte temu http://www.bug.hr/forum/topic/bug/neke-sanse-bug-ikad-zaposli-lektora/204335.aspx. 'Ajd nemojmo počet i ovdje filozofirat o stvarima koje nemaju veze sa temom. A da ne budem offtopic; stigao je update za službeni FB app.

Upravo sam se sjetio što sam još htio napisati... tražio me danas šef broj od jednog kolege. Ja sam sjedio, šef je taman stajao pokraj mene i gledao dok sam ja tražio broj po mobitelu i usput još izlazio iz appa ili dva. 'Jebote koja pila od mobitela, kak to sve leti po ekranu' bio je njegov komentar :-))))))))

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 13:00 (Danijel14).
Moj PC  
4 3 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Koji pa imas?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

8X

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

onedrive je u pogonu... od novina koliko sam uspio vidjet su malo veči tumbsi i pod shared su sad i stavke koje sam ja poshare-o...

za one koji koriste face bacite oko na booklet. app je u beti i dosta je sličan flipnote-u osim što ovaj služi samo za face. nije loše

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 16:48 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 19:01 (skank666).
15 godina
protjeran

Update: WPCentral claims that the above video is fake.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
14 godina
zvonac kaže...
Indestructible kaže...

ma lumia icon ti je nasljednik lumie 928 za verizon, a 928 ti je isti uredjaj kao i 92, razlika je u kucistu i sto 928 ima xenon bljeskalicu

icon ti je za verizon a 930 ti je za ostatak svijeta

ne znam otkud tebi ti 4.5 incha kad ti je icon tj 930 uredjaj sa 5 incha displayom

Icon ima 5" a Lumia 930 bu imala 4.5", jel ti sad jasnije.. {#}

Pa to znam da je Icon za verizon (USA) a 930 za ostatak svijeta..

evo jos jednom cu ti ko papagaj ponoviti, a vidim da ne citas do kraja

Lumia Icon i Lumia 930 (ako se bude tako zvala) su ti isti telefoni, znaci isti hardverski nema nikakvih odstupanja, znaci isti procesor, istia kolicina ram memorije, isti display, ista rezolucija isto sve, osim dizajna? jel kontas sad?

a to sto ti mislis da ce lumia 930 biti sa 4.5 incha to je vec nesto drugo

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina

ma meni nedostaje ona opcija od symbiana, kad hocu surfati ili nesto drugo, fino me pita da li cu wifi, data ili nesto deseto, na to sam se navikao i evo jos danas znam da uletim na browser a da ne ukljucim wifi

jako zgodan feature, ko je prije koristio telefone sa symbianom zna o cemu pricam

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina

A zasto uopce isključujete wifi? štednja baterije?  ja samo palim i gasim mobilnu podatkovnu vezu po potrebi, wifi je stalno uključen

12 godina
WP8 - Općenito

Ma meni su wifi i podatkovna veza upaljeni od kad sam kupio mob znaci skoro godinu dana. On koristi onu vezu koja mu je brza. Koji vrag cu to stalno palit gasit opce se tim be zamaram. Dodem doma i vec u garazi sam spojen na svoj wifi.

2 1 hvala 0
11 godina
Obnovljene su dodirne i memorijske postavke. Ako vam se ne pokazu medju nadogradnjama, skinite sysapp pusher...konacno su uveli odabir dali zelim ili ne zelim koristiti vibracijski feedback...tu postavku sam cekao od kad sam kupio mobitel...stvarno mi je islo na zivce da vibrira kad pritisnem jedan softkey.
Enjoy The Silence
17 godina
Indestructible kaže...

Lumia Icon i Lumia 930 (ako se bude tako zvala) su ti isti telefoni, znaci isti hardverski nema nikakvih odstupanja, znaci isti procesor, istia kolicina ram memorije, isti display, ista rezolucija isto sve, osim dizajna? jel kontas sad?

Nije to baš tak sigurno...

Ja sam na više mjesta pročitao da bude ekran 4,5", nego da bude 5"...

Istina, hardwearski je sve isto, osim ekrana :)

PC RULES!!!
16 godina
odjavljen
bik kaže...

A zasto uopce isključujete wifi? štednja baterije?  ja samo palim i gasim mobilnu podatkovnu vezu po potrebi, wifi je stalno uključen

...jer imam 3GB data plan i 3g mi je puno brži nego bilo koji wi fi. :D

17 godina
Indestructible kaže.

Icon ima 5" a Lumia 930 bu imala 4.5", jel ti sad jasnije.. {#}

Pa to znam da je Icon za verizon (USA) a 930 za ostatak svijeta..

Tolko o tome, što se tiče papagaja i čitanja do kraja

Icon ti je 929:

Also known as Nokia Lumia 929 for Verizon

http://www.gsmarena.com/nokia_to_release_lumia_930_and_630_635-news-7802.php

http://www.trustedreviews.com/news/nokia-lumia-930-tipped-for-mwc-2014-release

http://sab-kuchh.com/nokia-lumia-930-smartphone-with-clearblack-amoled-display/

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/nokia-set-to-pack-high-end-power-into-smaller-lumia-930-1224410

http://www.ubergizmo.com/2014/02/nokia-lumia-930-630-and-635-smartphones-rumored/

A Lumia 930 će bit oznaka za ostatak svijeta, gle na par mjesta je bilo da bu imala 4.5" ekran, al to nije potvrđeno, to je samo nagađanje, rekla-kazala itd..

Tak da i to mene čudi, i još je bilo govora da bu uz ekran 4.5" imala 1080p rezu..

Ove sve "informacije" uzmi s rezervom, a sve bumo znali pred kraj mjeseca..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 9:51 (zvonac).
16 godina
skank666 kaže...
bik kaže...

...jer imam 3GB data plan i 3g mi je puno brži nego bilo koji wi fi. :D

A ta brzina ti treba zašto? skidaš nešto veliko..?   pa neces se baš sa 3GB naskidat :P

16 godina
odjavljen

pa čuj, ako streamam na xbox musicu, ili uploadam slike i dokumente itd itd. uvijek mi je bolje brže. nije neki data plan ali meni je dovoljan i nemam potrebu koristiti wi fi osim ako skidam ili dižem neke velike fajlove

11 godina
neaktivan

Ja sam dobila uz taj mobitel i Fatboy punjač i lijepo puni, iako je bolje na običan punjač prikačit. Nekako mi djeluje kao čisti fenseraj to na bežično. Uglavnom, ja ovaj svoj Fatboy prodajem. Iskreno ne bih ti savjetovala da koristiš te Made in China. Odgovorio je netko baš da ako si dao već 300 eura za tu Luminu, bolje se nemoj zezat pa da ti se ista sjebe.  Fatboy punjač ti ide na njuškalu od 400 do 250 kn. 

11 godina
neaktivan
lolipopmen kaže...

Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920? Jel ima kakve razlike kod punjenja s tim china punjačem i sa orginal od Nokie, tj dal mogu s ovim china zeznut bateriju? 

Uspoređivao sam fatboy od Nokie i ovaj jeftini, fatboy ima output 750mA i napon 12V, dok ovaj jeftini ima output 2000mA i napon 5V. Da li smeta bateriji takva razlika u struji?

Pardon za post iznad. Citat je zaštekao.
Ja sam dobila uz taj mobitel i Fatboy punjač i lijepo puni, iako je bolje na običan punjač prikačit. Nekako mi djeluje kao čisti fenseraj to na bežično. Uglavnom, ja ovaj svoj Fatboy prodajem. Iskreno ne bih ti savjetovala da koristiš te Made in China. Odgovorio je netko baš da ako si dao već 300 eura za tu Luminu, bolje se nemoj zezat pa da ti se ista sjebe.  Fatboy punjač ti ide na njuškalu od 400 do 250 kn. 

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Provjerite se si novi update za touch.

Stiglo je iskljucivanje vibracije za back/home/search gumbe i double tap to wake za sve Lumie.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 17:52 (fade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
fade kaže...

Provjerite se si novi update za touch.

Stiglo je iskljucivanje vibracije za back/home/search gumbe i double tap to wake za sve Lumie.

Meni nema nikakvih novosti ... sve isto ... L620, možda zato što nemam Black?

17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Meni na 520 dosao black al nemam opciju za gasenje vibre,samo double tap.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
weks kaže...

Meni na 520 dosao black al nemam opciju za gasenje vibre,samo double tap.

Si updateao touch system app?

Windows Phone FTW
15 godina

da

15 godina
WP8 - Općenito

Ja sam na 520-ki dobio i double tap i isključio sam vibraciju tipki.Prije toga sam napravio update na Black.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja sam updateao i nema opcije jos uvijek nakon restarta.

EDIT: Evo pojavila se dodatna opcija na dnu settingsa "touch" i ondje se nalazi opcija za gasenje vibre tipki

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 23:38 (weks).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice