WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.970.324
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito

Ne znam o cemu ti pricas, daj neki primjer ? Meni pamti sve šifre tipa za razne forume, face preko browsera..

Mozda ti nije dobro podešeno:

http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/web/change-privacy-and-other-browser-settings

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:42 (bik).
14 godina
Pa eto ne znam brat mi se stalno zali da mu IE jednostavno nece pamtit lozinke i dali ima rijesenje za to. A na gsmareni pise da ne pamti.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
WP8 - Općenito

Meni takodjer sve pamti...bilo koju stranicu koju pregledavam na mobitelu. Ponekad trebam ponovo ukucati ako duze vremena ne izadjem. To je sve stvar "kolacica". Sustav ponekad brise starije podatke koji se ne koriste neko vrijeme.

Enjoy The Silence
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Uredu onda, probat cu danas navecer nesto sredit.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kako dugo će ativ s imati podršku?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920? Jel ima kakve razlike kod punjenja s tim china punjačem i sa orginal od Nokie, tj dal mogu s ovim china zeznut bateriju? 

Uspoređivao sam fatboy od Nokie i ovaj jeftini, fatboy ima output 750mA i napon 12V, dok ovaj jeftini ima output 2000mA i napon 5V. Da li smeta bateriji takva razlika u struji?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 23:37 (lolipopmen).

0 0 hvala 0
11 godina
lolipopmen kaže...

Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920? Jel ima kakve razlike kod punjenja s tim china punjačem i sa orginal od Nokie, tj dal mogu s ovim china zeznut bateriju? 

Uspoređivao sam fatboy od Nokie i ovaj jeftini, fatboy ima output 750mA i napon 12V, dok ovaj jeftini ima output 2000mA i napon 5V. Da li smeta bateriji takva razlika u struji?

Pusti te kineske...ne mora znaciti da ce se nesto dogoditi, ali ja bih radije izbjegavao sve neoriginalne proizvode. Dao si najmanje 2 soma kuna za Lumiu, i zapitaj se dali vrijedi ustediti desetak kuna i riskirati da tih 2 soma zavrse u smecu.

EDIT: Nisam rekao da kineski proizvodi su losi, dapace, nedavno sam kupio Lenovo ultrabook i stvarno sam zadovoljan. Platio sam ga 7000kn, ali nisam pozalio sto sam toliko dao. Isto tako mi se svidja Lenovo K900 mobitel, samo sto mi je ekran preveliki i koristi Android, pa ispada iz igre. "Problem" su ove lijeve firme koje proizvode jeftinjake.

Enjoy The Silence
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 0:24 (MatijaZG).
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Iz HTC su potvrdili da će nadograditi 8X na WP 8.1 : http://www.wpcentral.com/htc-confirms-8x-windows-phone-81

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Iz HTC su potvrdili da će nadograditi 8X na WP 8.1 : http://www.wpcentral.com/htc-confirms-8x-windows-phone-81

pa ček, zašto sad to nešto posebno potvrđuju za 8X, zar neće svi WP8 mobiteli dobit WP8.1? Uključujući Nokiu, HTC, Huawei..

- HTC 8S -
17 godina
lolipopmen kaže...

Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920?

WORLDWIDE SHIPPING. (Except China,Belgium, Luxembourg, Italy, Germany and Croatia)

Evo i nas na čuvenoj listi :/

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
15 godina
Elles D. kaže...
lolipopmen kaže...

Jel netko možda kupio bežičan punjač za Lumiu 920?

WORLDWIDE SHIPPING. (Except China,Belgium, Luxembourg, Italy, Germany and Croatia)

Evo i nas na čuvenoj listi :/

Meni piše free shipping.

Swedish latin super funk.
12 godina
WP8 - Općenito

Meni pamti sve passworde od prvog dana. Svi forumi i face. Kad sam kupio mob upisao sifre stisnuo zapamti i to je to. Onaj tko se zali nezna to napravit

0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nikako da pronađem ovaj forum na mobitelu preko Tapatalk aplikacije, da li je moguće da bug forum nema podršku za TT ???

0 0 hvala 0
14 godina
Nema podrske
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Majko mila {#} , IT forum, i to jedan od starijih, i nema instaliran besplatni Tapatalk plugin. {#}

2 2 hvala 0
15 godina
Spacer kaže...

Majko mila {#} , IT forum, i to jedan od starijih, i nema instaliran besplatni Tapatalk plugin. {#}

Zato jer je kompletno custom napravljen, od nule je sve njihovo i podrša za tapatalk je bila zadnja na listi featurea (ako je uopće bila) i koliko me sjećanje služi bila je anketa i pokazalo se da bi malo ljudi koristilo forum na taj način.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

da bila je anketa i to davnih dana. Sada skoro svaki covjek posjeduje smartphone i stvarno broj ljudi koji ima pametne telefone samo raste. Mislim ad bi bilo lijepo kad bi iskemijali plugin za wp, a ako ne neka onda bar malo urede onu mobilnu verziju foruma jer je uzasna. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me da li postoji riješenje za memoriju koja se sprema pod imenom "drugo".Što se tu sprema,jel se može očistiti,kako spriječiti?..čitam več danima i ništa konkretnog nisam saznao,slika je u prilogu

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ne znam ako ste vidjeli ali wp8.1 izlazi negdje na ljeto ali moći čemo stavit developer preview i prije toga...

http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-1-to-hit-devices-only-between-june-to-august-but-developer-preview-will-be-available-earlier/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Koliko ja vidim na svojem mobu 'other' folder, od kad je popravljen sa (ubite me ali ne sjećam se) gdr2 ili gdr3, dinamički se povećava i smanjuje, ali više ne raste unedogled kao prije.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
danexxx kaže...

Zanima me da li postoji riješenje za memoriju koja se sprema pod imenom "drugo".Što se tu sprema,jel se može očistiti,kako spriječiti?..čitam več danima i ništa konkretnog nisam saznao,slika je u prilogu

ak imaš GDR3 update onda ga možeš i čistit. tu ti idu temporary fajlovi itd.. slobodno brišeš periodički.

to me ubijalo prije na curinom 8s

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ili kad gledas video ne mozes premotavati unaprijed niti unazad nista, to kad gledad preko browsera, dok recimo gledas video sto si ti snimio radi normala

evo da ti pomognem oko ovoga, otkrio sam slučajno :D naime kad gledaš video preko browsera dvaput "tapneš" po strelici u kojem smijeru želiš da ti premota, nažalost ne premota precizno nego skoči u tom smjeru za određeno ali bolje išta nego ništa za sad...

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
17 godina
WP8 - Općenito

Baš gledam ovu Nokiu Icon, mob rastura, šteta kaj samo za verizon mrežu..

Al kolko vidim sad bi trebalo bit na predstavljanju Nokia 930, ova 930 bi trebala bit pun pogodak, jedino da su digli malo ekran 4.7" a ne ostavili su 4.5"...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 13:13 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

pa lumia icon ti je lumia 930

znaci isti telefon samo ce biti kuciste drugacije, ovo icon ti je specijalno za verizon

i display je 5 incha, otkud to da ti je 4.5 incha ostalo

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
Indestructible kaže...

pa lumia icon ti je lumia 930

znaci isti telefon samo ce biti kuciste drugacije, ovo icon ti je specijalno za verizon

i display je 5 incha, otkud to da ti je 4.5 incha ostalo

Kaj nije Icon aka Lumia 929?

930 bu bilo kakti za ostatak svijeta...

Ak bu bilo tak kak pise 4.5´´ ekran onda bu to glupost, komotno neg stave 4.7..

Uglavnom mob bu bil brutala sa S800 i 2gb rama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 18:24 (zvonac).
14 godina
WP8 - Općenito

ma lumia icon ti je nasljednik lumie 928 za verizon, a 928 ti je isti uredjaj kao i 92, razlika je u kucistu i sto 928 ima xenon bljeskalicu

icon ti je za verizon a 930 ti je za ostatak svijeta

ne znam otkud tebi ti 4.5 incha kad ti je icon tj 930 uredjaj sa 5 incha displayom

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Svugdje su rumori da će Lumia 930 imati ekran 4.5 inča, a ne 5 inča kao Icon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Indestructible kaže...

ma lumia icon ti je nasljednik lumie 928 za verizon, a 928 ti je isti uredjaj kao i 92, razlika je u kucistu i sto 928 ima xenon bljeskalicu

icon ti je za verizon a 930 ti je za ostatak svijeta

ne znam otkud tebi ti 4.5 incha kad ti je icon tj 930 uredjaj sa 5 incha displayom

Icon ima 5" a Lumia 930 bu imala 4.5", jel ti sad jasnije.. {#}

Pa to znam da je Icon za verizon (USA) a 930 za ostatak svijeta..

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Evo svih do sada uočenih novosti u 8.1, na jednom mjestu. Moram priznati da sam više uzbuđen radi tog vražjeg 'blue-a' nego dok sam prvi put upalio svoj 8x. http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-features

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 22:22 (Danijel14).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
WP8 - Općenito

Nisam pratil u vezi 8.1,  jel bu dobil podrsku za file manager?

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice