Kako može razočarati kad nije ni izašao još?
Daleko je još 4.-5. mjesec...
Kako može razočarati kad nije ni izašao još?
Daleko je još 4.-5. mjesec...
Jesu, ali treba vidjeti kako će funkcionirati u praksi i koliko ćemo toga mi developeri moći koristiti - ili će opet biti dostupni samo MS-u i partnerima...
slide down mi je super ...
nokia bi 24. veljače trebala predstaviti lumiju 930 i 630.
po specifikacijama 930 će biti monster. full hd na 4.5"
http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_coming_on_february_24-news-7801.php
Još malo detalja o 8.1, sa screenshotovima. http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-sdk-gallery
nokia bi 24. veljače trebala predstaviti lumiju 930 i 630.
po specifikacijama 930 će biti monster. full hd na 4.5"
http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_coming_on_february_24-news-7801.php
Odlican ce biti taj 930, ako bude kao na papiru. A necemo trebati puno cekati da vidimo
Ja vec odavno cekam ovaj 630/635. Odkad su izasli oni leakovi. Dobro je ako bude 4,3", kao sto ovdje pise. Nadao sam se da ce biti te velicine, a da ne bude onako velik kao 625.
I stavio si pogresan link
http://www.gsmarena.com/nokia_to_release_lumia_930_and_630_635-news-7802.php
Ako bude 930 imala takve specifikacije kak su naveli, odmah prodajem S4 i kupujem Nokiu :D
Ja nakon sto sam presao na Windows Phone 8 i L820, ma nema sanse da se vratim na Android. Sam izgled WP8 sustava, sve sto mi treba imam, a opet sve tako jednostavno, ,brzo i nadohvat ruke.... Nakon update-a koji se ceka tokom ljeta, mislim da ce to bit je*eno dobra platforma. Jedna od najbrzih navigacija, odlican pregled muzike i slika,emailova...ja sam stvarno prezdovoljan. Sestra mi ima S3, cura HTC ONE, ja samsung galaxy tab 2.0 7" al WP8 je za MENE number one.
LUMIA 625
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_625-5438.php
S obzirom da sam već imao Lumiu 710 s kojom sam bio zadovoljan sad opet razmišljam o WP.
Imam ponudu za ovaj telefon, znači Nokia Lumia 625 + mem kartica 16GB za 298,00 kn pa me zanima dali je ovaj telefon softverski malo bolje napravljen od 710 tj. da li ga se isplati uzeti?
Softwerski je napredniji samo sam malo skeptičan prema ekranu od 4.7inca i samo WVGA razoluciji, ali za tu cijenu super.
Nova Lumia Icon mi je čista perverzija od mobitela, predivan dizajn, a i s tehničke strane je stvarno zvijer. Šteta što je neće biti u Europi.
To bi zapravo trebao biti hardver Lumie 930 samo manji ekran i malo jača baterija.
Nije losa aplilacija al zasto nema screen on time niti ova. Jos ni jednu nisam nasao u storeu da ima sreeon on time.
Zato što se do tog podatka, kao i podataka o potrošnji aplikacija, ne može doći. Barem ne u trenutnoj verziji SDK-a.
zaobravio sam se pohvaliti, 41mpx monster je pronasao put do moga dzepa
i naravno, odmah pri vadjenju kutije uslijedio je update na black preko nokia software updater, naravno fresh clean install i radi ko zmaj
zaobravio sam se pohvaliti, 41mpx monster je pronasao put do moga dzepa
i naravno, odmah pri vadjenju kutije uslijedio je update na black preko nokia software updater, naravno fresh clean install i radi ko zmaj
je8ate... nice! neki osvrt baci!
Kolko si platio 1020?
ne znam, pitajte sto god treba, ja cu samo dodati neke bugove sto sam uocio i nedostatke
dakle
ono sto mi smeta je kad izbrisem sliku iz galerije, a ona ce se opet vrtiti na live tiles, isto tako i muziku kad izbrisem iz telefona a ona ce ostati u music playeru, ali neces je moci pustiti, pise onda kao izbrisana, a i dalje ime tu stoji
kad slusas muziku i recimo ostavis da ti radi u pozadini, moras pritiskati volume up/down da bi ti se pokazale one kontrole za šaltanje pjesama, isto tako i premotavanje pjesama, moras drzati onaj forward recim da premota, ili kad gledas video ne mozes premotavati unaprijed niti unazad nista, to kad gledad preko browsera, dok recimo gledas video sto si ti snimio radi normala
bilo bi lijepo kad bi konacno dobili i pravu youtube aplikaciju, pa i bolja podrska ostalih, primjetio sam sto se tice fejsa, da moram refreshovati listu prijatelja da bi vidio ko je trenutno online, sto me iritira, dobro sto notifikacije kasne ili ne dolaze nikako i ne smeta mi toliko
sto se tice wp8.1 updatea jedva cekam, a nadam se da ce konacno se neko sjetiti pa ubaciti opciju da mozes wallpaper postaviit kao background, jer crna i bijela dosadi svakome brzo
isto tako, bilo bi dobro kad bi bila i vibracija za tastaturu
eto to je ono sto sam ja zasad opazio, telefon je telefoncina, i moram priznati da sam jako sretan sto sam ga kupio, i prezadovoljan sam, nakon nekoliko godina lutanja sa drugim brendovima ponovo sam se skrasio sa nokiom, odavno nisam bio ovako odusevljen jos od n70, n73, n95 i n96
Kolko si platio 1020?
kupljena na rate kod mene u BiH, inace sam clan toptim tarife u bh telecomu, a ne spominji mi cijenu, skuplja nego kad je izasla i kesu
Imate li vi problema s marketom? Nakon što sam dobio zadnji update ne mogu ništa skidati niti ažurirati.
Samo da kazem kako sam vidio uzivo na 920-ki WP 8.1.
Nije finalna verzija, ali veseli covjeka.
Nesmim dalje u detalje
Nesmim dalje u detalje
Ma diii?
Nesmim dalje u detalje
Ma diii?
Koristi ih uzi krug inzinjera, ovaj je bio na AT&T mrezi.
Skroz je funkcionalan, nadam se najboljem
Netko?
Netko?
IE pamti zaporke, cookije i ostali shit.
Netko?
Mislim da nema tu mogucnost, a ako ti i "zapamti" to je vjerojatno do stranica koje imaju mogucnost automatskog spremanja login postavki.
Svejedno, ako izbrises browser history / cache, odu i passwordi....barem je takvo moje iskustvo.
Da, nazalost cini se da ne pamti, bas sad na gsm areni citao clanak da 8.1 to donosi. Ali ovo je stvarno glupost, ovo sam imao na samsung corbyu a ovdje tog nema, stvarno razocaravajuce.