Evo meni stigao update na Lumiu 820
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radi.
samo da rezimiram i malo proširim s dva sporednija pitanja:
1. push gmail radi u varijantama
-postavke other account
-app metromail (8kn - nije problem platiti)
2. viber: da li ga netko intezivno koristi (i poruke i pozive) i kakva su njegova osobna iskustva?
3. onenote na wp8: kako radi sinhronizacija s programom na compu i da li postoje neka bitna ograničenja kod toga?
4. plaćanje programa s storea preko VIP-a: da li to funkcionira ok (imam pretplatu kod njih)? ljudi u vipu nisu baš upoznati s wp8 i na svako pitanje o njemu odgovaraju s strahom, tak da bi me zanimalo nečije osobno iskustvo
isprike ak malo davim, ali zbilja mi se sviđa 925-ica... samo da se ne zaletim.
Nemoj se previše pouzdat trenutno na Viber na WP-u, jer jednostavno nisu još dotjerali do kraja taj app kasne notifikacije ili tek dodju kad otvorim Viber i to one prije 2 dana poslane
Stranicu prije sam pročitao da ti je jako bitan za posao Viber, onda se nemoj previše zaletavat ali vjerujem da će kroz neko vrijeme i Viber biti zrihtan do kraja, jer je takav bio i Whatsapp pa sad šljaka odlično...
sto se tice onenotea, program odmah updatea biljeznicu koja je na skydriveu iako ja pisem direktno u biljeznicu i maknuo sam aplikaciju.
Onda si sretnik, bogami meni viber steka opako na ativu. te ne prikaze obavijesti te ovo te ono..... Najviše ga hebe kad je slab signal. Provjereno
Ima li tko kakvih informacija koje nisu NAVODNO? Dali tko radi u Vipu pa da potvrdi/demantira ovo?
crna je mat finish, svakako bih se odlucio za crnu, glossy je bezveze
Jel vidio tko 1520,navodno je ima u mobis-u i links-u ?!
Nekakvi utisci ?
Malo me zabrinjavaju dimenzije,posebno što je veći od Note3 koji je sam po sebi vrlo velik
To što je exkluziva VIP-a me boli kiki jer ce ionako biti suluda cjena
Više nema šanse da uzimam uređaj od Telekom lihvara
Jel vidio tko 1520,navodno je ima u mobis-u i links-u ?!
Nekakvi utisci ?
Malo me zabrinjavaju dimenzije,posebno što je veći od Note3 koji je sam po sebi vrlo velik
To što je exkluziva VIP-a me boli kiki jer ce ionako biti suluda cjena
Više nema šanse da uzimam uređaj od Telekom lihvara
Evo, slikao sam ga u ducanu ovdje u Italiji...ovaj pokraj je 925 kao moj, i nije mi svejedno u koji ga dzep stavljam, tako da 1520 je stvarno ogroman. Ja ga ne bih nikad uzeo. Mozes imati ruke velike koliko god zelis, ali nema sanse da da sa jednom koristis.
da, Lumia 1520 ja stvarno ogromna, ali sta ocekivati od 6 inchnog telefona? taman da je telefon samo display, opet je veliko
Uz Nokiu 1520 moraš imati i oružani list...
Jel ima ko Ativ S? Kako stoji njegovo updejtanje? Pitao sam samsung hrvatska zašto se to kod nas ne prodaje, no dobio sam odovor da čak ni oni koje prodaju links i slično nisu uvezeni putem službenih samsung kanala. Što bi to značilo?
Novi sam vlasnik Lumije 920 pa akomi netko iskusniji može napisati kako ga spojit na televiziju. Tv mi nema dlna
Ista stvar kod mene, s tim da nisam primijetio da li je vezano za signal. Najiritantnije je sto za poziv prikaze samo notifikaciju (kao one ranije verzije za WP7). Reinstaliram ga, primim ispravno poziv ili dva, i opet po starom.
Novi sam vlasnik Lumije 920 pa akomi netko iskusniji može napisati kako ga spojit na televiziju. Tv mi nema dlna
probaj sa play to app, doduše tv ti onda mora biti spojen sa kompićem i onda nešto preko browsera ovo-ono. ne znam jer nikad nisam probavao...
Uf to je komplicirano još komjuter palit. Mislio sam da se može jednostavnije putem mhl kabela ili slićno.
Hvala
Asphalt 8 Airborne je sada besplatan za WP8 i W8.
To je trajno ili?
To je trajno ili?
Nisam siguran, inace pise "for a limited time", mozda je, neznam, ja sam skinuo pa sam siguran.
EDIT: čitam komentare, ljudi kazu da je besplatna samo danas :/
obicno ako nesto pukne biti free, na storu je to samo jedan dan.
Skinuo sam ju i ja ali na laptop.Na mobitelu da ga hebeš ne mogu osloboditi memorije koliko je potrebno.Jel zna tko što je "ostalo" u zauzeču memorije?
Skinuo sam ju i ja ali na laptop.Na mobitelu da ga hebeš ne mogu osloboditi memorije koliko je potrebno.Jel zna tko što je "ostalo" u zauzeču memorije?
Takoder, na lap skinuo, a na mobitelu nikako da uspijem, vec 5 puta sam pokusao i nikako, imao sam 1gb slobodno, oslobodio do 1.5gb dalje neznam sta da brisem...
Koja je ovo fora? Pise na storeu da app ima 820mb ako se ne varam.
Takoder, na lap skinuo, a na mobitelu nikako da uspijem, vec 5 puta sam pokusao i nikako, imao sam 1gb slobodno, oslobodio do 1.5gb dalje neznam sta da brisem...
pa dok tih se tih 820 mb spremi, nakon toga raspakira (instalira) ponestane mjesta.. Ocito treba oko 2GB za kompletan proces.

Treba negdje oko 3,2 gb slobodno ali ne mogu toliko osloboditi.
A koliko sam ja skužio moraš imati barem duplo, jer ovo što se skine se onda instalira. Meni se sa 6GB+ slobodnog mjesta se skinulo bez problema.
Ok je, ali mi je ipak Real Racing 2 bolji.
pa dok tih se tih 820 mb spremi, nakon toga raspakira (instalira) ponestane mjesta.. Ocito treba oko 2GB za kompletan proces.
Da, al ja sam skinuo na laptop .xap i onda stavio na SD karticu pa iz nje pokusavam instalirat ali ni sa nje nece.
Treba negdje oko 3,2 gb slobodno ali ne mogu toliko osloboditi.
Ma kuda 3.2? Odakle ti to?
Sta moram formatirat cijeli mob da bi mogao jednu igru od 800mb instalirat -.-
Na mojoj Lumiji 925 zauzima 1,4GB...30 sekundi sam to "igrao" i odmah maknuo sa mobitela.
Imam jedno pitanje, posto sam do sada bio striktno Android user i nikada nisam imao priliku, a iskreno niti zelju, da radim sa windows telefonima, interesuje me, recimo za android skidamo apk fajlove recimo sa apkmania sajta ili slicno, a odakle da skidam fajlove za wp, konkretno igrice i slicne aplikacije, da li postoji takav neki sajt?
Razlog ovome je sto sam danas prvi put uzeo u ruke WP tacnije lumiu 820 i iskreno ostao sam WHAAAAT (u pozitivnom smislu naravno) sto se tice fluidnosti i najvise kamere koja u low light uslovima slika nenadje*ivo, uporedio sam sa samsung S3. i sa satio u1 valjda i ostao ocaran kako dobre slike pravi pogotovo u uslovima slabe svetlosti. E sada premisljam se da moj sledeci telefon bude neka od Lumia modela bas zbog kamere. Pa me sada interesuje kako stoje stvari sa aplikacijama i konkretno da li postoji neki sajt slican apkmaniji za WP? Glupo pitanje ali stvarno nikada do sada nisam radio sa windows telefonima i jos nesto ako je za android APK, sta je za WP?
.xap ekstenzija, ali nebitno.
Aplikacije mozes samo skidati sa oficijalnog storea, ako su besplatne. Ili kupiti one koje nisu. Znaci nemas piratluka na WP-u.
A imas i ove akcije, gdje se privremeno neke aplikacije daju besplatno. I jos imas dosta placenih koje imaju free trial, za probanje prije kupovine.